Şimdi Ara

Garrosh Hellscream Hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nefarius kullanıcısına yanıt
    sylvanas iyi biri mi hacı zaten? direk siyah skalada bir karakter sylvanas.ha tabi elf kızı olarak kalsaydı bambaşka olurdu ama sonuçta haticeye değil neticeye bakmak lazım.zehirleme olayına gelirsek de kitabı okumadım henüz ama lk ile bir tutulmak dokanmış olabilir sylvanasa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nefarius

    @Ahmopasa, World of Peacecraft mı len bu oyun

    @khalef, Ya iyi diyon da bunu biliyoruz. Bu hatunu kötü kadın yapmaya çalışıyorlar. War Crimes'ta Garrosh'u zehirlemeye kalkıyo felan, niye yani, Garrosh undead'leri çarçur etti diye mi? Sylvanas Garrosh'un ölmesini niye istiyor derdi daha çok ceset kaldırmaksa? Savaşın sürmesini istemesi gerekmez mi?

    Garrosh'un ettiği -kibarca- "kaltak" lafına cevap vermemişti Sylvanas, içinde kalmış demek İşin özüne gelirsek zaten birbirlerini pek sevmiyorlardı. Zaten Sylvanas her zaman umursamaz, "ben yaparım, ben ederim" modunda ego sahibi birisi olarak tanıtıldı. Kötü diyip tek kelimeyle kısıtlamak doğru mu bilmiyorum.

    Zehirleme olayını da merak ettim. Siege of Orgrimmar'da Lor'themar ölünce (bilmeyenler için Lor'themar'ın ölmesi Boss'ta başarısız olmak anlamına geliyor, role play gereği öyle bir şey var. Öldüğü falan yok yani adamın) üzülmeyip aksine undead olarak canlandıracağı için seviniyor. Kitabı okuyup nasıl şekilde anlatıldığı öğrenmek isterim açıkçası, nasıl ulaştığın hakkında da bilgi verirsen sevinirim




  • @khalef, Warcraft'ta expansion boss'ları hariç karakterler gri oluyor genelde. Boss'larda bile saf kötülük için uğraşmayanlar var.

    Sylvanas önce Arthas'tan intikam alayım diyordu, Arthas öldükten sonra halkıma uzanan elleri kırarım diyordu, şimdi de tüm Azeroth Forsaken'in testicle'ını yesin diyor. Bakalım ilerde ne olacak, bence Bolvar'ın meydana çıkacağı zaman(o zaman gelirse tabi) dananın kuyruğu kopar.

    @0RK, Ağır spoiler yersin, benden uyarması.


    Sylvanas zaten Garrosh'u savunayım diye atlıyo ilk olarak ama Vol'jin bu isteğini reddedip görevi Baine'e veriyor.

    Tabi hatun rahat durmuyor, bir punduna getirip Garrosh'u öldürmenin yolunu arıyor. Tam o sırada kardeşi Vereesa buna ulaşıyor, onun da niyeti Garrosh'u öldürmek. Birlikte plan yapıyolar, Garrosh'u zehirleyecekler.

    İşte bunlar böyle abla kardeş takılırken Sylvanas Vereesa'ya birlikte Undercity'de kalma teklifinde bulunuyor, gel kız kıza pijama partisi yaparız felan diyor, Vereesa da kabul ediyor.

    Her şey hazır, plan mükemmel işliyor. Ama sonra noluyor? Vereesa Garrosh'un yemeklerini yapan pandaren aşçıyla iki çift laf edince hemen çark ediyor. Gidip Anduin veletine Garrosh'un yemeğini zehirlediğini söylüyor. Anduin de koşup Garrosh'un yemeği yemesine engel oluyor.

    Sylvanas olayı öğreniyor tabi. Yıkılıyor, kitabı okusan sen de anlarsın zaten, ben öyle üzüldüm ki bi anlığına Tauren'ime Race Change yapma kararı aldım. Vereesa çok büyük kazık atıyor buna, Sylvanas da "Akrabayı akrep soksun alüminyum, bu devirde babana bile güvenmeyeceksin" diyerek bir dahaki expansion'da yiyeceği naneler hakkında ipucu veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.