Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6 FE için kötü haber: S-Pen desteği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6 FE için kötü haber: S-Pen desteği yok
    Samsung'un Fan Edition yani FE serisine ait yeni bir katlanabilir telefon hazırladığı söyleniyor. Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modellerinin çok yakında resmiyete kavuşması beklenirken, bu model muhtemel olarak Galaxy Z Fold 6 FE olacak. Son olarak Galaxy Z Fold 6 hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. 



    Galaxy Z Fold 6 FE için kötü haber



    Kaçıranlar için Samsung, bir süredir bütçe odaklı katlanabilir telefonlar ile gündemde. Hatta daha önceki haberlerimizde, Galaxy Z Fold 6 Ultra ve daha uygun fiyatlı Galaxy Z Fold 6 modelinden bahsetmiştik. Hemen ardından Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın rafa kalktığı ve bunun yerine Galaxy Z Fold 6 FE'nin yolda olduğu aktarıldı.



    Bugünki bilgiler ise, Galaxy Z Fold 6 FE'nin S-Pen desteğine sahip olmayacağını söylüyor. Kısaca kalem desteği daha Premium modellere özel olacak. Bunun nedeni ise, maliyetlerin olabildiğince kısılacak olması. Galaxy Z Fold 6 FE hakkında bilmediğimiz tek şey çıkış tarihi. Samsung'un, ana seri ve diğer her şeyle birlikte Temmuz ayında yeni bir lansman düzenleceği konuşuluyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung’un FE ailesi genişliyor: Galaxy Z Fold 6 FE bu yıl tanıtılabilir



    Ancak bu olduğu takdirde, Galaxy Z Fold 6&Flip 6, Fold FE, yeni Galaxy Watch ve Galaxy Ring olmak üzere etkinlik oldukça kalabalık geçecek. Dolayısıyla diğer FE modellerinde olduğu gibi bu yıl içinde ayrı bir etkinlikte tanıtılması muhtemel. Sizce uygun fiyatlı bir Galaxy Z Fold 6 iyi bir fikir mi olacak yoksa Samsung katlanabilir segmenti premium bir fiyatta mı tutmalı? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.




    Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-z-fold-6-fe-to-skip-on-the-s-pen-support-so-samsung-could-keep-the-cost-down/







  • Samsung'un akılsız davranışlarından birisi daha; orijinalinde kalem olan bir seriden kalemsiz model çıkartmak, Samsung ne yapmaya çalışıyor, anlamış değilim.

  • Amma oyalıyorsunuz insanları ya, çıkarın şu s pen i artık, Kaç jenerasyon geçti, devasa ekranda insanlar ne yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslımda Galaxy Z serisinde kalemsiz model olmaması saçma olmuş her ne kadar FE model olsa da ben S-Pen destekli yaoardım FE model farkını başka bir şeyden kısarak öne çıkartırdım örneğin bu yıl Z serisinde Snapdragon 8 gen 3 kullanılcak diyelim ben FE modelde ya Exynos 2400 ya da Snapdragon 8 gen 2 kullanırdım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.