Şimdi Ara

Gaz yememe tekleme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar meraba.
    Arabayı çalıştırıyorum(sabah,oglen,aksam fark etmıyor)bazen çalışıyor sıkıntı yok bazende çalışıo ama 2 saniye içerisinde stop ediyor yavaş yavaş. Çalışınca hemen gaza basıyorum bu sefer hemen bolulup stop ediyor yani 6-7 deneme sonunda stop etmiyor normale donuyor.Birde gaz yememe tekleme sıkıntısı var arabayı kaldırıyorum araba boğuluyor teklıyor stop edecek hemen devraja basıom gaza basıom arabayı bağırtıyom biraz duzeliyo bole giderkende tekleme sıkıntısı oluyor bunu neden yapar.Bugun sanayıye gittim ama usta motorcu gaz ayarından benzin pompasından yapar falan dedi gazcıya yonlendirdi ayarlarına baktır bişiler dedi orayada gidecemde çok ta güvenilmiyor bu ustalara ufakbi ayardan gaz beynine kadar değiştirdiler gecen yani daha once başına gelen anlayan bilileri varsa bi yol gosterebilirmi acaba ?
    NOT= Lpg sıralı sistem.



  • Aracın marka ve modelini motor seçeneğini yazsanız daha iyi olur gibi.
  • Volant sensörune baktir veya atesleme sistemine

    Edit : eski mesajlarina baktim 6 ay oncede sorun yasamissin hala cozememis olmam ilginc sanirim tipo kullaniyorsun dedigim gibi volan sensorune bi baktir ayni durum benimde basima gelmisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 16 Ekim 2015; 3:35:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Ewt unom vardı tipo değil manifolt hava aldığı için gazda araba gitmiyormuş gaz ucuyormuş onu halletmiştim.ama değiştirdim 206 var şu anda.Arabayı aldığımdan beri ara ara gaz yememe yapıyor çalışmama olayını 1 haftadır yapıyor. Yani ilk aldığımda örnek haftada 2-3 kez tekleme yapıyordu sadece şu an tekleme sorunuda arttı günde 2-3 defa yapmaya başladı. Çalışması çok güzel di çalıştırınca tırnnnnn diye tok bir ses gelirdi. Şu an işte çalıştırınca sanki kontağı çok çevirik tutunca bir çırtlama sesi gelirya ölye bişi oldu işte ama her zamanda yapmıyor namussuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamitoys -- 16 Ekim 2015; 12:31:59 >
  • MaVu! kullanıcısına yanıt
    peugeot 206 1.4 x desire. 2005 model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamitoys -- 16 Ekim 2015; 12:27:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.