Şimdi Ara

Gebelik ve Ergenlikte Oluşan Çatlaklarda Lazer Tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım, boyum da bir hayli uzun. 2-3 yıldır sırtımda, özellikle de belimde bir sürü çatlak var. Doktora gittiğimde sebebinin derinin, kasların ve kemiklerin büyüme hızına yetişememesi olduğunu ve bunun tek kalıcı çözümünün lazer tedavisi olduğunu söyledi. İleride boy atma ihtimaline karşı da badem yağı gibi cildin elastikiyetini arttıran yağları tavsiye etti. Çatlaklarım gebelerde görünen çatlaklarla tamamen aynı özellikte imiş. Başlığı da bu yüzden o şekilde yazdım.

    Benim sorum ise içinizde bu şekilde lazer tedavisi yaptıran var mı? var ise tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 100% çözüm sağlar mı, yan etkileri var mı? Teşekkürler.



  • Ben de size badem yağını size öneririm. Badem yağı hakkında bilgi almak isterseniz http://www.sifalibitkitedavisi.com/badem-yagi.html yazıyı incelemenizde faydalı olacağını düşünüyorum.
    Ayrıca vücut çatlakları için diğer şifalı bitkiler için yazımızı da okuyabilirsiniz.
    Ama unutmayın her yerde dile getiriyorum. Şifalı bitkilerden şifa bulacağız diye 10 tane şifalı bitkiyi aynı anda kullanmayın. Çünkü şifalı bitkiler ilaçlarda da kullanılır ancak hepsinin bir dozu ve kullanım şekli vardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.