Şimdi Ara

Geely Galaxy, yeni elektrikli SUV modeli E5 ile küresel pazara açılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geely Galaxy, yeni elektrikli SUV modeli E5 ile küresel pazara açılacak
    Çinli otomotiv grubu Geely'nin yeni enerjili araçlara (NEV) odaklanan Galaxy markası, yeni elektrikli SUV modelinin ismini açıkladı. Galaxy E5 olarak adlandırılacak modelin Nisan ayındaki Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılması ve 21 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.



    Elektrikli SUV pazarında dikkatleri üzerine çekmesi beklenen yeni Geely Galaxy E5'in en önemli özelliği markanın ilk global ürünü olması diyebiliriz. Bunun sonucu olarak hem soldan hem de sağdan direksiyonlu versiyonlar aynı anda geliştirilerek test ediliyor. Bu durum, Geely Galaxy'nin büyüme ve uluslararası pazarlara açılma planlarını net bir şekilde ortaya koyuyor.



    Geely Galaxy, yeni elektrikli SUV modeli E5 ile küresel pazara açılacak
    Geely Galaxy E5'in gövde tasarımı, Galaxy E8 sedanın tasarımına çok benziyor. Öndeki ince LED farların şekli ve grafikleri biraz daha farklı olmakla birlikte altta hava girişlerini saran ışık imzasının şekli tamamen aynı. Yan taraftan bakıldığında aerodinamik tasarıma sahip çift renkli jantlar, gizli kapı kolları ve geniş omuz çizgisi göze çarpıyor. Arkada ise boydan boya uzanan LED stoplarıyla dikkat çeken model, genel silüet olarak Mercedes EQC'yi anımsatıyor.



    Ayrıca Bkz.CATL, Tesla için 15 dakikada 700 km menzil sunan pil hazırlıyor!



    2024 yılında piyasaya sürülecek üç Galaxy modelinden ilki olan Galaxy E5'in teknik detayları henüz belli değil. Gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.









  • Geely'nin de Chery gibi çok güzel araçları var Türkiye'de satılmayan. Yeniden Geely'i de Chery'den sonra Türkiye'ye geri dönmesini bekliyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.