Şimdi Ara

garaj önüne park etme arsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 3 katlı bi evde oturuyorum bahçeli garajımız var. garaj kapısında da garaj önüne park etmeyiniz yazıyor. insanlıktan nasibini almamış biri gelmiş park etmiş önüne ben de başka yere park etmek zorunda kaldım. numara vardı aradım aracın sahibi 3 kez açmadı, mesaj bıraktım dönmedi, 4. arayışımda açtı zaten ben yanda bi yerde oturuyorum birazdan çekicem aracı dedi. baktım camdan araç hala duruyor 15dk geçti üzerinden. tekrar aradım 15 dk oldu hala çekmediniz dedim, ben uzaktayım kardeşim nasıl çekeyim, sen zaten bazen garaja çekiyorsun bazen garajın önüne çekiyorsun dedi. seni ilgilendirmez bu durum nereye çekeceğimi sana sormucam dedim sonra bu dellendi işte çekmiyorum lan falan yaptı. ben de polisi aradım adres verdim, plakayı verdim. ekipler gelip çekecek heralde. Bana dese uzaktayım 1 saat beklerseniz çekicem falan sorun olmaz ne olacak lakin hem birazdan çekicem diyor hem de sonrasında sen garajın önüne çekiyorsun bazen içeri sokuyorsun diyor. hem suçlu hem güçlü. arkadaşlar böyle olmayın arabanız çekilir sonra ceza da ödersiniz. insan olmak çok zor değil herkes halden anlıyor. dün akşam da aracı garajımın önündeydi ses etmedim de çek be adam arabanı.








  • Bu tip primat ile fazla muhatap olmayın. Garaj kapısının önüne ufak kilitli direklerden alın, onu takın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek sebebi dün akşam ses etmemeniz, bu millete elini verip de kolunu kurtarabilen yok. gece yarısı da olsa arayıp çektireceksiniz yoksa kendine hak bilir.

  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt

    oturduğum mahalleden midir nedir geçen gün garajımın çıktım arkamdaki araç da gördü ve ona rağmen park etmeye çalışıyordu, geri aldım aracı dedim burası garajımın önü 2dk bi yere kadar gidicem ne yapmaya çalışıyorsunuz. bi de böyle söyleyince bozuluyorlar anlamadım.

  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt

    ya araç 1 arka sokaktaydı üşendim dedim çekmemeyim nasıl olsa yarın çeker arabasını ama insanlıktan anlamıyorlar ki. polisi arayalı 1 saat oldu hala gelmedi en sonunda adam gelip aracını çekti. ölsek ya da bir şey olsa polisin geleceği yok.

  • Polisi arayınca gelip çekiyorlar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestercat J kullanıcısına yanıt
    Evet otopark girişi ise gelip çekiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.