Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6'nın prototip görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6'nın prototip görüntüleri ortaya çıktı
    Bildiğiniz gibi Galaxy S24 serisinin ardından tüm gözler Samsung’un katlanır telefon modelleri Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’ya çevrildi. Hatta Galaxy Z Fold 6 FE ve Ultra olmak üzere iki yeni modelin daha yolda olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz saatlerde ise, Galaxy Z Fold 6'ya ait olduğu iddia edilen prototip görüntüleri ortaya çıktı.



    Galaxy Z Fold 6 prototip görüntüleri ortaya çıktı



    Kaçıranlar için Temmuz ayında piyasaya çıkması beklenen ürünler arasında en dikkat çeken isim de Galaxy Z Fold 6. Katlanabilir telefonun, daha ince ve Galaxy S24 Ultra'ya benzer bir tasarımda yenileneceği söyleniyor. Ancak değişiklikler bununla sınırlı olmayabilir. Öyle ki sızdırılan prototip görüntüleri, geçen yıla göre biraz daha uzun ve daha geniş bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. 



    Galaxy Z Fold 6'nın prototip görüntüleri ortaya çıktı
    Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Galaxy Z Fold 6, selefinde bulunan 21.6:18'den farklı olarak 22:9 en boy oranına sahip. Karşılaştırma yapmak gerekirse Galaxy S24 Ultra'da ise bu oran 19,5:9. Dolayısıyla Galaxy Z Fold 6'nın dış ekran söz konusu olduğunda daha uzun ve daha geniş olacağını söylemek doğru olur. 



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 6 Ultra ufukta göründü: Sınırlı olacak



    Bildiğiniz gibi Galaxy Z Fold 6, diğer tüm cihazlarla birlikte Temmuz ayında duyurulacak. Teknik özellikler açısından, Exynos&Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, yükseltilmiş kameralar, 25W şarj hızı ve titanyum bir çerçeve ile karşılaşabiliriz. Ancak tüm bunlar için bir sonraki Unpacked etkinliğine kadar beklememiz gerekiyor. 




    Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-z-fold-6-prototype-shows-a-taller-and-wider-external-screen-almost-looking-like-the-galaxy-s24-ultra/







  • Aynen prototip budur zaten

  • Eger yine 4400mah ve ayni ekran cözünürlügüyle gelirse dalacam samsunga ?? ben fold3 kullaniyom ekranlari ayni 5le bataryada ayni bi kamera islemci degisti remde ayni islemci fold3 dede cok iyi takilma hic yasamadim simdiye kadar sirf kamera icinde yeni telefon alinmaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.