Şimdi Ara

gecenin 3ünde ses almakla uğraşıyorum! Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech x530 5+1 ses sistemi aldım, bugün yeni bilgisayar alırken. Asus P5Deluxe WiFi edition anakartta 8 kanal ses çıkışını destekliyor diye ses kartı almadım. SoundMax diye hoş bir ses programı kullanıyor anakart. Bişeyler bağladığında uyarıyor, yönlendiriyor vs..

    Bilgisayarı akşam 17.30 gibi kurdum ve o saat bu saat şu seslerle uğraşıyorum. Her bir kolon ayrı ayrı front a bağlandığında çalışıyor ama hepsinden birden (center, ve rearlar) ses alamadım.

    Bugün alakası var mı bilmiyorum ama K-Lite Codec Pack kurdum, ya ondan ya da msn de biriyle görüntülü konuşurken ses boğuldu ve hoparlörler bozuldu gibi oldu restarttan sonra, SoundMax speaker testinde SubWoofer dan da ses alamamaya başladım. O testlerde sadece frontlar ses veriyor.

    Bir şok da bi arkadaşın uyarısıyla yaşadım. "Sen zannediyomusun ki bütün kolonlarından ses çıkacak. 5+1den sadece 5+1destekleyen dvdizlerken faydalanabilirsin" diyen vicdanıma inat ben windowsun clik sesini bile 5+1 almayı düşünüyordum.

    Denemediğim yol, yapmadığım ayar kalmadı. (Bunlara: Denetim masası ses ayarları, SoundMax ayarları, bağlantıları sök çıkar, ıvır zıvır dahil) İçinden çıkan 3lü aparatı kullanmadım bi tek.

    Bana acil yarım edin. Bu kolonların hepsinden ses almadan uyumak istemiyorum!!! Ses kartı almadan bi çözümü yok mu sayın abiler?







  • yapabildin mi devrem??
  • yok çavuş, hala beceremedim.

    hani gene 2+1 ses alıyodum bazen msn d sesli görüşmelerde karşı tarafın sesi gelmemeye başladı, gerçi o sorun çözüldü gibi kendiliğinden ama bu 5+1 işi canımı sıkmaya başladı.
  • forumlar da bi çok kişi senin durumundan yakınıyordu ve o illet olduğun sorunun cevabını Jetaudio ile buluyorlardı. sende forumda bi arama yap istersen , jetaudio programı ile çözebilirsin belki. aklıma başka bişey gelmiyor şu an için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.