Şimdi Ara

Ge70 Apache Pro Ekran Kartı Geçiş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar.

    3 hafta kadar önce Ge70 2PE Apache Pro aldım. Kullanımda bir sıkıntım yoktu şimdiye kadar. Gerçi bu da pek sorun sayılmaz ama yapamıyorum bir türlü.

    İlk kullanımda bir sorun yoktu ekran kartları arasında ki geçişlerde. Normal kullanımda intel entegre ekran kartını kullanırken oyunlarda nvidia ekran kartına geçiyordu. Dün driver güncellemelerinden sonra sabit nvidia ekran kartında kalıyor cihaz. Normal kullanımda intele geçmesi lazım ama geçmiyor bir türlü. Bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

    -Güncellemeleri yaptım,
    - ndivia denetim masasından entegre kartı seçtim normal kullanım için,
    -bios güncel

    ne yaptıysam olmadı :(

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinqSaber -- 25 Eylül 2014; 20:33:08 >



  • msi formu niye bu kadar ölü ya
  • WinqSaber kullanıcısına yanıt
    Ge70 2pc apache kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum dostum ne denediysem başaramadım. işin kötü tarafı cihazı pilde kullanırken ekran kartının harici gpu da kalması müthiş derecede pilden enerji harcıyor. pc nin power tuşu üstündeki ışık pc yi ilk açınca mavi yanıyor yani entegre gpu devrede. oyuna girince kırmızı oluyor yani harici gpu devreye giriyor. ama oyundan çıktığım zaman tekrar entegre gpu ya geçmiyor. msi forumuda gerçekten ölü yardımcı olan yok.
  • me262 kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim şuan için kendiliğinden düzeldi benim sorunum. Çok saçma ama hiç bir işlem yapmadığım halde genel kullanımda intel, oyunlarda nvidia karta geçiş sağlıyor şuanda. Enteresan cidden. Msi forum iptal biz gidelim asus forumuna falan takılalım en güzeli.
  • WinqSaber kullanıcısına yanıt
    dostum son çıkan bios u mu kullanıyorsun ve ekran kartı sürücün en son çıkan mı? ben 340.52 kullanıyorum ve herhangi bir bios güncellemesi yapmadım acaba yapsam düzelir mi ki?
  • me262 kullanıcısına yanıt
    Bios' u güncellemedim hiç, ekran kartı güncel şuanda. Gerçi ben MSİ LİVE UPDATE 6 kullanıyorum, güncellemeleri otomatik bulup kuruyor. Programı indir msi sitesinden, kur. Güncel olursun en azından, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.