Şimdi Ara

Gayrimenkul Değerleme Şirketleri - SPK ve BDDK Lisanslı Firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gayrimenkul değerleme şirketleri, SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) ve BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) tarafından lisanslandırılmış profesyonel şirketlerdir. Bu lisanslar, şirketlerin belirli standartlara ve düzenlemelere uygun olarak faaliyet göstermelerini sağlamaktadır.


    SPK tarafından lisanslandırılmış gayrimenkul değerleme şirketleri, sermaye piyasası araçlarının değerlemesi ve yönetimi gibi faaliyetlerde bulunabilirler. SPK'nın düzenlemelerine uygun olarak faaliyet gösteren şirketler, müşterilerine daha güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarak piyasa güvenilirliğini arttırırlar.


    BDDK tarafından lisanslandırılmış gayrimenkul değerleme şirketleri ise, bankaların kredi verme işlemlerinde kullanacakları gayrimenkullerin değerlemesi için görevlendirilirler. BDDK lisansı, şirketlerin bankalar tarafından kabul edilen ve güvenilir bulunan değerleme yöntemleri kullanarak raporlar hazırlamasını sağlar.


    SPK ve BDDK lisansları, gayrimenkul değerleme şirketlerinin faaliyetlerini daha güvenilir hale getirerek müşterilerin haklarını korur. Ayrıca, lisanslı şirketlerin kalite standartları daha yüksektir ve bu da müşterilerin güvenini arttırır.


    Özetle, SPK ve BDDK lisanslarına sahip gayrimenkul değerleme şirketleri, belirli standartlara uygun olarak faaliyet gösterirler ve müşterilerine daha güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarlar. Bu nedenle, gayrimenkul değerleme hizmeti alırken lisanslı şirketleri tercih etmek önemlidir.


    Oga Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak sektörün içinde geçmişten bugüne farklı disiplinlerden kazanılan 17 yıllık tecrübe, bilgi birikim ve profesyonel ağımız ile Türkiye genelinde 7 bölgede gayrimenkul değerleme ve danışmanlık faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurcelal -- 22 Mart 2023; 17:2:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.