Şimdi Ara

Galeri İrfan Home Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nasipse bir aya kadar yeni eve geçeceğiz. Salon takımı için mobilya bakıyoruz. Galeri İrfan Home'da bir mobilya salon takımı beğendik. Oradaki görevli masanın ve sehpanın ahşap kısımlarının sunta değil mdf olduğunu söyledi. Acaba genel olarak İrfan Home'daki mobilyaların kalitesi nasıldır memnun kalmayan var mı ? Kullananlar yorumlarsa sevinirim.



  • Asla tavsiye etmem bizi paramizla rezil ve bin pişman eden bir firma. Aldigimiz takım parça parça tam 4 ayda yanlış yunlus vaziyette teslim edildi. Gırtlak gırtlağa geldik. Milletin parasını kullanan sahtekar firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.07.2017 tarihinde almış olduğum yatak odası takımı geçen hafta teslim edildi.Rezalet durumda.ürünün iadesini kabul etmiyorlar.Hele müşteri hizmetleri bölümüne Allah düşmanımı düşürmesin.Daha bugün ihtarname çektim konuyla ilgili.

    Mümkünse mağazanın önünden geçme.

    Allah muhafaza ayağın felan takılırda yanlışlıkla içine felan girersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.500 liraya sattıkları köşe takımı inegölde perakende satışta 800-900TL onlara ne kadara geliyordur hesabını siz yapın.

    suntanın da mdfnin de çeşit çeşit kalitesi var...

    Tavsiyem gidin inegöle mobiland var, tarif edin dilediğinizi yaptırın, berkay mobilya var kuğu koltuk takımını ilk yapan firma tarif edin dilediğinizi yaptırın. Fazla para verin iyi sünger kullansınlar işçilik hatasız olsun.

    Verdiğiniz para irfandan alacağınızdan düşük olur, aldığınız kalite irfanı ikiye katlar.

    Artık iletişim devrindeyiz, bu toptan al perakende sat devri öldü. Gidip ustasından almak varken çok kaliteli bir firma değilse mobilya vs. gibi kâr marjı yüksek ürünlerde perakendeci tercih etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.