Şimdi Ara

galiba çalıntı araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşte Kiralık diye sordum bende sonuçta şehirlerarası bir yoldayım ve İstanbul'a dönüyorum altımdan arabayı alsalar ne yapıcam onca bavulla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihsanokur

    quote:

    Orijinalden alıntı: pershing105
    Tuhaf gerçekten...dedikodu, milletin derdi beni gerdi hesabı neleri takip ediyorsunuz.
    Adam zaten borç batağına düşmüş birde şahinine göz koymak ve bunu mahremiyetine ifşa edecek şekilde ortaya dökerek yazmak ne kadar düşüncesiz bir durum.

    Konuyu açan benim. Aracın çalıntı olduğunu düşündüğüm için konuyu açtım. Çalıntıysa vatandaş bulsun diye.
    Hacizliymiş, 6 haciz varmış üzerinde, ne yapmak lazım?
    Siz olsanız ne yapardınız? Ben polisi aramayı düşünmüyorum. Ama belki de aramak gerekir...



    İhsan bey tarafınıza sitemim yok.Şüphe duymakta haklısınız
    Alt tarafta araç bilgisi verip çalıntı mı değilmi diye bilgi vermesi yeterli olurdu arkadaşın.
    Haciz konusunda polisi arasanızda yapabileceği birşey yok zaten yakalamalı veya diğer(D) kayıtlı bir başlık girilmemiş hiçkimse birşey yapamaz.
    Ben şahsen birşey yapmam yapsam zaten bir başka konu altında söylemiştim, ödeme yapmayan kişilerin araçlarına girişsem bir otopark kiralamam gerekirdi.
    Fakat bunu ben insanların imkansızlıklarına, art niyetli olanlarında hem kendime tecrube olması hemde allaha havale ederek işime bakıyorum.
    Bazı borçlular kötü niyetli olsada kimsenin gözyaşına sebep, ahına ortak olmak, karın ağrılarını yakarmalarını dinlemek istemem.
    Tarafınıza, malınıza, herhangi bir kastı olmadığı sürece bence gerek yok ama durum sizin vicdani muhasebenizle alakalı şuan polise şikayet etsenizde çekilme durumu söz konusu olmaz ama tercih sizin.




  • Plaka No
    35TFJ11
    Marka
    RENAULT
    Model
    1995
    Sahiplik Belge Tarihi
    20/03/2008
    Tescil Birimi
    TORBALI
    Renk 1
    BEYAZ
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    VAR
    Hak Mahrumiyet Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    İH.TEDBİR (T) Torbalı 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 03/02/2010
    İH.TEDBİR (T) Torbalı 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 03/02/2010
  • 18-12-2011 de Elvankent/Ankara da sitemizin önünden 06 LML 37 Plakalı kırmızı şahin arabamız çalınmıştır. görenlerin 155 yada 0 544 390 29 81 i aramaları rica olunulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loupeBLUE

    18-12-2011 de Elvankent/Ankara da sitemizin önünden 06 LML 37 Plakalı kırmızı şahin arabamız çalınmıştır. görenlerin 155 yada 0 544 390 29 81 i aramaları rica olunulur.

    geçmiş olsun..İnşallah en kısa sürede bulunması dileğiyle..
  • araçta yakalama olmadığı sürece polis parka çekemez.yani haciz ibaresinin yanında yakalamalı ibaresi yoksa problem yok.

    araç ile ilgili karar vermek için erken.belki arıza yapmıştır.sahibi para olmadığı için çektirememiştir vs. vs. vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 23 Aralık 2011; 18:50:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loupeBLUE

    18-12-2011 de Elvankent/Ankara da sitemizin önünden 06 LML 37 Plakalı kırmızı şahin arabamız çalınmıştır. görenlerin 155 yada 0 544 390 29 81 i aramaları rica olunulur.

    Geçmiş olsun. Umarım bir an evvel kaza, bela atlatmadan bulunur aracınız.

    Bizim de İzmir'de aracımız çalınmıştı vakti zamanı. Tam olarak 2004 yılında olmuştu. O sıra diğer aracımız olan Peugeot 307'yi yeni almıştık. Araç arada yürüsün dedim ve Kartalı almıştım. O gün dedik bilardo atalım arkadaşlarla. Eğlence dönüşü bir baktık araç yok yerinde. İlk dedik her halde aracımızı çektiler fakat aracı çekmeleri için bir sebepte yoktu ortada. İlk iş belediyenin otoparkı vardı güzelyalı'da. Bu Ahmet Adnan Saygun kültür sanat merkezi olmadan önce (İzmir) bilen bilir, aracımız orada da yoktu. Dayım emniyette üst düzey bir yetkilidir. Olayı ona bildirdik fakat bir sonuç alamadık.

    Aracın haberini 1 ay içinde aldık. Hırsızlık yapmışlar ve polisten kaçarken araç pastaneye girmiş. Orada da öylece bırakıp gitmişler. Aracı almaya gittiğimiz de; Aracın direksiyonu değiştirilmiş, koltuk kılıfları değiştirilmiş, üst kısıma port bagaj takılmış, stepne yerine smit lpg koyulmuş fakat bağlatılmamış, oto teyp değiştirilmiş, üstüne çelik jantlar takılmış ve elbette ki sahte plaka takılmış. Yani aracı uzaktan görsem zaten tanımazdım. Araçla büyük bir iş yapmışlar, araçtan kocaman tel makas filan çıkmıştı. O sıra da araçta kasko yoktu. Çünkü mevcut kaskoyu yeni aldığımız aracın üstüne geçirmiştik. Tofaşın yedek parça ucuzluğu sayesinde bu işten fazla zarar etmeden aracı tamir ettirmiştik. Fakat, aracımız hiç bir zaman eskisi gibi olmamıştı. Temiz, garaj arabasıydı. 90 model, o da sıfır alınmıştı ve 90.000 kilometredeydi.

    Sadece talihsizlik diyorum. Bunları anlatıp biraz canınızı sıkmış olabilirim fakat umarım sadece aracınız eğlence amacıyla çalınmıştır. Yani, biraz gezip, kaza bela olmadan bir yerde bırakırlar inşalllah. Canınızı sıkmayın. Geçmiş olsun tekrardan.

    Saygılarımla.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.