Şimdi Ara

Gaming Laptopdan Anlayan Arkadaşlar Yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şu iki laptop arasında kaldım.Hem oyun için hem üniversite için kullanacağım hangisini önerirsiniz farkları eksileri artıları nelerdir?İlk gönderim hatalı bir şey yaptıysam uyarın lütfen.

    https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1010nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7n9s4ea-pm-HBC000048JZL0










  • Pahalı olan kağıt üzerinde %5-10 daha güçlü. Bunun dışında elle tutulur tek bariz artı 1'' kadar daha büyük olması.

    Fazladan %~5 güç için %9-10 daha fazla para ödemezdim.

    Zaten 512 GB bellek güncel oyunlar için çok az. Mecbur fazladan para verip 1 TB lik ssd daha almak gerekicek. Gerçi yeni nesil kasa olduğu için ssd upgradeni siz yapamazsınız da. Eskisi gibi basit bir vidalı kapak yok artık.


    Tüm bunların dışında ''geyming'' ürünlerden uzak durmak lazım. Sektörün büyük kazıklarından. Hele ki HP marka gayming ürünlere nedense hiç güvenemiyorum. Çünkü laptop olduğu için sıcaklık büyük sorun olacak. Bir modeli beğenip almadan önce, eğer varsa internetten sıcaklık ve genel kullanım gibi detayların da incelendiği bilgileri bulmaya bakın. Mesela reddit de hp vindictus serisinde ''ekran yalpalaması'' olduğunu söylüyorlar.


    Uzun oldu ama Asus legion, predator serisi ya da MSI-ACER gibi markaların ürünlerine de göz atın atın derim.





  • Hocam Monster hakkındaki fikirleriniz neler?

  • Bojji kullanıcısına yanıt

    Marka dan ziyade, laptop gidip yerinde görülüp alınması gereken bir şey. Tabi imkan varsa. Soğutma kısımlarının düzgün çalışması şart, kaliteli komponent kullanılması şart. En son da mutlak gerçek para tabi ki.


    Monster hiç kullanmadım kullanıp da memnun kalanı da görmedim genel olarak. Masa üstü stili kullanıp memnun olduğunu söyleyenler vardı. Şimdiler de parça kalitesi filan nasıldır bilmiyorum. Kullanana sormak lazım ya da İstanbuldaysanız mağazaları vardı orada gidip denemek lazım. Yük altında işlemlerde, panel kalitesi, soğutması nasıl gibi.

  • Oyun işin içindeyse 3050ti

  • Bende HP pavillion gaming laptop aldım 16 gb ram çalıştırmadığı youn yok gta 5 pes fifa vs HP'den memnunum şu an için


    almışken i7 almanı öneririrm i5 yerine




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 18 Mayıs 2023; 11:24:21 >
  • Monster bende hiç kullanmadım hocam

  • Sıcaklık konusu doğru saatlerce oyun oynanacaksa laptop pek cazip kalmıyor ama şöyle de bi şey var arkadaşa laptopu oyun kollarını alıp gitmesi güzel oyun gecesi için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.