Şimdi Ara

Garanti Miles&Smiles Kredi Kartı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
16
Favori
63.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı günler benim soruma cevap vere bilecek bilgili biri yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagın

    hayırlı günler taksit işlemlerinde mil kazanımı nasıl oluyor ve ben platinum istedim imza attım ama bana normal gönderildi ne yaparsam sükseltirim itiraz edyimmi bu arada kartı henüz kullanmadım saygılar....

    Biraz yukarıda mil kazanım tablosunu verdim taksitli olması oranı değiştirmiyor genelde . Genel limitiniz yetmediğinden plantinum vermemiş olabilirler mh ye telefon açp iptalini isteyin o zaman en azından ekstra mil kazanırsınz birde thy de elit statüsünde iseniz ms kredi kartında paltinuma gerek yok aynı seviyede kazanırsınız .
  • Hayırlı günler ben burda yazıldığı gibi kartımı kapattırmak istediğimi söyledim itiraz etmediler tekliftede bulunmadılar bende vaz geçtim dedim ben nerede yanlış yaptım ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagın

    Hayırlı günler ben burda yazıldığı gibi kartımı kapattırmak istediğimi söyledim itiraz etmediler tekliftede bulunmadılar bende vaz geçtim dedim ben nerede yanlış yaptım ??

    önce kabul edip 1 hafta içinde arıyorlar normalde .
  • Ben yine aradım ve aidat sıkıntımı dile getirdim birşey yapamayız dediler hiç dediğiniz gibi bir teklif göremedim bana izlemem gereken yolu net bir şekilde aktarır mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagın

    Ben yine aradım ve aidat sıkıntımı dile getirdim birşey yapamayız dediler hiç dediğiniz gibi bir teklif göremedim bana izlemem gereken yolu net bir şekilde aktarır mısınız

    Eğer kartın kapanması sızın ıcın sorun teskıil etmeyecekse haftaya arayıp kartı kapatın deyin onlar tama derse itiraz etmeyin bri hafta içinde geri aralar yüzde 90 mil teklif ederler . Yuzde 10 da olsa kapatma sansı var tabii su ana kadar hep boyle oldu .
  • Ben dediğinize benzer şekilde yaptım master kartımın aidatı yüksek ve bana getirisi yok dedim bu nedenle kapamak istiyorum dedim kart için 2500 mil tanımladılar oldu yani amex içinde sonra arayacağım bunun dışında mil kazana bileceğim yollar varsa iletişime geçsek olurmu birde sizin gibi bu işi bilen birini bulmuşken birkaç soru daha paylaşsam mailim demirdoger555@gmail.com bana ulaşırsanız mutlu olurum saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M&S Platinium kredi kartı için (Amex ve MasterCard) toplamda 218tl gibi bir yıllık aidat ücreti kesmişler. İlk önce haklı müşteri hattını aradım, oradaki görevli bana ilk önce bu kredi kart aidatlarının normal olduğunu söyledi. Bende bir önceki sene mil hediye edilmişti dedim. Bu sene bakıyorum nasıl bir kampnaya var dedi, 2500 mil verebilirim iki kart için dedi. Sinirlendim o zaman kapatın dedim. Biz ilgilenemiyoruz dedi ve Garanti Müşteri hizmetleri no sunu verdi. Aradım, durumu anlattım. O da aynı şeyleri söyledi, her sene kampanyalar değişebiliyor dedi. Böyle saçma bir uygulama olamaz dedim ve kapatılmasını istedim. Talebinizi aldım sizi şimdi ilili bölüme aktarıyorum dedi, aktardığı bölümdeki arkadaş direkt olarak kart başı 3500mil teklif etti 1 sene kullanım sözü karşılığında. Bende kabul ettim. Totalde 7500mil kartıma yüklendi ve geçerlilik süresi normal kazanılan millerle aynı. Belki yok arkadaş geçen sene zaten 7500 verdiniz bu sene daha fazla ücret kesmişsiniz desem 10.000 mil de yükleyebilirlerdi fakat ben pazarlığa girişmedim. Bu tarz işlem yapacak arkadaşlara yol göstermesi dileğiyle.




  • aynen öle hocam bana da mil teklif etmişlerdi kabul ettim hatta ek kart çıkarttırdım ve hiç kullanmadım kart ücreti fln da gelmedi doğal olarak onu da kapatmak istedim yine mil verdiler.
  • Normalde kapatılması baya zor bi karttır. Geçen sene limit yetersizliği nedeniyle kapatmak istedim. Anında 3500+3500 şeklinde mil yüklediler. Daha sonra limit taleplerime gene ret yanıtı gelince bu bankadaki tüm hesaplarımı, kartlarımı kapattırdım. Daha sonra aylarca aradılar ama kabul etmedim. Kart ücreti yüksek olduğu için kolay kolay müşteri kaybetmek istemiyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10ay once ilk aldığımda amexi kapattırdım . Sonra platinum Kartımı hic kullanmadım , gecen aya dek. Sadece 15 tl lik kucuk bi alışveriş Yaptım erkeksi gun Mh aradı, kartınızı kullanmaya başlamışsınız ve Ağustos sonuna dek ger 50 tlye 300, toplamda 1500 mil kişiye özel harcama önerdiler ve kabul ettim tabiki. Diyeceğim, kartınızı biraz nadasa bırakın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti Miles & Smiles Kredi Kartı özellikleri şunlar :

    American Express ile ekstra mil kazanımı
    THY statünüze göre artan mil kazanımı
    THY satış kanallarında 1 TL harcama için 2 mil kazanımı ve 3 taksit fırsatı
    Hediye ve Avans mil ile hemen mil kazanımı
    Trink özelliği ile temassız ödeme ve küçük alışverişlerden bile mil kazanımı

    Millerle ödül bilet ve refakatçi bilet alımı
    Dilerseniz millerle uçuş sınıfı upgrade imkanı
    Alışverişlerde mil kullanımı
    Millerin statü miline çevrimi

    Atatürk Havalimanı indirimli vale parking
    Havalimanı shuttle, özel şoför, araç kiralama
    Seyahat ve alışveriş sigortaları
  • Arkadaslar kartlarim basilmis ama neden 2 kart geliyor anlamadim.biri mastercard diyeri amerikan express sanirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • bu kartın aynı bonus kazanma özelliğide var mı? yoksa sadece mil'mi kazanılıyor?
  • Ocak ayi ekstremde yeni farkettim 241 TL aidat yanstimislar, 157 TL master card ve 84 TL Amex icin..

    Simdi musteri hizmetlerini aradim, her iki karta da 1500 mil yukleyebileceklerini soylediler. Yukarida bircok yorumda master card icin 2500 mil, amex icin 7500 mil gibi yazilar gordum. Bunlar gecerliligini halen koruyor da ben mi yanlis sekilde soruyorum acaba, bilgisi olan var midir?

    Tesekkurler,
  • Bana da 200 küsür lira yansımış. Ve söyledikleri 1.000 mil, 2 karta 2.000 mil. Pek iyi olmadi bu.
  • Miles&smiles kredi kartı elimizde iken yurt dışından çekim yapılmış. Mesaj geldi hemen kartı iptal ettirdim. Bankaya diyorum ki işlem yeni yapılmış benim değil ve provizyon da bekliyor. İtiraz dilekçe mi vermişim. Neden 90 ile 180 gün arası bekletiyorsun. Tamam prosedür böyle. Yeni kartim geldi. Hemen internetten alış veriş e kapattım. Ve kartimin elime gecmesinin 5. Gününde hesaplari kontrol ediyorum. Baktım ki yeni karttan da yurt dışından çekim yapılmış. Hemen aradım yöne musteri hizmetlerini dedim kart internet alış veriş ine kapalı mi kapalı neden nasıl çekim yapılıyor. Bazen olabiliyor cevabı verildi. Yuhhh diyorum bu kadar mı güvenlik zaafiyetiniz var. Bu kadarlik mi bankasıniz. Yeni kart ve işleme kapalı çekim yapılıyor. Yine iptal ettirdim. Bi daha actirmamak üzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankanın bilgisi olmadan birileri bir açık bulup müşteri bilgilerini kendilerine alıyor olabilir
    bankanın duruma el koyması lazım el koyamıyorsa aynen yaptığın gibi o bankayı terk edeceksin ortalık banka kaynıyor zaten
  • Arkadaşlar yıllardır bu kartı kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Temel olarak:
    - Kart tipi 2 adet: Mastercard ve American Express ödeme metodu şeklinde. Mastercard her yerde geçiyor, American Express yalnızca Amex ödeme metodu anlaşmalı noktalarda geçiyor. Garanti, İş Bankası, Vakıfbank, TEB ve Denizbank POS'larında kullanabilirsiniz, ancak bazı işyerlerinin anlaşması olmayabiliyor, dikkat.
    - Normal ve Platinum olarak da 2'ye ayrılıyor. Ayrıcalıkları farklı. Ben Platinum kullanıyorum.
    - Kart aidatları Mastercard için 157 TL, American Express için 84 TL. Ben ikisi için totalde 100 TL ödüyorum (neden bilmiyorum)
    - Geçen sene American Express'i kapatmak istediğimi söyledim, 1 yıl açık tutma sözüne karşılık 3.500 mil hediye ettiler, kabul ettim.
    - Her alışverişten mil kazanırsınız, American Express ile daha çok kazanırsınız, THY statünüze göre de kazanım katsayınız artabiliyor.
    - Fatura, vergi, nakit avans gibi alışverişten sayılmayan şeylerden mil kazanamıyorsunuz.

    Spesifik konular için de yardımcı olmaya çalışırım.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.