Şimdi Ara

Garrett Dedektör Fiyatları Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Garrett Dedektör Fiyatları Burada

    Garrett Dedektör bir Amerikan Markası'dır. Türkiye'de ve Dünya Ülkelerinde aktif olarak kullanılan ve satışı yapılan metal dedektörlere sahiptir. Garrett Dedektör serileri içerisinde en çok satılan ürünler içerisinde su geçirmez başlık ve ana beyinleriyle dedektör sektöründe kaliteyi yansıtıyor. Define dedektörleri, altın dedektör çeşitlerini Dedektör Fiyatları sitesinde bulabilirsiniz.

    Garrett Dedektörleri

    Garrett Dedektör profesyonel ve yeni başlayan dedektörcüler tarafından tercih edilir. Her seviyeye uygun şekilde dedektör çeşitlerini bulabilirsiniz.

    Garrett Euro Ace: Türkiye'de en çok tutulan Garrett modelleri içerisinde Euro Ace'yi görebilirsiniz. Eskiden Garrett Euro Ace 350 iken yeni üretimler Garrett EURO Ace olarak satışa sunuluyor. Hızlı tek para toplamak isteyenlerin genelde tercihidir.

    Fiyatı: 350 USD + KDV

    Garrett At Pro: Su geçirmez ana ünitesi ve bobini ile farbikanın müşterilerine sunduğu bilgilere göre 10 metreye kadar dayanıklıdır. 15 kHZ gücündeki sinyali ile zorlu topraklarda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Garrett At Pro Dedektör modeli metal ayrım özelliğine sahiptir.

    Fiyatı: 700 USD + KDV

    Garrett AT Gold: Adından anlaşılacağı gibi At Pro'nun üst modeli olan ve altına aşırı duyarlı dedektör modelidir. Güçlü sinyal basıncı ile toprak altına gönderdiği güçlü sinyallerle sonuca her zaman bir adım önde başlarsınız. Garrett AT Gold dedektör hızlı işlemcisi ve kolay kullanımı ile kullanıcıların gözde cihazıdır.

    Fiyatı: 800 USD + KDV

    Garrett Ace 250: Hafif bir dedektör arıyorsanız Garrett Ace 250 sizin için çözümler sunuyor. Hızlı ve seri tek para toplamak isteyenlerin her zaman tercihi olan Garrett Ace 250 modeli; kullanıcı dostu olarak tasarlanmıştır. Arazide dedektör ile aramak yapmak istiyorsanız Ace 250 sizin için en iyi tek para dedektörü olabilir.
    Fiyatı: 350 USD + KDV

    Dedektör Fiyatları arıyorsanız dedektorfiyatlari.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.