Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6 özellikleri ortaya çıktı: İnce, titanyum tasarımla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6 özellikleri ortaya çıktı: İnce, titanyum tasarımla geliyor
    Galaxy S24 serisinin ardından gözler Samsung’un katlanır telefon modelleri Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’ya çevrildi. Yeni katlanan ekranlı akıllı telefonların bu yılın ikinci yarısından tanıtılması bekleniyor. Galaxy Z Fold 5’te tasarım değişikliği olmadığından Z Fold 6’nın tamamen yeni tasarımla gelmesi bekleniyor. İşte beklenen Samsung Z Fold 6 özellikleri:



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Fit 3 tanıtıldı: Tamamen yeni tasarım, daha büyük ekran



    Samsung Galaxy Z Fold 6 beklenen özellikleri



    Samsung Galaxy Z Fold 6’nın önceki modelden çok daha ince ve daha hafif olacağı söyleniyor. 11mm incelikle Samsung’un şimdiye kadarki en ince katlanan telefonu olacağı iddia ediliyor. Samsung Galaxy S24 Ultra modeli gibi keskin hatlara ve titanyum yapıya sahip olacak. Suya dayanıklılık açısından IP68 sertifikası yine olacak. Telefonun kapak ekranı 6.4 inç olacak. Z Fold 5, 6.2 inç dış ekrana sahipti. Kapak ekranının ayrıca 20:9 en boy oranına, iç ekranın da 1.08:1 en boy oranına sahip olacağı söyleniyor. Geniş ve kareye yakın bir kapak ekranıyla karşılaşacağız gibi görünüyor. Yeni rapor Galaxy Z Fold 6’da önemli bir eksiklikten bahsediyor; S Pen kalem yuvası olmayacak.



    Kamera tarafında, Galaxy Z Fold 6’nın 50MP ana kamera, 12MP ultra geniş kamera, 10MP telefoto kameradan oluşan kamera kurulumuna sahip olduğu bildiriliyor. Kapak ekranında gelişmiş ekran altı kamera ile geleceği söyleniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi olacak. 4600 mAh bataryaya sahip olacak ki, önceki nesilde 4400 mAh batarya vardı. Son olarak, telefonun üç renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-6-specs-rumored-disappointing-miss/







  • Huawei ve Honor seviyesine anca gelmiş hatta gelememiş pil hala küçük. Koskoca Samsung a yakışmıyor

  • Ultra 24 titanyum olacaksa gerek yoktur.Kel berber mevzusu.

  • S pen yuvası gelir-gelmez alıcam z fold modelin ??

  • Samsung çok yavaştan alıyor ama benim anladığım kadarıyla Apple gibi olduğunu düşünüyor. Ama en azından sağlam temel atıyorda daha uğraştırmıyor.


    Note 7 faciasından sonra epey yavaşladılar.

  • Bu ne ya, tepsi gibi telefon. Ölçüleri de bir netleşse iyi olacak. Bu cihaz açıldığında ekranda ne 16:9 ne de 4:3 içerikler tam ekranı kaplayacak gibi. :D Boyu kısalır mı yoksa acaba. Kısalmazsa cebe sokarken biraz zorlayacak gibi. :)

  • Yine Samsung ve yine bir şaheserin doğuşu...

  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    Lütfen Samsung ile dalga geçmeyiniz😒


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.