Şimdi Ara

Gaming Kulaklık Ve Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gaming Kulaklık Ve Mouse Nedir? Ne İşe Yarar?

    Günümüz teknoloji çağında saatlerce bilgisayar başında kalan oyun tutkunlarının ortak sorunlarından biri de ses ve müzik tecrübesi üzerinedir. Rahat bir ortama sahip olan oyuncular genellikle bu durumu dert etmezken, alan sıkıntısı yaşayan oyuncular için ses, ortak bir sorun haline gelebilmektedir. Bu gibi durumlarda oyuncuların gaming kulaklık arayışı içerisine girebilmektedir. 

    Gaming Kulaklık Nedir? Ne İşe Yarar?

    Gaming olarak ifade edilen ve oyunculara özel olarak üretilen bu kulaklık, üretici firma tarafından uzun süre bilgisayar başında kalan ve saatlerini oyun oynayarak harcayan kişiler için en ideal aksesuarlardan biri olarak hazırlanmaktadır. Oyunlarda sesi daha iyi algılayabilme imkanı sağlaması amacıyla hazırlanan bu oyuncu kulaklığı, aynı zamanda oyunlardaki seslerin daha gerçekçi hissedilmesini sağlamakta ve ses kasma özelliği ile de oyunlarda oyuncuya bir adım önde olma avantajı sunmaktadır.

    Gaming Mouse Nedir? Ne İşe Yarar?

    Oyun tutkunlarının vazgeçemedikleri aksesuarlardan bir diğer ise gaming mousedur. Üretici firma tarafından oyunculara kolaylık sağlaması ve ayrı bir haz vermesi amacıyla hazırlanan bu mouse, sıradan mouselara göre pek çok farklı özelliğe sahiptir. Örneğin; yüksek kalitede ve ayarlanabilir DPI özelliklerine sahip olan Oyuncu Mouse, oyuncunun fareyi hareket ettirdiğinde ne kadarlık yol kat edebileceğini belirlemesini sağlamaktadır.

    Ayrıca üretici firma, oyunculara özel olarak tasarlamış olduğu bu mouse ve makro programı ile fazlalık tuşlara oyuncunun dilediği komutu ayarlayabilmesini ve tek tuşla istediği işlemleri yapabilmesini sağlamaktadır. 

    Üstelik üretici firma, oyuncu faresini bazı fiziksel özelliklere göre tasarlamaktadır. Bu sayede oyuncularının el büyüklüğü, sağlak ya da solak olması gibi durumlarda fareyi kolaylıkla kullanabilmektedir. 

    Gamin Mouse ve Kulaklık Fiyatları Nedir?

    Oyunculara özel olarak tasarlanan mouse ve oyuncu kulaklığı fiyatları, genellikle üretici firmaya göre değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak bakıldığında ise kulaklıkların ve mouseların fiyatları 50 TL'den başlangıç göstererek 300 TL'ye kadar çıkabilmektedir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.