Şimdi Ara

GARANTİLİ TELEFON ve teleservis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kvk garantili Nokia C5 markalı bir telefon aldım kutuyu açtım telefonun kamerası bozuk çıktı, dediler ki servise vereceksiniz. telefonu aldınız sizin oldu neyse zorla geri verdim yenisini verdiler. Onunda ses kısmında sorun çıktı, bu sefer geri almadılar. servise gönderdim.

    Teleservice ( Teleservis ) diye nokia servisi ürünü Altunizadede ki yere teslim ettim. Gişelerinde mahkeme suratlı kişiler oturan bir binanın alt katında ( Hakkını yemeyeyim ) Temiz bir yer. Telefonu teslim ettim. İnternetten durumunu görebilir, Telefon ile bilgi alabilirsiniz dedi Mahkeme Suratlı biri. internetten bakmaya başladım aklıma bişi takıldı. " ürünü bitince kargoya verirlerse bir daha gidip o tipleri görmeyeyim " telefon ettim. tahmini 15 ile 20 dakika arasında bekledim. telefon kendiliğinden kapandı. Tekrar aradım, 30 Dakika civarında bekledim birisi telefonu açtı sesinden belli canından bezmiş neşesiz bir tonla soruları cevapladı. Kargo ile de gönderemiyorlarmış. neyse devam 14 gün sonra sonunda Telefonun çıkışı yapılmıştır yazıyor. altunizadeye geldiği yazmıyor. 1 -2 gün sonra aradık yine 26DK beklemeden sonra telefon altunizade de hazır dediler. dedik sitede güncelleme yapılmıyormu burada bu şekilde yazıyor. işlemi bitti dedi. Telefonumu 26 gün ayrılıktan sonra geçen gün aldım. ( bir kaç günde ben geç gittim hakkını yemeyelim. )

    ( Sitede ki şikayet ile sitem içerikli Mailime hızlı döndüler bunuda unutmam lazım )

    Kısaca Teleservis'in müşteri ile ilişkisi ( Benimle ) İğrençti. Dedim ki Bildiğimiz garantiden olsun Grey almayayım. ona da pişman oldum.

    İnşallah teleservis yetkilileride bu yazıyı buradan okur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abrek84 -- 15 Kasım 2010; 9:47:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.