Şimdi Ara

Gano Excel ürünleri, kullanıcı yorumları ve faydaları!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GANO EXCEL kırmızı reishi mantarından gıda takviyesi üreten bir firmadır.Ürünlerini çay, kahve, diş macunu ve sabun olarak üretiyorlar. Ürünleriyle bir arkadışımın tavsiyesi üzerine uzun araştırmalar yaptıktan sonra kullanmaya başladım ve faydasını gördükten sonra bir ay önce bayiliğini aldım. Cilt hastalıklarından (sedef vb.) bağışıklık sistemine kadar bir çok rahatsızlığa iyi geldiğini cevremde kullananlardan gördüm. ayrıca Gıda Tarım Bakanlığından onaylı, müslüman ülkeler tarafından verilen HELAL Belgesi ve bircok ülkeden sağlık belgesi var.

    Ne ben sizleri tanırım ne sizler beni ama bizler cayı ve kahveyi zaten günlük tüketiyoruz ve tüketmeye devam edeceğiz. Neden kalitelisi ve sağlıklısı varken içinde ne olduğu belirsiz kahveleri tüketelim.

    Ürünler, firma ve bayilik hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa yardımcı olurum. Araştırmalarım sonucu elde ettiğim gerekli belgeleri, doktor görüşlerini ve sunumları döküman halinde gönderebilirim ayrıca online sunumda yapabilirim. Bizzat görüşmek isterseniz Pm yoluyla telefon numaramı da verebilirim.

    Kullananlar da yorumlarını bırakırsa daha fazla bilgimiz olur ve belki de cevremizden birilerine faydası dokunabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup.argac -- 11 Ocak 2014; 13:12:42 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.