Şimdi Ara

Garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir süre önce bir bilgisayar aldım ve onunla sorunsuz oyun oynuyordum. Geçtiğimiz günlerde ise oynadığım bir oyunla ilgili bir hata olduğundan ekran kartımı (AMD Radeon RX 570) silip Auto-Detect ile indirdim. Ardından oyunlarımı oynarken bir şey fark ettim, CTRL veya SHIFT tuşlarına basınca ekte paylaştığım sesleri duyuyorum. Büyük ihtimalle Radeon'un yeni driverı içerisinde bir kayıt seçeneği var ve kısayolları da bu tuşlar. Fakat ben driver yazılımında bulamadım. Sorun sadece ses olsa iyi, tam olarak şöyle: Örnek veriyorum, GTA V oynarken CTRL'ye basıyorum ve sol üstte yeşil bir halde büyük ihtimal FPS değerim olduğunu düşündüğüm 3 haneli bir sayı çıkıyor. SHIFT'e basınca duruyor ve tabii bastığım sırada sesler geliyor. Fakat bir süre daha böyle olduktan sonra bilgisayar mavi ekran veriyor. Yazılımından nasıl kapatabilirim, "kısayollar" sekmesi nerede.. Yardımcı olursanız sevinirim.














  • Programlar ve Özellikler'e gir, AMD Relieve varsa onu kaldır hocam.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımda öyle bir program yok, Driver'ı kaldırdım ve Driver Booster'dan indiriyorum fakat o zaman da sağ tıklayınca Radeon Menüsü çıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranvarlik

    Bilgisayarımda öyle bir program yok, Driver'ı kaldırdım ve Driver Booster'dan indiriyorum fakat o zaman da sağ tıklayınca Radeon Menüsü çıkmıyor.
    Hocam Driver Booster tarzı programlar çok sakat. DDU ile tüm sürücüleri silip, kendiniz indirip kurun son sürücüyü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.