Şimdi Ara

GB SATIN ALMAYN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne dıyelım haytta hıc 20m kazanmamıs kaznamak ıstemıs herhal de o da bu yontemle .Yazık kı solese sankı erılemyek bır para.Yazıkkı bu kadar alcalmasaydı ve ne yazıkkı ınsanlar ısde boyle
  • vay yavrum vay forumda ne fırtınalar kopmuşş biz yoqkensüründür valla çocuğu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fearmemex


    quote:

    Orjinalden alıntı: okuspokus1


    quote:

    Orjinalden alıntı: Fearmemex

    Havale ücreti olarak 3.5 ytl istedi ptt. Yanımda olmadıgı için kardeşimden aldım. Kardeşim 7 yaşında ve 5 ytl si vardi. Eve gidince vericem diyerek aldım. O kadar pismanim ve o kadar koydu ki bu olay bana. Kişi hakkında yasal işlem yapılabilir mi? Adı soyadı, şehri, telefon numarası ve yatırdıgıma dair faturam mevcut. O para sadece benim degil kardesimin de hakkı.

    yanlış vermişdir telefon numarasını belki


    Ücreti yatırırken aradım konuştuk. Ondan sonra o çağrı attı ben aradım isim neydi falan dedi. Söyledim tamam dedi nete geldiginde alicaksin. Dedim 1 saat sonra netteyim. Simdi ariyorum saatlerdir acmior. Ev telefonu da mevcut ordan cagri atti. Sanirim internette tel sürekli meşgul ya da açık bıraktı. Birşeyler yapmazsam deliririm baya koydu bu bana.



    sana ev telefonundan çağrı atarak adam yapabileceği en büyük hatayı yapmış,ben olsaydım şimdiye kadar tepesine binmiştim,telekom sayfasından beyaz rehber sanırım ordan tel. numarasını gir sana adresini versin,adamın adı da çıkar eğer üzerine kayıtlıysa(eskiden bir mağzadan mobilya satın almıştım adama ne zaman gitsem bulamıyordum,mobilyalarımı teslim etmek için çaba sarfetmiyordu,bu adamı sadece adı ve soyadı ile İstanbul gibi bir yerde buldum,evinden aradım ve mobilyalar 2 gün içinde elimdeydi,hatta adam deri kaplı yatak başlığı bile ilave etmişti )




  • Bende Gb alıyorum fakat öyle banka havalesi postahane ile bu işler yaş güvenemem Ankarada tanıdığım bir cafe var ordan Yüzyüze alıyorum bence sizde yüzyüze alın..
  • Herşeye okey de adamın adı gerçekten sertaç mı ;)
  • gecmıs olsunda kardes gb almamak daha ıyı gb ıle oyun zevkı kacıyor. ben sımdı 20 gb aldım peki ustumu full dızdım herkesı kesıyorum ne zevkı var azcık emek olması lazım
  • YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR.

    Herkesin bilgisine.

    Foruma 3-4 gündür giremedim. Ancak elimdeki belgeleri avukat abimizin yardımıyla gerekli yerlere ilettik davamızı açtık. Kişinin tarafına bilgi verilecek. 10 yıl sonra da sürde ve ben 20 ytl için 2020 ytl de harcamış olsam böyle bir şahsiyetsizi cezalandırdığım için mutlu olacağım.

    Yukarıda yazılanlara gelince, yüzyüze alabileceğim bir cafe olmadığı için böyle bir hata yaptım. Bakın hata diyorum yani hata olduğunu kabul ediyorum.

    Adamın adı Sertaç ARSLAN olmasaydı PTT 'den yolladığım parayı çekemezdi. Çekemeyeceği parayı da yollattırmazdı sanırım


    Yasal işlemler hakkında bilgi vereyim. Telefonumda konuşmaların kaydı ve kişinin görüşme yaptığı ip adresi tarih saat olarak elimde olduğu için böyle bir yola baş koydum. Bir arkadaşım yazmış 2000 ytl falan mal olur diye. Benim için sorun olmadığını her yazımda belirttim ben. Bu yola baş koydum sonuna kadar da gideceğim. Manevi desteğini benden esirgemeyen tüm DH üyelerine teşekkürlerimi sunarım.


    Saygılarımla




  • bişey diyecem sonuna kadar mesajlara baktım ve hayret ettim gb satın almak yasal bir işdirmidir ki adli makamlara suç duyurusunda bulunacan a güzel kardeşim. Dinime söven müslüman olsa ya. Bir kere o yaptığın iş lefal değil, ikincisi herkesin bu işin içinde olduğunu bilmek çok üzücü, üçüncüsü sakın bir hukukçuya gitme çünkü cezai müyyide gerektirecek herhangibir durum yok. Ancak gerçekten merak ediyorsan bu kişiyi bulmak posta idaresinde nüfus cüzdanı görmeden kimseye bedeli ödenmez sadece isme çektiysen havaleyi bende üzgünüm. Kolay yoldan süt mertebelere ulaşmaya çalışanlara armut piş ağzımıza düş diyenlere yuh yuh yuh
  • kardeş bütün suç sende bence neden yüz yüze almıyorsun
  • Her seferinde hatalı olduğumu belirttiğim anda ya kişinin yandaşları ya da düşünmekte zorluk çeken arkadaşlarımız aynı şeyleri vurguluyorlar.

    Yasal işlem başladı. Sonucu aylar da geçse forevertroublemakerz için yazacağım..


    Saygılarımla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fearmemex

    Forumda da KANKİKIBRIS nickiyle takılan ve 30 gün süreyle banlanan arkadaşımızdan 20 ytl + havale ücreti karşılığında 35 gb aldım. Parayı derhal yolladığım halde SERKAN ARSLAN isimli şahıs gb 'lerimi vermedi. Yazık. 20 YTL için insanlar yalan söyler, yüzlere güler olmuşlar. Gerçekten yazık. Siz siz olun GB Alıcaksanız dikkatli olun. Para önemli olmasa da ADAM YERİNE KONULMAMAK gerçekten koyuyor insana. Yazıklar olsun senin gibi TC vatandaşına SERTAÇ ARSLAN.

    Ama kusura bakma arkadaşım kabahat sede Güvenmiceksin Bu oyun için adam ruhunu bile satar.ya tamam gb alma yanlısı delım Ama Alırsanız elden alın yanına gidin yani.
  • şunun gibi insanları yakasın asasım asasım geliyo lanet olsun bunlara .........




  • arkadaşlar knightonline setup dosyasını koyarmısınız
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blacksefe

    arkadaşlar knightonline setup dosyasını koyarmısınız

    ne alaka konuyla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fearmemex

    Forumda da KANKİKIBRIS nickiyle takılan ve 30 gün süreyle banlanan arkadaşımızdan 20 ytl + havale ücreti karşılığında 35 gb aldım. Parayı derhal yolladığım halde SERKAN ARSLAN isimli şahıs gb 'lerimi vermedi. Yazık. 20 YTL için insanlar yalan söyler, yüzlere güler olmuşlar. Gerçekten yazık. Siz siz olun GB Alıcaksanız dikkatli olun. Para önemli olmasa da ADAM YERİNE KONULMAMAK gerçekten koyuyor insana. Yazıklar olsun senin gibi TC vatandaşına SERTAÇ ARSLAN.




    Bencede Dikkatli Olmak Lazım
  • cok Safflik etmissin
  • geçmiş olsn kardeş bunu içn konuşmak çok uzun sürer buralar yetmes...böle wukuatlar olunca bizde üsülüyoss : (
  • Gb alınmaz biraz aklınızı kullanıp tıcaret yapsanız gb yı sız bıle satarsınız ne war ...gb almak bence enayılık...arkadasim bu işte seninde hatan war.Hic gormedıgın bırıne 20 ytl gonderılır mi ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rdwn1907

    geçmiş olsn kardeş bunu içn konuşmak çok uzun sürer buralar yetmes...böle wukuatlar olunca bizde üsülüyoss : (


    Sen böyle konuları hortlatıncada biz çok üzülüyoruz.
  • kardes burda sende biarz safmıssın herkese guvenmıceksın





    Bu Devirde Babana ve Clan baskanına bile guvenme :D gele krala hiccc

    lwl 59
    nick:OoOilhanOoO
    server: xigenon
    np:17k
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.