Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DLC bakalım nasıl

  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt

    dlc'yi bende merak ediyorum ama diskte yer yok :(

  • Bugün itibari ile DLC'ye bakma fırsatı buldum. Bol aksiyonlu şekilde başladı. Story bitirip, biraz online oynadıktan sonra silmiştim. DLC sebep oldu tekrar kurup oynamak için. İyi oldu ama özlemişim pür aksiyonu. Daha ilk dakikalardan sardı. Karakterler eğlenceli.

  • Arkadaşlar merhaba Türkçe alt yaziyi nereden açacağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operasyon 6 içeriği bomboş. Önceki sezonlar daha iyiydi...


    Şeytanlı Kait Diaz'ın anasının gideri var...


    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Saatler feda olsun bu oyuna Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe 


  • Durmak yok Gears 5'e devam :)


  • Merhaba arkadaşlar şu an oyun steamde indirimde almak istedim fakat benim pc kaldırırmı pek anlamıyorum bu işlerden.Birisi bana yardımcı olursa çok memnun olurum.Düşük ayarlarda bile akıcı olarak oynatması benim için kafi
    Pc özelikleri
    İ7 3770 işlemci
    Nvidia geforce gt 730 2 gb ekran kartı (n730-2gd3v2)
    8 gb ram Kingston 1333mhz 4+4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade184 B kullanıcısına yanıt
    FPS olarak 30 40 arası alırsınız tahminim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde jack açmıyor bende kilite doğru gidip geri geliyor orayı açmıyor eklentisimi eksik bugmı var save ggmi olmuş

  • Her hafta cuma günü king of the hills oynuyorum. Xbox 360'dan beri serinin hastasıyım. Ülkede benden başka multisini oynayan kaldı mı acaba ? Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • x3x kullanıcısına yanıt

    360 zamanında deli gibi oynayan arkadaşlar vardı. Hatta laz gibi nicki olan arkadaş vardı, inanılmaz yetenekliydi. Hey gidi günler. X360 Multi zamanları efsaneydi.Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe 

  • Takip.

  • İlk çıktığında birkaç bölüm oynamıştım tekrar indirdim bitireceğim inşallah


    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe


    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Konuyu görünce DLC'i alıp oynamadığımı farkettim. Hikayesini zaten bayağı övmüşlerdi zamanında.

  • Dlcsini oynamamışım halt yemişim.

    Bu oyun serinin en iyisi. Ama önyargı öyle bişey ki hele anti-sjw takımının yaydığı önyargılar söz konusu olunca sadece ve sadece kötü taraflara odaklanıp iyi yaptığı şeyleri göremiyorsunuz.

    Hikaye modu açık ara serinin en iyi ana karakterine sahip. Ayrıca Judgement'ta bela olan o rezil görev dizaynını open world olayıyla aşmışlar. Görünmezlik vs seçeneklerle serinin en mekaniksel yoğun oynanışı, en iyi fizik motorunu sunuyor ve daha temiz kar-ağaç doğa görüntüleriyle en güzel mekanlarındasınız. Ana karakterin koşarken poposu 10/10.

    Kesinlikle dinlemeyin önceki oyunları övenleri. Bak multiplayer olarak tartışılır çünkü ben hepsine uzuuuun süreler gömdüm, multiplayer odaklı bir oyun serisi zaten bu. Orada iş biraz kişisel şartlara bağlı. Ama olayınız hikayeyse öncekilerin hepsini atlayın ve sadece bu oyunun ana hikaye modunu oynayın(DLC bitince ayrı değerlendiririz). Gömenler önceki oyundaki Kastamonu Ayılarını değil de seksi bir kadını yürüttüğü için kızgın kadın düşmanı ergen tayfa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayrıca siper al-ateş et oyunu değil. Bu şekilde genelde şarjörü düşmana boşaltıp hala öldüremiyorsunuz çünkü oyun sizi yakın dövüş kombolarını kullanmaya teşvik ediyor. Benim ilk gears oyunumdu ve siper al-ateş et şeklinde bitirdim, sonra multiplayer tarafında oynanışı öğrendiğimde hikaye tarafını aslında çok yanlış oynadığımı fark ettim. Oyunu ilk defa oynayacakların aşağıdaki ipuçlarını dikkate almalarını tavsiye ederim:


    * Oyunda önünüze çıkan engellerin (siperlerin) arkasına çökmeden, direkt üzerlerinden hızlıca atlamak için koşma tuşuna basılı tutarken (bu tuşu bırakmadan), engele yaklaştığınızda melee attack tuşuna basın.


    * Yakın dövüş yaparken 3 kere melee attack tuşuna ard arda basın ama üçüncüyü basılı tutun. bunu düşmanlar silahlarını doldururken denk getirirseniz nasıl çalıştığını çok net görürsünüz (bunu zorluk düzeyini düşman sağlığının fazla olduğu bir düzey ayarlarsanız daha iyi görürsünüz. "acemi"de hemen düşüyorlar zaten) .


    * Düşman yerde sürünürken onu e (toplama/kullanma) tuşu ile et kalkanı olarak önünüze siper edebiliyorsunuz. bu haldeyken x'e basarak boynunu kırabilirsiniz (yanlış bilmiyorsam konsolda da x).


    * Bilgisayarda el bombası 4 tuşuna atanmış durumda. yukarıdaki gibi düşmanı et kalkanı yapmış iken direkt 4'e basın (konsolda el bombası d-pad'in hangi tuşundaysa ona basın) ve ne olduğunu görün.


    * Şarjör doldururken etkin doldurmayı biliyorsunuzdur; Sağ üstte silah resminin altındaki yatay çubukta gri alanda yeniden doldurmaya basarsanız hızlı doldurur. İşte bu gri alanın içindeki küçük beyaz kısımda R'ye basabilirseniz bu mükemmel etkin doldurma oluyor ve (yanlış hatırlamıyorsam) mermi sayısının yanındaki dikey çubuk dolana kadar silahınızdan çıkan mermiler "aktif mermi" oluyor ve çok daha fazla hasar veriyor. Bu çubuk dolduktan sonra yeni aktif mermi istiyorsanız tekrar mükemmel etkin doldurma yapmanız gerekiyor.


    ------------------------

    Edit:

    * El bombalarını yere veya duvara yapıştırarak tuzak hazırlayabilirsiniz. Bunun için el bombası seçiliyken melee attack tuşuna basılı tutun. Yere yapıştırma için tam aşağıya bakarak basın. El bombalarını ayrıca düşmanın üzerine de yapıştırabilirsiniz.

    -------------------------


    Benim multiplayer olarak oynadığım ilk ve tek oyundur ayrıca (sürü ve kaçış oynuyorum). Multiplayer oynayabilmemin tek bir sebebi var: Adamlar koşma ve zıplamayı (ya da taklayı) aynı tuşa koymuş. Kendilerine minnettarlığımı bildiğim hiçbir kelime ifade edemez. Sağolsunlar varolsunlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestenbetsa -- 15 Mayıs 2023; 21:47:30 >




  • Hivebusters dlcsi çok iyiydi. Senelerdir Avatar oyununu bekleyen benim için en yaklaşan şeydi hatta. Horizon serisi de var ama orada dummy robotlara ok atıyorsun, combat falan çöplük ve gereksiz uzuyor-çoook sıkıcı. Burada düşmanlar ve combat falan son derece organik hissettiriyor.

    Ana oyuna kıyasla grafikler ve efektler de daha iyiydi kesinlikle.

    Tek sorunu DLC olduğu için kısa ama Gears 6 böyle mekanlarda bitkiler ve garip gurup kuşlarla vs olacaksa ben merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar multiplayer oynayan var mı hala serverlar nasıl, bir yıl önceye kadar en fazla 3 dakikada buluyordu oyun, bi iki ay önce dememiştim bi türlü bulmamıştı oyun, çok fena oynayasım geldi, bi an önce gears 6 çıksada millet toplansa biraz oyuna :/ eskiden ne oynardık şimdi oyuncu bulmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam.Multi server lar boşmu?Hiç mi oynayan yok?Dün gece tekrardan indirdim Horde modu için takılayım az dedim oyuncu bulmuyor??Nedeni ni bilen?

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.