Şimdi Ara

***GARANTI KAPSAMINDA ARAC IADESI !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Mayıs 2011'de sıfır aldığım aracım(Ford Focus 1.6hb benzinli) ilk günden beri yanıp sönen akü lambası nedeniyle servisine götürdüğümde (7000km'de) aracın şarj dinamosunda sorun olduğu söylendi ve değiştirildi. Fakat sorun devam ettiği için yine götürdüm ve yine araç bilgisayara bağlandı ve sorun için aynı çözüm üretildi. İki günde iki kez şarj dinamosu değiştirildi aracımın. Şimdi herhangi br tutanak tutmadım ve 3. kez aynı sorunun olması durumunda aracın iaedesi hakkımı öğrendim. Sizce servisle ilgili nasıl bi belge almalıyım? Bu süreçte yapmam gerekenler nelerdir? Çok önemli bir husus olduğu için birçok kişi buradan bu tür sorunlarını takip edecektir diye düşünüyorum.

    NOT: Sorunun şarj dinamosundan olduğunu düşünmüyorum, olsa hallolurdu. Diğer ikaz lambalarıda yanıp sönmeye başladı ve sanırım sıkıntı beyinde. Bu durumu çözmeleride çok zor. O yüzden 3. kez aynı sorunu yaşayacağıma adım gibi eminim.

    Cevaplarınız için çok teşekkurler.







  • sikayetvar.com yazarsan daha çabuk ilgilenirler.
  • Hocam ilgilenme konusunda bi sıkıntı yok. Arabayı alıp bilgisayara bağlayıp bakıyolar. Sorun değişsede şarj dinamosu yine sorunlu görünüyor. Buradan anlaşılan bu hata ile yine karşılaşıcam ve gerekirse tutanak tutturup ne gerekiyosa yapıcaz. Ama ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irlandali

    Hocam ilgilenme konusunda bi sıkıntı yok. Arabayı alıp bilgisayara bağlayıp bakıyolar. Sorun değişsede şarj dinamosu yine sorunlu görünüyor. Buradan anlaşılan bu hata ile yine karşılaşıcam ve gerekirse tutanak tutturup ne gerekiyosa yapıcaz. Ama ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum.

    Carrefour'dan bir ürün aldığın zaman 1 ay içerisinde 3.kez aynı sorunu yaşarsan ürünü iade etme hakkın var..

    Aynı şey araba içinde geçerli olmalı. Tüketici hakem heyetine git diyeceğim ama onlarda sadece çay içip oturuyorlar.Yardımcı olmazlar sana.En güzeli müşteri hizmetleriyle direk konuşmak.Servisteki adamlarla uğraşmamak.

    Araba bu sorun ile ilgili kaç kere servise gitti ?




  • arkadaslar öncelıkle hepinize hayırlı günler : arkadaslar ben satılık 2002-2007 arası makyajlı mondeo aarıyorum ilgilenen arkadslar bana @mail atsınlar alıcıyım bilginize

    adresim: emrah__521@hotmail.com
    emrah.erkan.059@hotmail.com
  • Servise gittiğin zaman şikayetini iş kartı çıkarın dediğin zaman hemen hazır ola geçip size şikayetinizle ilgili bir kağıt verirler.Bu kağıtlardan temin ederseniz her istediğiniz olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.