Şimdi Ara

Garanti Bankasından hesap işletim ücreti geri alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar garanti bankası henüz daha 3 aydır açmış olduğum vadesiz hesap için 49 TL kesti bu iadeyi geri alma şansım var mı? Daha önce bu konu ile ilgili tüketici haklarına başvuran, başvuru sonucu olumlu sonuç alan kimse var mı acaba? Çok can sıkıcı bir olay. Hem kredi kartı için hemde vadesiz hesap için ayrı ayrı hesap işletim ücreti aldılar. Garanti bankası kadar milleti dolandıran sömüren bir banka görmedim en kısa zamanda herşeyi iptal edicem hiç bir ilişkim kalmasını istemiyorum bu banka ile. Rezalet bir banka !!!



  • Arkadaşlar ben Garanti Bankası hesabımı iptal ettim.Çok Şükür bu bankadan kurtuldum.Hesap işletim ücretlerini geri almak istiyorum 79 tl civarında.Kestiği dekontlar elimde.Bu bankadan hesap işletim ücretini alan oldu mu ?

    Başvurması ve lehime karar çıkması olası ama banka hemen karşı atağa geçip sizi mahkemeye veriyormuş.Sonunda yasalardaki bir kaç madde yüzünden avukatlık,mahkeme masrafları 500 tl dan fazla para ödüyormuşsunuz.Şok oldum.Aslı var mı ?

    Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
  • Garanti eskiden çok iyiydi. Doyuma ulaşınca soygunculuğa başladılar. Geri almak çok zor. Vadesiz hesaptan çok fazla para akışı olmasına rağmen hep kesinti yaptıkları için bıraktım. Banka kartları ve kredi kartlarını hayatımdan çıkardım. Param var çok şükür. Herşeyi nakit hallediyorum.

    Haram edin, uğraşmayın. Türk bankaları artık iğrenç ve korkunç hırsız oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek garanti değil çoğu banka öyle benden iş bankası 100lira çekmişti.Eğer öğrenciysen öprenci belgesi ve ya öğrenci kimliğinle alabilirsin diye biliyorum.
  • İş bankası hesabımda var kredi kartımda var şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım öğrenci belge mi verdim herhangi bir hesap işletim ücreti tarafımdan alınmıyor. Ama garanti bankası istersen otomatik fatura ödemesi yap, istersen öğrenci belgeni ver yinede hesap işletim ücretini söke söke alıyor. Ben herkese halk bank'ı tavsiye ederim her şey bedava EFT, Havale, diğer para transferleri veya hesap işletim ücreti herhangi bir şey sizden talep etmiyor.Ayrıca halk bank yeni çıkan kanunda bankaların müşterilerini aradığında belirli bir ücret alınmasını bile müşterilerinden talep etmiyor.
    Siz siz olun garanti bankasının önünden bile geçmeyin... önünden geçtiniz diye herhangi bir ücret alabilirler yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.