Şimdi Ara

Gazete ilanı vermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Gazete ilanı vermek istiyorum


    Site Adı: Gazete ilanı Vermek İstiyorum

    [COLOR="blue"]Site Adresi : [/COLOR][COLOR="gray"]http://www.gazeteilanivermekistiyorum.com[/COLOR]

    [COLOR="blue"]Sitenin kullandığı altyapı :[/COLOR] [COLOR="gray"]Html, CSS,PHP[/COLOR]

    [COLOR="blue"]Açıldığı Tarih:[/COLOR] [COLOR="gray"] 01.01.2014[/COLOR]
    [COLOR="blue"]
    Pagerank değeri :[/COLOR][COLOR="gray"]0[/COLOR]

    [COLOR="blue"]Site İçeriği & Amacı :
    [/COLOR][COLOR="gray"]Gün geçtikçe büyüyen ve sürekli gelişen sektörler günümüzde eleman arayışlarına yol açmıştır. Gelişen sanayileşme araç satışlarını arttırmaktadır. Bireyler daha çok müşteriye ulaşmak için gerek internet reklamlarını gerekse de gazete ilan reklamlarını tercih etmektedirler. Gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz de sektörde en uygun fiyatlı hizmeti veren gazete ilan servisimizi tercih edebilirsiniz.
    Gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz her an bizleri nerede olursanız olun arayabilirsiniz. Gazete ilanları hakkında detaylı bilgi alabilir, gazeteye iş ilanı verebilir, gazeteye eleman ilanı verebilir, gazetelerde satılık kiralık emlak ilanı yayınlatabilir, satılık kiralık araç ilanlarınızı verebilirsiniz. Bunların yanı sıra gazetelere (Hürriyete, Postaya, Sabaha, Zamana, Sözcüye, Cumhuriyete vs.) kayıp ilanı, vefat ilanı, taziye ilanı, baş sağlığı mesajı ilanı, teşekkür ilanı ve kutlama ilanı gibi ilanlarınızı da verebilmektesiniz.
    Gazeteye ilan vermek istiyorum fakat hangi gazetelere ilan verebilirim diye düşünmenize gerek kalmadı. Artık sizlerin ilanlarına göre hangi gazetelerden daha etkili ve daha kesin çözüm alabileceğinizi sizlere seçenekler halinde sunmaktayız.
    Gazete ilanı verdiğinizde müşterilerinize daha hızlı ve kolay ulaşabilir ve bir kaç gün içerisinde gazete ilanlarınızdan dönüşüm alabilirsiniz.
    Gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz her zaman 7 gün 24 saat bizlere sabit telefonlarımızdan, cep telefonlarımızdan, sitemizden ilan formu dopldurarak ya da mail göndererek ulaşabilmektesiniz.
    Hürriyet Gazetesine ilan vermek istiyorum
    Posta Gazetesine ilan vermek istiyorum
    Sabah Gazetesine ilan vermek istiyorum
    Sözcü Gazetesine gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz her zaman bizlere ulaşabilir ve gazetelerde ilan yayınlatabilirsiniz.
    Ödeme seçenekleri olarak mail order sistemi ile gazete ilanı verebildiğiniz gibi, dilerseniz havale, eft seçenekleri ile de gazeteye ilan verebilirsiniz.
    Gazete ilanları hakkında sormak istediğiniz her şey bu sitede, soru ve cevaplarla gazete ilanı nasıl verilir, nasıl yayınlanır ve detayları hakkında sitemizden bilgi alabilmektesiniz.
    Gelişen ve müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel kadromuz ile 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.
    Ulusal gazetelere, resmi gazetelere, günlük gazetelere ve yerel gazetelere ilanlarınızı verebileceğiniz gazete ilan servisi.[/COLOR]
    [COLOR="blue"]
    Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :
    [/COLOR] [COLOR="gray"]İnternetten uygun fiyatlı ilan vermeyi daha kolay hale getirebilmek.[/COLOR]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.