Şimdi Ara

GARANTİ BANKASI '' ESparacard '' Eskişehirlilere-Eskişehire Özel Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir'de, 'Yeni Nesil Şehir Kartı ' Dönemi

    Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi, Garanti Bankası ve MasterCard'ın ortaklığıyla oluşturulan 'Yeni nesil şehir kartı; Esparacard' kentte uygulamaya sokuldu.

    Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek.


     GARANTİ BANKASI '' ESparacard '' Eskişehirlilere-Eskişehire Özel Kart


    Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi, Garanti Bankası ve MasterCard'ın ortaklığıyla oluşturulan 'Yeni nesil şehir kartı; Esparacard' kentte uygulamaya sokuldu. Eskişehirliler, 35 TL'ye kadar alışverişlerini Esparacard'ın temassız ödeme özelliğinden faydalanarak yaparken, bu rakamın üstünde yapacakları günlük tüm harcamaları, şifre girerek gerçekleştirebilecek. Ayrıca, belediye ve halk otobüsleri ile tramvaylarda ulaşım bedelini, kartı araçlardaki yenilenmiş terminal cihazlarına göstererek ödeyebilecek.

    Esparacard'ın tanıtım toplantısı, Taşbaşı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ile çok sayıda davetli katıldı.

    Esparacard'ın tanıtım toplantısında konuşan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, Eskişehirlilerin, kartın Trink özelliği sayesinde Türkiye'de bulunan 50 binin üzerindeki PayPass kabul noktasında temassız ödeme yapabileceklerini söyledi. Sezgin şöyle dedi:

    "Kart sahipleri ayrıca, Mastercard'ın dünya çapındaki 341 bin satış noktasında temassız ödeme ayrıcalığından yararlanacak. Esparacard'ın içinde anlık olarak 500 TL bulundurabilecek kullanıcılar, karta bir yıl içinde Garanti Paramatiklerden ve POS üzerinden kredi kartıyla maksimum 5 bin TL tutarında yükleme yapabilecekler. Esparacard sahipleri yıl sonuna kadar günde 2 kez ücretsiz biniş hakkına sahip olacak. Ayrıca kart sahipleri çeşitli firmalardan yüzde 10 indirim kazanacak. Bir yılda 200 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz."

    MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ise "Türkiye'de yenilikçi ödeme sistemleri çözümlerinin yanı sıra, gelişmiş sadakat programlarıyla da adını duyurmuş bir ülke. MasterCard'ın en yeni ve gelişmiş cipli ödeme altyapısı M/Chip Advance'i dünyada ilk kez Eskişehirliler'in bir şehir kartı olarak kullanmasından dolayı çok gururluyuz. Proje aynı zamanda ön ödemeli kartların ve yeni nesil ödeme teknolojisinin günlük hayata girmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.

    BÜYÜKERŞEN'İN KONUŞMASI

    Esparacard'ın Eskişehirlilere büyük kolaylıklar sağlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de şunları kaydetti:

    "Eskişehir'de geçerli Eskişehir'in bir para kartı olması lazımdı. Benim idealim oydu. İstediği yerden alışverişini yapsın yapara ödemesin, tramvaylarda, otobüslerde, sinemalarda, lokantalarda veya başka alışveriş merkezlerinde Esparacard'ı göstersin ki Eskişehir'in kendine özgü bir para kartı ve para ödeme sistemi var. Bu Esparacard, dünya tarafından örnek alınacaktır. Bütün dünyada geçerli olan Mastercard sistemi ve bu işte yazılımı sağlayacak yeni çipi ve gerekli cihazları üretecek kuruluş lazımdı. Belediye ulaşım dairesi ve bilgi işlem uzmanları bir araya gelerek bütün dünyada geçerli olabilecek bir yazılım elde edildi. Esparacard ile yurtdışına gittiğinizde taksi ücretini bu kart ile ödeyebileceksiniz. Çok güzel ve çağdaş bir sistem. Eskişehir birçok konuda diğer illere örnek oldu. Şimdi de örnek olacağına eminim."

    Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, ve MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ve toplantıya katılanlar daha sonra Büyükşehir Belediyesi önündeki tramvay durağında Esparacard'ı kullanarak tramvaya bindiler. Ardından da Garanti Bankası Bando Takımı Vilayet Meydanında konser verdi.

    ESPARACARD'IN ÖZELLİĞİ

    Nakit çekime kapalı ön ödemeli kart olan Esparacard dünyada, geleneksel çipli kartları bir adım öteye taşıyan MasterCard Worldwide'in yeni ödeme platformu M/Chip Advance'ı ulaşımda kullanan ilk kart olma özelliğini taşıdığı belirtildi. Esparacard, Eskişehirlilere, gelişmiş ödeme işlevi ve temassız ödeme teknolojisi Trink özelliklerinin yanı sıra, toplu taşıma uygulamaları ve sadakat programlarından yararlanma fırsatı da sunacak. Eskişehirliler, 35 TL'ye kadar alışverişlerini Esparacard'ın temassız ödeme özelliğinden faydalanarak yaparken, bu rakamın üstünde yapacakları günlük tüm harcamaları, şifre girerek gerçekleştirebilecek. Ayrıca, belediye ve halk otobüsleri ile tramvaylarda ulaşım bedelini, kartı araçlardaki yenilenmiş terminal cihazlarına göstererek ödeyebilecek. - Eskişehir (haberler.com)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Eskişehir'de para yerine Esparacard!


    Esparacard, üzerine yüklediğiniz tutar kadar alışveriş imkanı sağlayan temassız
    işlem yapabileceğiniz ön ödemeli bir karttır. Temassız özelliği sayesinde
    Eskişehir şehir içi ulaşımını sağlayan belediye, halk otobüsleri ve tramvaylara
    binebilir, özel anlaşmalı Bonus üye iş yerlerinde size özel indirimler
    kazanabilirsiniz. Esparacard ile yaptığınız tüm alışverişlerinizden bonus kazanır,
    kazandığınız bonusla tüm Bonus üye işyerlerinde bedava alışveriş yapabilirsiniz.


    Esparacard ile ulaşımda ve alışverişte kazanın!



    Esparacard ile 31 Aralık 2011 tarihine kadar Eskişehir'de otobüs ve tramvaylarda her gün 2 biniş bedava! *


    Üstelik Esparacard ile 222 Park, Acıktım Kafedeyiz, Buda Clup, Leman Kültür, Mamul Pasta & Ekmek,
    Olgun Orkun, Passage Cafe & Patisserie ve Pino Burger'de %10 indirim kazanırsınız.


    *Kampanya dahilinde 31 Aralık 2011 tarihine kadar otobüs ve tramvaylarda Esparacard kullanan müşterilere her gün 2 biniş hakkı
    tanınmaktadır. Kampanya bitiminde günlük 2 biniş, en fazla 20 biniş ücreti müşterilerin kartlarına 9 Ocak 2012 tarihinde yüklenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nie_wieder -- 28 Kasım 2011; 19:39:15 >







  • "Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek."

    Eskişehir'den kaç kişi ABD.ye gidecek te taksiye binecek. kart ücreti ve aidatı diye bir sürü para alacaklar, onları neden söylemiyorlar. sayın başkan boş işleri bırakında kenar semtlere gidin bir bakın yollar kaldırımlar ne alemdeler,
    mantar gibi biten inşaatlar iskanı alınmamış binalar ve bu yüzden şantiye elektriği suyu kullanmak ve bunun içinde çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalan vatandaşların halini bir görün. başkanlığınız süresince hangi bir mahalleye geldiniz hangi kavede bir toplantı düzenlediniz. size 2 dönemdir oy veren vatandaşlar olarak yaptığınız gözle görülür bir tek tranvay var onun dışında hiç bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    "Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek."

    Eskişehir'den kaç kişi ABD.ye gidecek te taksiye binecek. kart ücreti ve aidatı diye bir sürü para alacaklar, onları neden söylemiyorlar. sayın başkan boş işleri bırakında kenar semtlere gidin bir bakın yollar kaldırımlar ne alemdeler,
    mantar gibi biten inşaatlar iskanı alınmamış binalar ve bu yüzden şantiye elektriği suyu kullanmak ve bunun içinde çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalan vatandaşların halini bir görün. başkanlığınız süresince hangi bir mahalleye geldiniz hangi kavede bir toplantı düzenlediniz. size 2 dönemdir oy veren vatandaşlar olarak yaptığınız gözle görülür bir tek tranvay var onun dışında hiç bir şey yok.

    zaten 3 tane cadde vardı tramvay yaptı onunda mahvetti bi kulağımız kaldı başkanın el atmadığı yakında ona da el atacak




  • Çamlıca Tramvay Hattı' da proje kapsamında arkadaşlar.yeni 3 hat daha girecek eskişehire...

    İnsanlar Araç kullanamıcak bu gidişle...Artık bu gidişle Tramvay kullanımı zorunlu olacak gibi görünüyor Çünkü Şehir içinde araçla gezilecek yol cadde kalmıyacak...
  • Küreselleşmenin tam gaz devam ettiği bir zamanda Eskişehir'e Özel kart çıkarmak kimin fikri acaba?
    Temassız ödeme teknolojisi zaten kullanılıyor şu anda. Otobüse, metroya kredi kartıyla ödeme sistemi getirirsin, herkes istediği temassız kart ile öder.
  • Gayet güzel bir uygulama . Aceba paypal da kullanilabiliyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BorgaXxX

    Gayet güzel bir uygulama . Aceba paypal da kullanilabiliyor mu ?

    bu kartı paypal da kullanabiliryormuşsun dostum.online alışveriş için işe yarıyor.ama taksitlendirme yapılıyormu bilmiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nie_wieder -- 26 Kasım 2011; 12:01:56 >
  • Taksit önemli değil dostum cevabın için saol . Peki nerden alabililriz bu kartı ?
  • tramvaya 50 yaş üstü kişilerin binmesi yasaklansın yada 90 kgnin üstü yada yüzey alaını olarka bir salonu boyayacak kadar boyaya eş değer kişiler binemesin. la her salı perşembe dershane için tramvay denen illete binmek zorunda kalıyorum.
    yemin ediyorum benim gibi insan sevgisi çok, büyüklerine hürmet eden sevip sayan birisini bile çileden çıkartıcak türde bir taşıt oldu.
    inmeye çalışırken yol vermeyenlerimi ararsın azıcık ittirince laf söyleyenleri mi ararsın. he seferinde neyse neyse diye çıkıyorum. bir keresinde inicez kapılar açıldı pardon diyorum hala binmeye çalışan teyzeler var. nazik bir şekilde OMUZ attım evladım dikkatli ol diyo. teyze inicem pardon diyorum onu s.klemiyorsun ama dicektim diyemedim. pardon dedim çıktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    "Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek."

    Eskişehir'den kaç kişi ABD.ye gidecek te taksiye binecek. kart ücreti ve aidatı diye bir sürü para alacaklar, onları neden söylemiyorlar. sayın başkan boş işleri bırakında kenar semtlere gidin bir bakın yollar kaldırımlar ne alemdeler,
    mantar gibi biten inşaatlar iskanı alınmamış binalar ve bu yüzden şantiye elektriği suyu kullanmak ve bunun içinde çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalan vatandaşların halini bir görün. başkanlığınız süresince hangi bir mahalleye geldiniz hangi kavede bir toplantı düzenlediniz. size 2 dönemdir oy veren vatandaşlar olarak yaptığınız gözle görülür bir tek tranvay var onun dışında hiç bir şey yok.

    zaten 3 tane cadde vardı tramvay yaptı onunda mahvetti bi kulağımız kaldı başkanın el atmadığı yakında ona da el atacak

    Küçük düşünmeyin. Büyükerşen dönemlerinden önceki Eskişehir'i de biliyoruz. Soruyorum size Büyükerşen dönemlerinden önce Eskişehir'e YURT DIŞINDAN turist geliyor muydu? Porsuk Çayı kendi kendine mi birden bire temizlendi? Üzerinde teknelerle gezilmeye başlandı? Bazı caddelerin kapanmasından rahatsızsınız ama hiç mi fark etmiyorsunuz o yollar kapatılmayı araçlar girseydi oluşacak hava ve görüntü kirliliğini? Kenar mahalleler demişsiniz. Biliyorsunuz Eskişehir Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyeleri iktidar partisi olmayan belediyeler ve böyle belediyeler devletten her ne amaçla olursa olsun devletten yardım alamıyorlar! Siz şu anda kullanılan tramvayları devletin aldığını mı sanıyorsunuz? Şunu unutmayın, şuanda Eskişehir yaşanabilirliği bu kadar yüksek bir şehirse, bunun en büyük mimarı YILMAZ BÜYÜKERŞEN'dir. Aksini söyleyen emek hırsızıdır. Daha yazılacak onlarca şey var ama size ne yazsam yaranamayacağı mı da adım gibi biliyorum...
    Saygılar. İyi günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    "Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek."

    Eskişehir'den kaç kişi ABD.ye gidecek te taksiye binecek. kart ücreti ve aidatı diye bir sürü para alacaklar, onları neden söylemiyorlar. sayın başkan boş işleri bırakında kenar semtlere gidin bir bakın yollar kaldırımlar ne alemdeler,
    mantar gibi biten inşaatlar iskanı alınmamış binalar ve bu yüzden şantiye elektriği suyu kullanmak ve bunun içinde çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalan vatandaşların halini bir görün. başkanlığınız süresince hangi bir mahalleye geldiniz hangi kavede bir toplantı düzenlediniz. size 2 dönemdir oy veren vatandaşlar olarak yaptığınız gözle görülür bir tek tranvay var onun dışında hiç bir şey yok.

    zaten 3 tane cadde vardı tramvay yaptı onunda mahvetti bi kulağımız kaldı başkanın el atmadığı yakında ona da el atacak

    Küçük düşünmeyin. Büyükerşen dönemlerinden önceki Eskişehir'i de biliyoruz. Soruyorum size Büyükerşen dönemlerinden önce Eskişehir'e YURT DIŞINDAN turist geliyor muydu? Porsuk Çayı kendi kendine mi birden bire temizlendi? Üzerinde teknelerle gezilmeye başlandı? Bazı caddelerin kapanmasından rahatsızsınız ama hiç mi fark etmiyorsunuz o yollar kapatılmayı araçlar girseydi oluşacak hava ve görüntü kirliliğini? Kenar mahalleler demişsiniz. Biliyorsunuz Eskişehir Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyeleri iktidar partisi olmayan belediyeler ve böyle belediyeler devletten her ne amaçla olursa olsun devletten yardım alamıyorlar! Siz şu anda kullanılan tramvayları devletin aldığını mı sanıyorsunuz? Şunu unutmayın, şuanda Eskişehir yaşanabilirliği bu kadar yüksek bir şehirse, bunun en büyük mimarı YILMAZ BÜYÜKERŞEN'dir. Aksini söyleyen emek hırsızıdır. Daha yazılacak onlarca şey var ama size ne yazsam yaranamayacağı mı da adım gibi biliyorum...
    Saygılar. İyi günler.

    Belediyeler kanunu veya tüzügüne baktın mı sen hiç ? belediyenin görevleri o alt yapı yapmak çevre kirliliğini önlemek asfalt yapmak bunların ve yaptıklarının hepsi belediyenin görevi park ve bahçeleri düzenlemek dahil ek iş yapmış gibi gösteriyorlar.Bunları da yapmazsa belediye başkanının ne işi var yaptığı ek iş sadece kentpark sazova parkı onda da kendisi rant sağladı biraz araştır düşün sonra gel




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BorgaXxX

    Taksit önemli değil dostum cevabın için saol . Peki nerden alabililriz bu kartı ?

    Garanti Bankasından ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    "Yeni nesil şehir kartı ile hem Eskişehir'de ödeme yapılabilecek hem de New York'ta binilen taksinin ücreti ödenebilenecek."

    Eskişehir'den kaç kişi ABD.ye gidecek te taksiye binecek. kart ücreti ve aidatı diye bir sürü para alacaklar, onları neden söylemiyorlar. sayın başkan boş işleri bırakında kenar semtlere gidin bir bakın yollar kaldırımlar ne alemdeler,
    mantar gibi biten inşaatlar iskanı alınmamış binalar ve bu yüzden şantiye elektriği suyu kullanmak ve bunun içinde çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalan vatandaşların halini bir görün. başkanlığınız süresince hangi bir mahalleye geldiniz hangi kavede bir toplantı düzenlediniz. size 2 dönemdir oy veren vatandaşlar olarak yaptığınız gözle görülür bir tek tranvay var onun dışında hiç bir şey yok.

    zaten 3 tane cadde vardı tramvay yaptı onunda mahvetti bi kulağımız kaldı başkanın el atmadığı yakında ona da el atacak

    Küçük düşünmeyin. Büyükerşen dönemlerinden önceki Eskişehir'i de biliyoruz. Soruyorum size Büyükerşen dönemlerinden önce Eskişehir'e YURT DIŞINDAN turist geliyor muydu? Porsuk Çayı kendi kendine mi birden bire temizlendi? Üzerinde teknelerle gezilmeye başlandı? Bazı caddelerin kapanmasından rahatsızsınız ama hiç mi fark etmiyorsunuz o yollar kapatılmayı araçlar girseydi oluşacak hava ve görüntü kirliliğini? Kenar mahalleler demişsiniz. Biliyorsunuz Eskişehir Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyeleri iktidar partisi olmayan belediyeler ve böyle belediyeler devletten her ne amaçla olursa olsun devletten yardım alamıyorlar! Siz şu anda kullanılan tramvayları devletin aldığını mı sanıyorsunuz? Şunu unutmayın, şuanda Eskişehir yaşanabilirliği bu kadar yüksek bir şehirse, bunun en büyük mimarı YILMAZ BÜYÜKERŞEN'dir. Aksini söyleyen emek hırsızıdır. Daha yazılacak onlarca şey var ama size ne yazsam yaranamayacağı mı da adım gibi biliyorum...
    Saygılar. İyi günler.

    Belediyeler kanunu veya tüzügüne baktın mı sen hiç ? belediyenin görevleri o alt yapı yapmak çevre kirliliğini önlemek asfalt yapmak bunların ve yaptıklarının hepsi belediyenin görevi park ve bahçeleri düzenlemek dahil ek iş yapmış gibi gösteriyorlar.Bunları da yapmazsa belediye başkanının ne işi var yaptığı ek iş sadece kentpark sazova parkı onda da kendisi rant sağladı biraz araştır düşün sonra gel

    Belediyeler asfalt yapıyor kardeşim. Ne demek yapmıyor? Ben belediye başkanı olsam kıyı köşeye yapmam tabi. Sen de yapmazsın. Çünkü bu bölümlerde inşaat çalışmaları var. Adam yapıyor yağ gibi yolu! ondan sonra geliyor bir hayvan canım asfaltı kaldırıyor. Doğal gaz, su çekiyor. Zaten o asfalt yeni yapılmamış mıydı? Ve siz çok merak ediyorum asfalt bedava bir şey mi zannediyorsunuz? Peki madem tüzükten konuşuyorsunuz. Söyleyin AKP hükümetinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesine verdiği ödenekleri yazın! Park demişsin. Sen hiç görmüyorsun herhalde her parkta oradan sorumlu kişiler var oranın sulanması, çimlerin kesilmesi vs. vs. Ne eksik gördün bunu yaz. Bide rant sağlamış.. yok orada bilmem kaç tane evi varmış. Senin elinde belgen var mı? Konuşmak kolay. Peki sizin desteklediğiniz AKP hükümetinin yaptığı rantları hiç söylemezsiniz ama. Yok Büyükerşen heykel dikti buraya bu adam heykelleri kendi yapıyor rant sağlıyor falan filan. Neden söylemiyorsun dünyanın en ünlü TV kanallarında BBC'nin Yılmaz Büyükerşen'i bu şehrin kahramanı ilan ettiğini. Bırakın Allah aşkına bu lafları.




  • Sen anlamıyosun ama benim dediğimi yapmak görevi zaten diyorum ben sana bizim ülkemizde kimse görevini yapmadığı için bunlar ek birşey yapmış zannediyor halk. ha AKP ye gelince zaten onlar kadar VATAN HAİNİ kimse olamaz orası ayrı bir konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    Sen anlamıyosun ama benim dediğimi yapmak görevi zaten diyorum ben sana bizim ülkemizde kimse görevini yapmadığı için bunlar ek birşey yapmış zannediyor halk. ha AKP ye gelince zaten onlar kadar VATAN HAİNİ kimse olamaz orası ayrı bir konu

    Dostum bak amacım kimseyi kırmak vs. değil ama sende diyorsun kimse hiç bir şey yapmıyor. Bu dediklerini yapmak tabi görevi ama para gökten de yapmıyor. Şu anda yapılması amaçlanan tramvay hatlarını genişletmek için sadece raylar için 3 milyon 136 bin 926 euro 60 cent'lik bir meblağ harcandı yada harcanacak. Ödenek yardımı alamayan bir şehir için bu çok uçuk bir rakam. Ama halk bunu istiyor. Halk çok şey istiyor ama bunların hepsini birden yapmak imkansız. Bunu anlasalar o zaman gerçekten daha kolay olacak her şey.
    Saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    Sen anlamıyosun ama benim dediğimi yapmak görevi zaten diyorum ben sana bizim ülkemizde kimse görevini yapmadığı için bunlar ek birşey yapmış zannediyor halk. ha AKP ye gelince zaten onlar kadar VATAN HAİNİ kimse olamaz orası ayrı bir konu

    Dostum bak amacım kimseyi kırmak vs. değil ama sende diyorsun kimse hiç bir şey yapmıyor. Bu dediklerini yapmak tabi görevi ama para gökten de yapmıyor. Şu anda yapılması amaçlanan tramvay hatlarını genişletmek için sadece raylar için 3 milyon 136 bin 926 euro 60 cent'lik bir meblağ harcandı yada harcanacak. Ödenek yardımı alamayan bir şehir için bu çok uçuk bir rakam. Ama halk bunu istiyor. Halk çok şey istiyor ama bunların hepsini birden yapmak imkansız. Bunu anlasalar o zaman gerçekten daha kolay olacak her şey.
    Saygılarımla.

    ödenek gelmediğine katılıyorum sana yapmasın demiyorum sadece bizim şehrimizin caddeleri dar kim istemez şehrinin ülkesinin daha güzel bir yer olmasını yapsın ama adamı çok büyütüyorlar ona karşıyım ben adamın yaptığı çoğu şey zaten görevi tramvaya gelince çok güzel ama dediğim gibi caddeler dar önce caddeleri genişletmeliydi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: faruk26faruk

    quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    Sen anlamıyosun ama benim dediğimi yapmak görevi zaten diyorum ben sana bizim ülkemizde kimse görevini yapmadığı için bunlar ek birşey yapmış zannediyor halk. ha AKP ye gelince zaten onlar kadar VATAN HAİNİ kimse olamaz orası ayrı bir konu

    Dostum bak amacım kimseyi kırmak vs. değil ama sende diyorsun kimse hiç bir şey yapmıyor. Bu dediklerini yapmak tabi görevi ama para gökten de yapmıyor. Şu anda yapılması amaçlanan tramvay hatlarını genişletmek için sadece raylar için 3 milyon 136 bin 926 euro 60 cent'lik bir meblağ harcandı yada harcanacak. Ödenek yardımı alamayan bir şehir için bu çok uçuk bir rakam. Ama halk bunu istiyor. Halk çok şey istiyor ama bunların hepsini birden yapmak imkansız. Bunu anlasalar o zaman gerçekten daha kolay olacak her şey.
    Saygılarımla.

    ödenek gelmediğine katılıyorum sana yapmasın demiyorum sadece bizim şehrimizin caddeleri dar kim istemez şehrinin ülkesinin daha güzel bir yer olmasını yapsın ama adamı çok büyütüyorlar ona karşıyım ben adamın yaptığı çoğu şey zaten görevi tramvaya gelince çok güzel ama dediğim gibi caddeler dar önce caddeleri genişletmeliydi

    Peki diyelim sizin evinizin bulunduğu caddeden tramvay yolu geçecek ve yolun genişletilmesi için sizin evinizi yıkmak istiyorlar. Kabul eder miydiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk26faruk -- 27 Kasım 2011; 13:05:22 >




  • öncelikle güzel bir düzenleme gerekiyor ya ev vermesi ya da evin değerini vermesi lazım yani istimlak bunu yapsa kabul ederdim tabiki de
  • bence gereksiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efndy

    öncelikle güzel bir düzenleme gerekiyor ya ev vermesi ya da evin değerini vermesi lazım yani istimlak bunu yapsa kabul ederdim tabiki de

    Diyelim herkesin istediği parayı verdi. Ki bu miktarlar inanılmaz yüksek olacak. o paraya belki 10 tane tramvay hattı kurulacağını da anlarsınız belki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.