Şimdi Ara

Garantili sıfır Xiaomi telefon nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhaba Xiaomi red mi telefon alacağım fakat şikayet var sitesindeki şikayetlere bakınca telefonların klonlandığı yada sorun çıkınca iade alınmadığı, aracı firmanın hiç karışmadığı ile ilgili bir çok şikayet var hepsiburada gittigidiyor trendyol..hangisini tercih etmeliyim bir de hangi mağaza iyidir kafam karışmış durumda mesela mi store dan alınır mı?Reyontek yada farksa daha mı iyi?Yardımcı olur musunuz?



  • Özellikle Xiaomi marka telefon alan ve kullananlar yazarsa memnun olurum
  • Hepsiburda nın kendi satıcısından ve n11 deki resmi xiaomi satıcısında sorun çıkacağını sanmıyorum

  • hepsiburada mepsiburada hepsi aynıdır.. ben de 200 300 tl ucuz almak icin alıyorum oralardan ama sorun yasama ihtimalini en basından göze alıyorum.. böylelikle risk alıyorum ama mağaza fiyatından da düsük almıs oluyorum.. sorun yasamayayım, biraz da pahalı alırım, sorun olmaz dersen, vatan mağazadan al.. 1 seferliğine mahsus ürünü değiştirme ya da iade etme hakkın var.. bizim buradaki vatan iade konusunda sorun cıkartmıyor en azından 1 seferlik iade alıyorlar ikinci sefer iade etmek istersen ürün ayıplı bile olsa servise gidiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 27 Şubat 2021; 19:42:20 >
  • Meiko(n11) ve bittibitiyor'dan(hepsiburada) xiaomi aldım. İkisinde de sorun çıkmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 27 Şubat 2021; 19:41:56 >
  • sırf senin üzerinden sorun cıkmadı seklinde tahmin yaparak telefon alınmaz.. sen milyonlarca alısveris yapan adamdan sadece birisin.. sen, ben satın aldım problem yaşamadım diyorsun, ben de hb'den huawei amiral telefon aldım, sorun yasamadım.. ama iade etmeye calısırsan, o zaman sorunu yasarsın..


    hepsiburada mepsiburada hepsi iade konusunda sorun yasatır.. benim cayma hakkım var bıdı bıdı bunun da etrafından dolasmayı servis raporu ya da baska ayaklarla gayet iyi biliyorlar..


    gittigidiyor en sağlamıdır alıcı her zaman haklıdır, satıcının iade almaması mümkün değildir.. para her zaman alıcıya aktarılır.. ama elektronikte onlar bile yan cizmeye kalkıyor son zamanlarda.. benim 300 tl'mi gasp etmeye calıstılar en son bozuk anakarta servis raporu ayağı cektiler paramı uğrasarak kurtardım..


    eğer ya sorun yasarsam????? tarzı bir tipsen, üçü beşi aramayıp gidip mağazadan alacaksın.. cihazın kurulumunu orada adamlara yaptıracaksın ve kendi kurdukları telefonda sorun varsa zaten o telefonu anında değiştirecekler..


    özetle elektronik konusunda internetten almak bir cesit kumardır.. eğer problem yasamazsan 200 - 300 tl yerine göre daha fazla kazanırsın eğer problem yasarsan da cok ugrasırsın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 27 Şubat 2021; 19:57:34 >




  • Teşekkürler arkadaşlar ürün hepsiburada mi store da var bir de gittigidiyor reyontek te var n11 ve trendyola güvenemedim
    Hepsiburada dan daha önce çamaşır mak.aldık arızalı çıktı hiç karışmıyor araya girmiyor bu yüzden tereddüt ettim
    Haklısınız Vatan comp. iyidir ama 200 tl fark var, fazla fiyat farkı veremem o yüzden düşünerek internetten alıcam yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.