Şimdi Ara

Game Pass, PlayStation’a gelmeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Game Pass, PlayStation’a gelmeyecek!
    Microsoft'tan gelen son yorumlar, birçok kişinin Game Pass'i PlayStation ve Nintendo'nun rakip konsolları da dahil olmak üzere çok sayıda cihaza getirmeyi planladığını düşünmesine yol açmıştı. Xbox başkanı Phil Spencer, bu duruma açıklık getirdi ve Xbox Game Pass'i PlayStation ya da Nintendo konsollarına getirmek gibi bir planlarının olmadığını söyledi.



    Game Pass rakip platformlara gelmeyecek



    Game Pass abonelik hizmeti Microsoft'un oyun işinin en önemli noktası haline gelirken, Xbox, PC ve bulut üzerinden erişilebilir olması şirketin donanımdan bağımsız stratejisini güçlendirdi. Uygulanan politikaya rağmen Spencer'ın yorumlarına göre Microsoft, Game Pass'i Xbox için birincil cazibe merkezi olarak konumlamaya devam edecek.



    Bu açıklama, Xbox CFO'su Tim Stuart'ın daha önce konuyla ilgili bazı karışıklıklara yol açan sözlerinin ardından geldi. Stuart, Microsoft'un aboneliklerini ve birinci taraf içeriklerini PlayStation ve Nintendo da dahil olmak üzere oyun oynayabilen her ekrana getirmeyi planladığını söylemişti. Doğal olarak birçok kişi Stuart'ın şirketin birincil oyun abonelik hizmeti olan Game Pass'i kastettiğini düşündü. Ancak esasında World of Warcraft gibi diğer aboneliklere atıfta bulunulmuş.



    Ayrıca Bkz.GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte GTA VI çıkış tarihi



    Her ne olursa olsun, Game Pass öngörülebilir gelecekte Xbox konsolları için önemli bir satış noktası olmaya devam edecek. Spencer, Microsoft'un hizmet için üçüncü taraf oyunlarını güvence altına almak amacıyla yılda bir milyar dolardan fazla para harcadığını söyledi. Bu yüksek meblağa rağmen Xbox patronu Game Pass'in kârlı hale geldiğini öne sürdü.




    Kaynak:https://www.techspot.com/news/101058-microsoft-has-no-plans-bring-game-pass-sony.html







  • Satın alır Microsoft, o zaman getirir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saçma bir düşünceydi.

  • 10 Iq birisi bile bunun teknik açıcan mümkün olmadığını bilirdi her şeyden önce. Günlerdir bunu haber diye yapıp ardından gelmeyecek demek komik olmuş.

    Bu ucuz bir gamepass reklamıydı kabak gibi belli. Bedava reklamını yaptırıyorlar bunlarada böyle işte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.