Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
502.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlginçtir ki burada bu ürünü öven ve bir mucize olduğunu iddia eden kişilerin tamamı bu ürünün bayisi olduğunu ve isteyen herkesi alt bayi yapabileceklerini söylüyor. Alt bayisi olduğunuz kişiye de her alışverişinizde kazanç sağlıyorsunuz. Yani bu ürünü öven sıradan kullanıcı yok herkes bayii. Ayrıca ne hikmetse şahsi reklamını yapan ve tavsiyelerde bulunup halkı aydınlatanların maximum 5 mesajı var. Yani sırf burada reklam yapmış olmak için üye olup yazıp da tekrar bu sayfaya uğramamış kişiler.

    Ürünün faydası yoktur demiyorum illaki birşeylere faydalıdır. Lakin hiçbir ürün yoktur ki herşeye faydalı olsun. Fındığın cevizin faydalarını araştırsanız onlarca faydası olduğunu görürsünüz, sırf böyle diye fındık ve cevize ilaç muamelesi mi yapmalıyız. İşin özü ürün faydalı ama kısmen, fazlası şişirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahvesini kullandım. Kullanmadan önce halsizlik çekiyordum. Halsizlik konusunda kesinlikle işe yarıyor fakat bende uykusuzluğa yol açtı. Daha sonra bir doktor arkadaşımın tavsiyesi ile vitamin ilacı kullandım. Şu anda vitamin de kullanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cashbacter

    Kronik yorgunluk şikayetin varsa Ganoderma Excellium kullanmanı öneririm bu kapsülde mantarlar sporları üzerindeyken genç dönemde hasat ediliyor ve kanın oksijen taşıma kapasitesini artırıyor.Onu bulamazsan normal 90 günde hasat edilen ganoderme kapsül kullanabilirsin.Ya da suprene kahve kullanabilirsin.İçeriğinde kırmızı ginseng, tongkat ali ve ganoderma lucidum mevcut.Tongkat ali testosteron üretimini tetikleyen bir bitki kökü bu nedenle bir kaç etki görebilirsin birincisi cinsel istekte artma, ikincisi aşırı öfkelenme, üçüncüsü ise enerji sağlaması.Benim tavsiyem ilk yazdığım ganoderma excellium kapsül olacaktır.Bir sabah bir akşam kullanırsın mümkünse aç karnına 1,5-2 ay gibi bir sürede etkisini farkedersin.

    cashbacter mrb. excellium ile ganoderma kapsül aslında aynı ürün mü? bunlardan 1 tanesi ni kullanmamız yeterli olur mu?




  • birileri şu ürünlerden bana kargolasın kullanayım varsa yararını bizzat kendim göreyim enayi gibi para vermeyelim
  • Gano ürünleriyle ilgili küçük bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bu ramazan ayında memlekete doğru (kadir gecesi) seyahata çıkmadan önce ürünü satan yakın bir arkadaşım tarafından hediye edilen bir kutu dolusu kahveyi ve sıcak suyu yanıma alarak eşimle beraber seyahata başladım. Gece olduğu için güçlü bir uyaran olan kahveden 100 km sonra ilk bardağı içtim. Sade ve az su ile sigarayla beraber yolculuğun 400. km sabaha karşı üçüncü bardağın ortalarındaydım ki, kafatasımdan sol omzuma doğru uzanan inanılmaz bir uyuşma başladı. Durumu idare etmeye çalıştıysam da pek başarılı olamadım. bu durum yaklaşık yarım saat boyunca devam etti. Niyetli değildim, uykumu almıştım, herşey yolunda gözüküyordu. Son 100 km kaç kez durdum bilmiyorum. Sürekli yüzümü yıkadım falan. Ancak tüm sıkıntının kahveden kaynaklandığını anlamam uzun sürmedi. İlk bayram ziyaretinde karşılaştığım Dr. arkadaşım geçen sene rahmetli olan ağabeyinin bu ürünün reisi mantarını kullandıktan sonra öldüğünü söylemesi üzerine bir anda irkildim. Durum halen mahkeme aşamasındaymış. Konuyla ilgili uzun uzun anlattı. Ben de kahveleri aynı anda çöpe attım. Bundan sonra altın olsa elimi uzatMAM. Nescafe ve filtre kahveye devam.
    Bu yazıda anlattıklarım tamamen kendi başımdan geçen olaylardır. Hiçbir ürünü veya satıcıyı zan altında bırakmak maksadıyla değil uyarı amaçlı yazılmıştır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eroltop

    Ben kullanıyorum güZEL ürünler sıkıntı yok hiç ise yaramaz sa dişini fırçala saçını yüzünü yıka kahveni iç . facebook tan erol top diye ara bulursun beni. güzel bir network işi. Sıkıntı yok. Ben bütün Ürünlerı kullanıyorum. 8 Kilo da verdim. 105 kilodan 97 kiloya 1 .5 ayda düstüm. Olumsuz yorum yazan ne biliyor da yazıyor. Oturduğu yerden yorum yazan ön yargılı insan çok. Hem sağlık hem varlık için üye ol


    hangi ürününü kullanarak zayıfladınız? ganoderma kapsül zayıflama etkiside gösteriyormu?
  • symsiyah kullanıcısına yanıt
    Mrb adres bilgilerinizi gönderirseniz size birkaç deneme ürünü gönderirim ama burayı sık takip edemiyorum bana instagram hesabımdan dönüş yaparsanız daha hızlı ulaşırım @ganoexcel.ankara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 2000'li yıllarda aloe vera bitkisinin etkileri gibi her derde deva niteliği taşıyan bir marketing sistemi. Tabikide ürünün etkileri olacaktır, kişiden kişiye değişsede kimi insanlar için faydalı kimi insanlar için faydasız gelecektir. Alan kullananlar için hayırlı olsun.
    Ülkemizde bozuk bir sistemin bozuk bir parçası malesef marketing sistemi. Ürün prospektüs'ü yok yöneticiler seminerde havalı pozlarını gördüğümüz insanların dediklerini kulaktan dolma bilgi yayarak insanlara ulaştırıyoruz. Klasik türk aklı sabah akşam yada aç tok al mutlaka faydası vardır mantığı. Yaşlılarımız hapların şekillerine göre haplara bakar ve ağızlarına atardı bizlerde ona iyi geliyor buna iyi geliyor yemekten önce yemekten sonra çay kahve niyetine derken onları bir nebze taklit ediyoruz. hoş türkiyede sağlık konusunda şansa yaşıyoruz. bu bitki ilaçlardan birşey olmaz gider bir sağlık kuruluşunda mide ağrısı için gideriz bacağımızı kaybederiz(Allah korusun)
    Bu tür sistem aldatmacasına kanmamanızı rica ederim çok değil 2 saatlik araştırma ve konu ile neyin ne olduğu anlaşılıyor. Saadet zincri mantığı gibi bir sistem çok basit şekilde özetleyeyim direk anlarsınız.

    990 tl lik ilk kez paket aldınız ve size 550pv kazandırdı. Buda demek %11 pay yani 990*11/100=108 tl kazandınız. Ama bu kadar kazandınız yani 108tlcik. daha sonra siz soy ağacı oluşturacaksınız ve şanslısınız ki kendiniz üzerinden 4 kişiyi aynı anca 990Tl lik pakette dahil ettiniz. 550*4=2200pv birde sizin 550 pv niz vardı toplam 2750pv yaptı buda demekki %20 pay alacaksınız 990*20/100=198Tl yapar 4 kişiyi dahil ettiniz 198/4=792Tl kazandınız e bir de 108tl vardı TOPLAM 900TL yani Siz kendiniz dahil toplam 5 kişi girdiniz ve şirkete 4950tl kazandırdınız ama sadece siz 900tl kazandınız diğer arkadaşlarınız yani o 4kişi her biri 108tl kazandı.
    http://www.wellness.gen.tr/kazanc-plani/ /burdan bakabilirsiniz)

    Şimdi uyanıklar diyorki para katlanarak artıyor bir nebze doğru ama size söylemedikleri şu şimdi siz yukarıda yaptığımız işlemleri yaptınız ve 1ayda 900tl kazandınız. Tamam peki diğer ay ne olacak bunlar diyorki para katlanıyor ya 900 sabit kalıyor sanki onun üzerine ekleniyor gibi gösteriyorlar. Bknz başları hikayelerine hep öle yazıyor 1 ay da şukadar 2 ayda bukadar 3 ayda daha fazlası. Kesinlikle hayır 900tlsabit kalmıyor siliniyor. burdaki %20 max kar payı artık sizin dahil ettikleriniz kimleri dahil ederse yada siteden ne alırsa aldıklarının %20si yani sizin dahil ettiğiniz 4 kişi hiçbirşey yapmazsa para alamıyorsunuz. Yada bu 4 kişinin 4 üde siteden 20tl lik alışveriş yaptı toplam 80tl harcadı siz 80tl nin %20sini alırsınız..

    Kısaca o 5 kişide kendi kazançlarını sağlaması için her biri bi 4 kişi daha dahil edecek sonra dahil ettikleride dahil edecek ve soy ağacınız büyüyecek. artı bunları yaparkende ilk 4 kişi siteden alışveriş yapacak ve onlarıda satacak. Yani kolay iş değil zaten 4 kişi 990tl lik paket aldırıyorsunuz 900 tl kazanıyorsunuz 90tl zarardasınız

    Ürün tanıtımını yaptım nasıl kazancaksınız anlattım şimdi son olarak şuna dikkat çekeyim. Yıllardır bozuk sistem aldı başını gidiyor. Peki siz hiç bu işten kar edip bir işletme kurup ekmeğe muhtaç insanlara iş kapsı aralayan gördünüzmü ? Bu iş için girerler video çekilir hikayeler yazılır ok para kazandırıyor denilir ama sonrası ? 3 sene içinde aylık 30bin tl nin altına düşmüyorlarmış. Aklı başında olan adam ayda 30bin tlnin altına düşmüyorsa gider bir işletme kurar en basitinden simit dükkanı açar simitçi kurar insanlara hizmet götürür yapan varmı yok !!

    2.cisi dikkat edin hep maddi durumu zor olan insan böle büyük para kazanır, lisede tembel olan, ailesini okula gönderemeyen,bir baltaya sap olamamış ama birden bu işe girmiş köşeyi dönmüştür. bir video izledim genç bir kız ailesinin durumu olmadığı için bu işi görmüş ve önyargılarını yıkmış ya olurmu demiş ve olmuş şimdi bu işten kazandığı ile özel ünivertiye gidiyor ve şimdi otomobil almayı düşünüyormuş. Tabi haklıdır genç kızımız otomobil alsın özel üniversiteye gitsin türkiyede hedef o olmalı zaten.. İzgören hocayı dinlemediği nerden belli (Bedava peynir sadece fare kapanında olur)
    Başarı hikayelerini okudum matematiğim şaşdı 3 yılda ayda stabil 30bintl kazanıyor maşallah dedim böle devam etsin 5yılda rahmetli sakıp sabancının vefat ettiğindeki parasına ulaşır!

    3.cüsü bu kadar sağlık düşünülüyorsa ve pazarlaması yapılıyorsa ve çok önemli ise neden bu şirketin ceo'ları facebook yada sosyal medayada poz vermesini biliyorda bir onkoloji binasında poz vermiyor yada bir kanser hastası bir çoğun yada bir insanın yardımında değil. Üniversitelerde dünya sağlık gününde seminer değilde her ilin 4 veya 5 yıldızlı otellerinde toplantı hazırlanır. Yada bir dernekte toplantı hazırlanır. Neden stand kurulmazda dünya sağlık gününde halka bedava ürün çay kahve ikram edilmez. Neden doğa için mücadele yada tema gibi sosyal sorumluluk projelerinde yer almazlar. Bir çalışanınız 30bin tl kazanıyorsa siz ne kadar kazanıyorsunuzdur kim bilir.

    Son olarakta para her derde deva ise durumu iyi olan bu işe girmek istemezmi ? misal ayda 10bin tl kazanan bir kimse ek gelir ile ayda 20bin tl kazanmak istemezmi. istese bu işe girmezmi ? giremez diye kural mı var ?


    Arkadaşlar siz siz olun telemarketing,webmarketingyadanetroekmarketing gibi olaylara bulaşmayın, Ancak hayatta belirli bi noktadasınızdır araba satıp 70bintl yi bir spor takımına yatıracak güçde iseniz ve para umrunuzda değil bir zevk için bunu yapacak konumda iseniz girin bu işe yoksa hiç bulaşmayın.
    Denetimsizlik dizboyu ve haksız rekabete ortak olmuş olursunuz kolay gelsin




  • kartalzafer K kullanıcısına yanıt
    Ganoderma kapsül ile ganoderma excellium kapsül farklı ürünler benim sana tavsiyem excellium idi fakat onu bulamazsan diğerinide kullanabilirsin.
  • cashbacter C kullanıcısına yanıt
    bende şuan ikisinden de var. sabahları ganoderma kapsül 1 tane , akşam excellium kapsül 1 tane. şeklinde kullanıyorum. sadece excellium mu kullanayım.
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    sen de balon uzmani misin ?yoksa ilgi alanin ambalajlar mi ? belki de sen az bilgiyle çok fikir üreten bir balonlardan birisindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orossi kullanıcısına yanıt
    piyasa da kahve satışı yok mu diyorsun yani ? akli olan uzak dursun demissin ama senin aklin ancak kendine yeter :)
    kar marji düşük demissin hele bir de bakalim kar marjimiz kaç? yoksa bilmeden atıp tutuyor musun ?
    ürün seçme şansı vermiyorar ve 470 ile 990 paranizi alip 6 kisiyi batirmanizi istiyorlar demissin. 280 lik paketi neden vurgulamadin? yoksa bir network sirketi icin gercek olamayacak kadar makul bir rakami kimse bilmesin mi istiyorsun ?
    senin cevrendeki kredin bitebilir ama bizim çevremiz zaten marketten para ödeyerek aldiklari ve her eve giren ürünleri saglikli ve ekonomik alternatifleri ile degistirdigimiz icin kredimizi yukseltiyorlar. demek ki senin kredin etrafindakilere faydali olmak uzerine kurulmamis. yoksa sen bugune kadar kimseye faydali olmadin mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciaman C kullanıcısına yanıt
    eczanenin satmadigini nerden biliyoraun ? benim yakin bir arkadasim kendi eczanesinde satiyor.ürünü ona ilk goturdugumuzde benim yanimda ayni zmanda eski hocasi olan atatürk universitesi eczaclik fakultesi bölüm baskanlarindan biriyle tlfda konusup fikir aldiktan sonra 1000 tl bir ürünü hic düşünmeden sipariş etti.ayrica çok biliyorsan git bak bakalim herhangibir eczanede saglik bakanligi onayıyla satilmayan ama sagliga olumlu etki edecegi inanciyla ne kadar ürün satiliyor. solgar satiliyor da gano derma mi satilmayacak.
    el altindan satilan bir ürün nasil oluyor da %18 kdv + %20 gelir vergisi ile satiliyor, aydinlat bizi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son cümle çok ilginç:
    "bunlari (verdigim linkteki iddialari ) savunan çıkacaktır. onlara itibar etmeyin, bana güvenin. " sen kimsin kardesim, yediemin misin, yoksa yeminli müşavir misin ? alisilagelmeyen hersey kötü müdür, farkliliklara bu kadar mi kapalisin ? eczanelerde satilmadigimiz yalanini nasil olur da halka açık bir yerde sallarsin. satis usullerinden biri olarak universitelerde okutulan ve 21. yy'in arifesinde gelistirilen bir isletme sistemini hangi cahillikle "gelmisiz bu yy'a hala inananlar var"diye kucumseyebiliyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyi cok bilen, cok duyarli bir vatandaş isen arayip sovmeden de konusabilmen lazim . ama yok ben az bilgimle çok fikir sahibi olarak kalmayi tercih ediyorum, ararsam guzel cevaplar alip mosmor kalırım diye korkuyorsan arama tabi, pis bozarlar adami. al sana benim tlf numaram ara bakalim ne biliyorsun :05053984229

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    Hele bir otur soluklan yiğenim, niye celallendin

    Hangi bölgenin veya şehirin bölge müdürüsün. belli ki 1 sene önce yazdıklarım cuk oturmuş. dolandırıcıların işine gelmeyecek şeyler söylendiği için ard ardına mesajlarla sağa sola saldırmışsın. Senin gibi kendini akıllı sanan şark kurnazlarını her gün tezgahından geçiren biri olarak seni ne diye arayımda muhattap olayım haa. Yazmışım diyeceğimi, seni eğitmek benim işim mi sana ne diye dil dökeyim. Sen belli ki şartlanmışsın zaten ne seni yolunda vazgeçirebilir ki, arasam bana öğrendiğin 2-3 pazarlama taktiğini ben ilk defa duyduğumu sanarak bana anlatacaksın. Hadi susam sokağına
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Xnox üstat olaya noktayı koymuş bence.

    moderatör göreve çağırıyorum; Arama motorlarında bu konun çıkıp insanların bu dandik şeyden vazgeçmesini sağladığı için "er"leri göndermişler, millete saldırıp tahrik ediyorlar. konu kilitlenmeli saçma sapan "er"'lerde temizlenmeli.
  • Bu ürün tam bir yalan. Üye oldum sağlık denildiği için. 2 ay kullanımım sonucunda bütün kan değerlerim yerinden oynadı. Kolesterolüm yükseldi kolesterol ilacı kullanmaya başladım. Vücudumda şişmeler oldu kortizonlu ilaç kullanmaya başladım. Bu ürünü pazarlayanların tek amacı üye bulup para kazanmak. Bu arada insanlar şikayetlerini bildirince de eksik kullanmışsın kapsül sayısını artır derler, sen kullanmadan ürünü kötülüyorsun derler, tamam arızayı buldu onarıyor derler, biraz daha devam etseydin iyileştirecekti bütün hastalıklarını derler. daha liste uzun derler de derler, Ancakkkk iyileşen birinin eski ve yeni kan değerlerini istediğinizde bin dereden su getirip yollayamazlar çünkü ellerinde böyle bir kanıt yoktur. Sadece laf vardır. Konuşur da konuşurlar, ispat sunamazlar. Bu ürünü kullananlara tavsiyem ömrünüzü kısaltmak istemiyorsanız bırakın, yok ben kullanmaya devam edecem diyorsanız kan değerlerinizi mutlaka kontrol altında tutun ki zarar görmeye başladığınızda ölmeden kurtulabilesiniz. Para hırsı uğruna çevrenizdeki insanlara zarar vermek de teröristliktir. Sağlık diyerek insanları kandırmak da dolandırıcılıktan başka bişey değildir.
    Herkese sağlıklı yaşam diliyorum.




  • symsiyah kullanıcısına yanıt
    deneyen biri olarak denemenizi hiç tavsiye etmem. Ben denedim sağlığımdan oldum.
  • srdrfrt S kullanıcısına yanıt
    Yalandan kimse ölmez tabi, hangi eczaneymiş bu söyleyin de biz de bilelim. Satılan bu ürünün değil eczane dükkanda satışı yasak bi kere biraz dikkatli yalan söyleyin de bari inananları kaybetmeyin . Ganoexcel'in kendi üye sayfandan girerek satış ahlak prosedürlerini oku madem üyesin üye sayfasında hepsi mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.