Şimdi Ara

GEAR S2 ANA KONU (İZLENİMLER-TAVSİYELER) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.193
Cevap
29
Favori
71.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Bende eski gear s2yi çıkardım kullanmaya başladım. Bataryası zaten kapasite olarak çok yüksek değildi yıllardır da öyle böyle kullandık. Batarya kapasitesi ciddi düşmüştür diye düşünüyorum. Bunun bataryasını samsung servisleri falan değiştiriyor mu ve fiyatı ne kadar bilen var mı?

    Biraz geç bir cevap oldu ama  

    Geçengün yolum düşmüştü, Samsung servisin önünden geçerken bir sorayım dedim. 520 TL dediler.   , Teşekkürler diyip çıktım...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: KNTLG

    Biraz geç bir cevap oldu ama  

    Geçengün yolum düşmüştü, Samsung servisin önünden geçerken bir sorayım dedim. 520 TL dediler.   , Teşekkürler diyip çıktım...



    Alıntıları Göster

    O paraya yeni saat alırım be dedikten sonra çıksaydın keşke 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 100 lira falan dese değiştirektim pilini. 520 abartı gerçekten. Gerçi saat maşallah hala 1 gün gidiyor. 5 yıl falan oldu herhalde kullananı. Tamamen parçalanana kadar kullanacam galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

    Ben her özelliğini kapattım 3 günü görüyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Watch aldığım için classic modelini satıyorum arkadaşlar bilgilerinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Bende bu saatin s2 classic olanından var ancak bataryası tamamen gitti, açılmıyor. bataryasını bir şekilde bulurum ama (serviste uçuklayacağımı öğrendiğim için oradan vazgeçtim) adım saymıyordu, arkasındaki ışığın fonksiyonu yoktu (yanıyor muydu emin değilim). velhasıl, bataryayı saymazsak, çalışır hale getirmek için yedek parça nereden bulabilirim? Babam oldukça sağlam bir saat tamircisi, o konuda sıkıntı yok ama önce varsa yedek parça için bilgi almak istiyorum, ona göre hayal kurucam. teşekkür ederim.

  • togephi T kullanıcısına yanıt
    Selamlar, batarya 200 lira civarında bulunuyor. Saati açmak için çeşitli videolar ve şemalar var kendiniz yapabilirsiniz. Yedek parçaları tek tek temin etmek yerine örneğin ekranı kırık bir 2.el saati ucuza almak daha iyi olur sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAITAMA kullanıcısına yanıt

    anlıyorum, o halde denk gelirsem o tarz ilerleyeceğim, çok teşekkür ederim

  • Merhabalar, ben 2016'da Gear S2 Sport saatini almıştım ancak yaklaşık son 2 senedir neredeyse hiç kullanılmadı diyebilirim. Son zamanlarda tekrar kullanmaya başlamıştım ancak sadece haftada 1 kere 4-5 saatliğine yürüyüş için kullanıyordum. Dolayısıyla şarj ile ilgili bir sıkıntı çekmedim sadece birkaç haftada bir bitmeye yaklaşınca tekrar şarj ediyordum.


    Bir ara yeterli şarj olduğunu bilmeme rağmen saati açtığımda şarjın az olduğu uyarısını verdi bende dışarı çıkmadan önce 10 dk. gibi bir süre şarj ettim ve %36 civarına ulaştı. Birkaç saat sonra yürüyüşten dönerken bir bakayım dedim şarjı azdı ne kadar kaldı diye, bir baktım şarjı %54 olmuş. Bu durumu son birkaç zamandır yaşıyorum ve internette araştırdığımda böyle bir sorun yaşayanı göremedim. Hatta birkaç görseli de buraya bırakıyorum, saate ve şarj yüzdesine dikkat edin zamanla şarj seviyesi artıyor (Bu sırada saat hiç şarja konulmadı, en son %46'ya kadar çıktı.). Sizce bataryanın sağlığından dolayı mıdır yoksa yazılımsal mıdır?





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVIC -- 11 Mayıs 2021; 15:10:25 >




  • arkadaşlar çıktığı günden itibaren severek kullandığım saatim açılmıyor. açılırken samsung gear s2 ekranında kalıyor devamı gelmiyor.


    download mode (wireless) üzerinden telefona sıfırdan yazılım attım odin ile. düzelmedi. başına gelip düzeltebilen var mı?

  • Kardeşim yeni model alınca gear s2 yi bana verdi. Fakat, bu lanet olası account kilidini çözemedik. Kullanmakta olduğu hesabı denedik, ama kabul etmedi. Samsung hesabın şifresini sıfırladık olmadı. Başka hesap da kullanmadım diyor anlamadık gitti.

    Samsung bunu ücret karşılığı mı çözer? Ama bu saat yurtdışından hediye gelmiş o zamanlar, Nasıl olur bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Evet dostlar bugün itibariyle 8 yıllık emektarı rafa kaldırıp Gear Watch 4 Classic 46mm modeline geçiş yapmış bulunmaktayım. Ufak tefek çiziklere rağmen halen daha taş gibi ve sorunsuz çalışıyor 2023 Yılında halen daha S2 kullanan dostlara selam olsun  





  • Merhaba,


    Gear S2'mi 2 sene önce iPhone ile eşleşmiyor diye satmıştım. Şimdi tekrar bir heveslendim, büyük saat sevmiyorum o yüzden yenileri çok hoşuma gitmiyor.


    Aynı sorun devam ediyor mu? Güncel olarak iPhone 11 ve üzeri ile eşleştirip kullanabilen var mı?

  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.