Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı: İşte yeni tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı: İşte yeni tasarımı
    Önümüzdeki yaz aylarında tanıtılacak Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 için Samsung'un çalışmaları sürüyor. Hatırlayanlar olacaktır, daha önce Galaxy Z Fold 6'nın en boy oranı özelinde baştan aşağı değişeceğinden sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz saatlerde ise, katlanabilir modele ait bir dizi prototip görüntüsü ortaya çıktı. 



    Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı



    Bildiğiniz gibi katlanabilir telefonlar, geçmişten günümüze uzunca bir yol kat etti. Ancak Google Pixel Fold'u ayırdığımızda, ana akım modellerin dar ve uzun yapısı pek çok kişi tarafından beğenilmiyor. Samsung ise, Galaxy Z Fold 6 özelinde bu kararından geri dönmeyi planlıyor. Niketim sızdırılan patent dosyaları da bunu doğrular nitelikte.



    Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı: İşte yeni tasarımı
    Galaxy Z Fold 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntülerde, daha ince bir tasarıma ek olarak çok daha geniş bir profile bakıyoruz. Bu da dış ekranın standart akıllı telefonlara yaklaşacağını gösteriyor. Buna ek olarak ekran üzerindeki yük, düzgün ve eşit bir şekilde dağıtılacak. Böylece daha iyi bir yapısal bütünlüğe işaret ediliyor. Üstelik telefonu katlarken veya açarken daha dayanıklı bir hissiyat uyandıracağı da söylenenler arasında. 



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 6 bütçe dostu versiyonla gelebilir



    Bu değişikliğin ayrıntıları şu an için belirsiz ancak resmi duyuruya 5 aydan daha az bir süre kaldı. Dolayısıyla yeni tasarıma ait detayların yakın gelecekte gelecekte paylaşılacağını düşünüyoruz. Ayrıca Galaxy Fold 6 ve Flip 6, Exynos 2400/Snapdragon 8 Gen 4 platformu, Galaxy AI ve daha gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. 




    Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-z-fold-6-could-get-some-major-design-changes-and-improvements-as-samsung-shifts-focus/







  • Snapdragon 8 Gen 3 olacak .. 4 ü çıkması için önce S25 Ultra seneyi beklemek lazım ...



    Patent bilgisinden dışı ve iç mekanizması hakkında sağlam detaylı patent makalesi var pdf olarak



    https://pigtou.com/wp-content/uploads/2024/01/Samsung-Galaxy-Z-Fold-6-Design.pdf

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.