Şimdi Ara

Gasitaly marka sıralı sistem kullananların yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
6
Favori
62.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcopasha01

    Dün Bolu tarafından dönerken araç gazdan benzine geçti ışıkları gelip gidiyor kendiliğinden bolu'dan benzinle dönmek zorun'da kaldım ve çok koydu yaw :p

    aracınızın ısı sensörlerinde yada valflerinde bir sorun olabilir basınç aniden düşüp yada kalkmaz tabi regülatörde bir arıza söz konusu değilse
  • problem sigortadan kaynaklaniyormus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcopasha01

    problem sigortadan kaynaklaniyormus

  • Merhaba,
    Maalesef 2 gün önce aracımda 1 ve 2. vitesle giderken aniden gazdan benzine geçme sorunu oldu devir saati de 0'a yakın yerlere inip çkmaya başladı. Aracımda boğaz kelebeği ile ilgili bir sorunyok baktırdım. Zaman zaman gaz devreye giriyor fakat bir süre sonra yeniden benzine dönüyor. yarın kiti taktırdığım servise göstereceğim, gazı bilmediğim bir po'dan aldım basıncı düşük gelmiş olabilir ya da başka bir sorun var. 10 bin km geçtiğim için de lpg bakımını da yaptıracağım.
    Bu sorunun cok büyütülecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
    Genel izlenimim hala olumlu, devir göstergesinin 200 devirle bin devir arasında sürekli oynaması dışında, çekiş performans koku kalite anlamında sorun yaşamadım.
    Bu sorunları da çözdükten sonra izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.
  • Herzaman sorun olduğunda yazacak değiliz ya :) Bir sene tamamlanmak üzere. Çok memnunum daha önce farklı bir kitde yaşadığım devir problemi,arıza ışığı yanması,çekiş düşüklüğü vs.. hiç yok.Benzinde çalıştığından daha iyi verim alıyorum ( ilginç ama öyle)
    Önümüzdeki ay 10 bin dolmamasına rağmen seneyi devriyesi sebebiyle bakıma gidicem.
  • berbat kesinlikle taktırmayın özellikle elazığda olanlar servisler berbat.kullanmış oldukları hortumlar ve elektrik tesisatı çok kötü.aracım aynıyordu az kalsın.3 defa gaz hortumu yırtıldı.kesinlikle taktırmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkangokmen06

    berbat kesinlikle taktırmayın özellikle elazığda olanlar servisler berbat.kullanmış oldukları hortumlar ve elektrik tesisatı çok kötü.aracım aynıyordu az kalsın.3 defa gaz hortumu yırtıldı.kesinlikle taktırmayın.

    bireysel hatalardan yola çıkarak ürünü zan altında bırakmak yanlış olur .sizin yaşamış olduğunuz talihsizlik ve sorun direk montaj yani işçilik hatası bu ürünün kötü olması anlamına gelmez .eğer montaj hatalarını ürüne maledecek olursak inanın haksızlık etmiş olursunuz .

    selamlar
  • sana katılıyorum ankaradaki serviste berbat ilgi alaka yok gasitalyde
  • bu ara bende gaz yeme sorun basladi arac cok fazla yakma basladi 3 hafta once ayar icin servise gittim ayar yaptilar guya ama bu kendi kafasina gore bozuluyomu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer montajını yapacak ustaları kontrol etmezsen ve yeterlilik ve ürün montaj konusundaki ustalıklarına bakmadan bayilik verirsen yada dandik bir belgeyle verirsen böyle olur ben tek değilim bulunduğum yerde. bu işi yapacaksan ustalarınıda sağlam tutacan arkadaş.madem o kadar iyi bir firma neden ustaları yada ustası kötü.
  • yaklaşık bir yıldır bende gasitaly taktırdım, başta gayet emmnundum. fakat bu aralar sinir edici bir sorunum var. kendliğindne benzine geçiş sorunu. ustaya gittim filtre dedi.değiştirdik. çözülmedi. daha sonra gaz hortumu patladı. şimdi beyin diyo..sorun yok diyo.. sinir ediyor beni açıkçası..lütfen bana yardımcı olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbatikan

    yaklaşık bir yıldır bende gasitaly taktırdım, başta gayet emmnundum. fakat bu aralar sinir edici bir sorunum var. kendliğindne benzine geçiş sorunu. ustaya gittim filtre dedi.değiştirdik. çözülmedi. daha sonra gaz hortumu patladı. şimdi beyin diyo..sorun yok diyo.. sinir ediyor beni açıkçası..lütfen bana yardımcı olun.

    yüksek ihtimalle sistemde basınç sorunu yada ısı sensörünün biri arızalıdır başka ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum tekrar servisle bu hususta görüşünüz .
  • merhabalar
    benim aracım 2000 subaru legacy aracın lpg dönüşümü diğer araçlara nazaran biraz problemli gibi görünüyor.
    gasitaly ile uyum veya montajı yapılabilirmi? ve hangi kit uyumludur, izmirde nerede yaptırılabilir, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremdemir

    merhabalar
    benim aracım 2000 subaru legacy aracın lpg dönüşümü diğer araçlara nazaran biraz problemli gibi görünüyor.
    gasitaly ile uyum veya montajı yapılabilirmi? ve hangi kit uyumludur, izmirde nerede yaptırılabilir, bilgilendirirseniz sevinirim.

    gasitaly ile ilgili uyum sorununuz olmaz .sorunsuz bir kullanım elde edersiniz .

    AKDAL LPG - EGE BÖLGESİ DİSTİRİBÜTÖRÜ
    Yetkili Kişi : GÖKHAN AKDAL
    Adres : 5.SANAYİ SİTESİ 7419/7 SOK. NO:7
    İZMİR - PINARBAŞI
    Telefon : 0232 478 33 13

    ege distribütörü zaten izmirde size gereken yardımda bulunacaklardır.görüşürseniz bendende selam söyleyin .

    selamlar.
  • birde şunu sormak isterim lpg montajında manifold delim işlemini sökerekmi yapıyorlar, ve sıvı püskürtmeli mi önerirsiniz çünkü subaru modellerinde subab ayarı çok zor ve pahalı bir işlem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremdemir

    birde şunu sormak isterim lpg montajında manifold delim işlemini sökerekmi yapıyorlar, ve sıvı püskürtmeli mi önerirsiniz çünkü subaru modellerinde subab ayarı çok zor ve pahalı bir işlem?

    aracınız için şuan likit sistem mevcut değil ve sıvı sistem sadece direk enjeksiyonlu araçlar için tasarlanmıştır.
    manifolt sökülme işlemi montajı yapacak firmaya bağlıdır .doğru ayarlarla be doğru montajla subap problemi yaşamazsınız .
  • bugün aracımı yıldız otogaza gasitaly montajı için bıraktım.araç punto t-jet,sorun yaşamayacağım, benzinliyle aynı performansı alacağım konusunda beni ikna ettiler.aracın turbo olması beni tedirgin ediyor ama hadi hayırlısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zuzese

    bugün aracımı yıldız otogaza gasitaly montajı için bıraktım.araç punto t-jet,sorun yaşamayacağım, benzinliyle aynı performansı alacağım konusunda beni ikna ettiler.aracın turbo olması beni tedirgin ediyor ama hadi hayırlısı.


    hayırlı olsun .evet yaptığımız işin ve yapacağımız işlerin arkasındayız .içiniz rahat ekonomik ,güvenli ve performanslı bir kullanım sergileyecektir aracınız .

    bizi tercih ettiğiniz ve güvendiğiniz için teşekkürü bir borç biliriz .

    saygılarımla
  • aracı aldım işcilik gayet güzel,biraz kullanma fırsatım oldu şu anlık sıkıntısız.inş. böyle devam eder.kullandıkça yorum yapacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zuzese

    aracı aldım işcilik gayet güzel,biraz kullanma fırsatım oldu şu anlık sıkıntısız.inş. böyle devam eder.kullandıkça yorum yapacağım.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.