Şimdi Ara

Garanti Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Teknosa'dan aldığım SonyEricsson Xperia x8 marka telefonumu şarj olmadığı gerekçesiyle garantiye gönderdim garantör firma Asya Telekom'du 11 gün garantide kaldıktan sonra telefon geri geldi ve raporda "kullanımdan kaynaklı hasarlı şarj konektörü tespit edilmiştir. Onarımı anakart değişimi ile mümkündür. İstenildiği taktirde anakart değişimi için fiyat bilgisi verilecektir" yazıyordu. Bunun üzerine aradım ve bana 460 tl fiyat çektiler. Bunun üzerine Sony' i aradım bana Ankara merkezli bir üst garanti merkezinin olduğunu ve oraya gönderirsem gerekli işlemlerin yapılacağını söylediler. Sizce telefonu göndersem herhangi bir sonuç alabilir miyim? Teşekkürler.



  • Abi sonyle çalışan tüm garanti firmaları birbirleriyle kopuk kimsenin kimseden haberi yok telefonu garantili diye alyoz telefondan kaynaklı bi problem olunca garantiye gönderiyoz adamlar allem edip kallem edip kullanıcı hatasna çeviriyolar hemen anakart değişcek deyp telefonun normal fiyatndan 100-200tl aşağı fiyat istiyolar tamir içn.örneğn sony xperia z nin anakartnı degişmek içn 1500 tl istyolar.zaten telefon 1600lira.yani anlayacağnz yeni garanti servis dolandırıcılığı başladı.tüm firmalarn cihazlarndada aynını yapıyolar.garanti servisleriyle en kopuk olanı sonydir.sony telfon alrken iki kez düşünün he illa alcam diyosanz boşuna garantilı almayn.dışarda yaptrsan daha ucuza gelr.benm telefonum ve tv sony.tvden yana sıkntm yok ama telefonu emin olun okadar kalitesiz malzemeden yapılmişki telefonu alıpda teknk servislik problem yaşamayanları bu dünyada şanslı kişiler olarak görüyorum.forumuda takip edersen yazdıklarıma hak verirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün forumu takip etme şansım oldum kardeşim sadece bir arkadaş teleservice den birebir değişim sağlayabilmiş sanırım diğer arkadaşlar hep garantiden muzdarip. Dışarıda yaptırmak istedim telefoncu inceledi ve yapamayacağını söyledi. Sanırım artık Sony'den uzak durma zamanı son çare olarak tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum bilmiyorum ordan bir sonuç çıkar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.