Şimdi Ara

Gameektra online alışveriz rezaleti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler öncelikle başlıkta sadece benim yaşadığın rezaleti karşılaştığım alakasız tutumu anlatmak aynı sorunları sizin de yaşamanız için açıyorum.
    09-04-2018'tarihinde gameekstra'dan bir gaflete düşüp "Motorola verve loop" bluetooth kulaklık aldım. Ürün kargolandı, bana ulaştı buraya kadar iyi hoş.
    Lakin kulaklığı takınca sesinin acayip kısık olduğunu anladım. Ben de üretimde çalıştığım için kısık sesli kulaklık benim için çöp.
    (burada bir parantez açmak istiyorum. kağıt üstündeki değerleri benim kullandığım diğer kulaklıklardan aşağı değildi yani böyle bir durum beklemiyordum. Önceden motorola kulaklık da kullandım gayet memnun kaldım.)

    Sonrasında durumun gelişimi içler acısı bir hal aldı
    Önce firmayı aradım durumumu anlattım, ya iade alın ya da alternatif ürün önerin farkını ödeyip alıyım şeklinde talepte bulundum.
    Malum müşteri temsilcisi hemen bir galeyana geldi "yok öyle bir şey kesinlikle iade almıyoruz, değiştirmek isterseniz de bunu ürünü açmadan önce düşünecektiniz" dedi.
    Ağzım açık adama anlatmaya çalıştım "bakın böyleyken böyle tüketiciyi koruma kanunu var ben bu ürünü açmış da olsam ürünün içeriğine paketine bir zarar vermedikten sonra benden iade almak zorundasınız" dedim.:D
    Ondan sonra işin rengi belli oldu. "iade etmek istiyorsanız tüketici hakem heyetine başvurup iade kararı çıkarmanız lazım" dedi.
    Ben de hiç gitmedim bir göreyim mantığıyla heyetteki memurla çay eşliğinde 15-20 dk sohbet ettim.
    Memur arkadaş durumu şöyle özetledi
    "Siz cayma hakkınızı kullanmadığınız için bize başvuru yaptığınızda 30 gün sonunda başvurunuz reddedilecek. Sonrasında sizin cayma hakkınızın süresi dolmuş olacak ve sap gibi kalacaksınız" dedi. " Ürünü "iade etmek istiyorum diye bir not iliştirip bir fatura nüshasıyla karşı tarafa yollamamı söyledi.
    Bende dediğini yaptım bugün bakalım neler olacak. He bir de kargoya giderken yine aradım böyleyken böle yine anlattım güzelce bu sefer müşteri hizmetleri daha da sıyırdı. "Siz bize gönderirseniz biz de size geri göndeririz" dedi o kadar online alışveriş yaptım aliexpreste ilk satışını yapan satıcıdan böyle muamele görmedim.







  • internetten aldıysan sorgusuz sualsiz 14 gün içerisinde iade hakkın var direk paketle iade için sitede iade şartlarını okuyarak gönder (kargo durumu vs) muhabbete girmeye değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediğiniz gibi yaptım bakalım iade edecekler mi yoksa uğraştırmaya devam mı edecek bekliyorum bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.