Şimdi Ara

Geerbest 17 gündür Kargoya vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gearbest 1 adet drone aldım. fiyat indirimliydi hemen kargoya verildi. 3 gün sonra bir sipariş daha verdim 28 şubatta ödemesi yapıldı 17 gündür ürün kargoya verilmedi. ticket açıp sordum durumu gelen cevp ürün stoklara gelince size göndericez biraz daha bekleyin gibisinden.

    Tecrübeli arkdaşlara sorum normalde bu site kaç gün içinde göndermesi gerekiyor ?

    Thank you very much for orderding from Gearbest.We are sorry for the long processing time.

    Stock and Availability shown on this site is for your reference only. While we strive to provide the most accurate and timely stock and availability information, availability information may become out of date and may change between the time you added an item to cart and the time your order is received. Check Terms and Conditions from

    Please wait a little more. If we still don't ship your order out one week later,please feel free to contact us anytime.We are at your service. Once we ship it you will receive an email from us.

    Thank you for your understanding.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 15 Mart 2016; 17:30:14 >







  • Bir gearbest vakası daha hayırlı olsun. Paypal ile aldıysan saniye bekleme bas hak talebini. Aynı taktik aynı site. Korkudan hızlı kargoyla yolluyorlar hak talebini görünce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    k. kartı ıle aldım maalesef. sizinkide gönderilmedi ?
  • magancı kullanıcısına yanıt
    Forumda örnekleri mevcut ama hepimiz Paypal ile almıştık. Bunlar çok sorunsuz sipariş yolluyorlar, ama arada böyle denk geldi mi düdükleme imkanları oldu mu hiç çekinmezler. Direkt adamı koparmaya çalışırlar. Gelir zaten birazdan gearbest şöyle candır böyle mükemmeldir siz yalancısınız falan diye saçmalamaya başlayanlar.

    Ticker ile uğraşıp duracaksınız, ben uğraştım durdum ticketlarımı kapattılar, ss var elimde sildiniz dedim, geri açtılar, 3 4 gün cevap vermediler. Aşırı sorunlu insanlar. Facebook Türkiye Gearbest sayfası var ordan türkçe destek alabilirsiniz, ama onlar da yönlendirdik falan diyorlar geri dönerlerse artık.

    Kısacası az bir meblağ ise sinirlerinizi yıpratmaya değmez o kadar berbat insanlar, Allaha havale edin.

    Yoksa oturup uğraşacaksınız ama bunlarla bir çözüme varılacağını sanmıyorum, arada Paypal da yok.

    Ben araya paypal ı soktum, 5 gün mü ne itiraz ettim adamlardan geri dönüş bekledim tabiki dönmediler, 10 gün hak talebi başladı paypala geri dönmediler tam 11. gün param koşulsuz geri yatacakken kapı çaldı hızlı kargoyla yollamışlar.

    Hızlı kargoyla hemen yolladıkları ürün söylediklerine göre 4 hafta stoklara girmeyecekti.




  • Bankaya harcama itirazında bulunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı alışverişlerinde beklemeye allışverişim de 1 ay sonra ısrarlarımla göndermişler. Neden gönderdiniz demesem aylarca öyle kalırdı herhalde....
    Habire ticket aç yaz.saçma 1-2 cevaptan sonra kargolanır.
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    aydınlatıcı cvp için tşkler 40 $ bir ürün aldım. bırakılacak mıktar degil. 3 martta ticket açmıştım, 13 ünde gönderi yola çıkar dendi çıkamyınca tekrar ticket açtım son cvp yukarıda. şimdi para iadesi talep ettim bakalım.


    toysican evet olmazsa onu deniycem.
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz her şey çıkıyor, Ticket açarak para iadesi istedim cevap vermeden ticket i kapamışlar..
  • Sabırlı olup beklerseniz ticketlerle kafalarını şişirirseniz eninde sonunda hallolur. Bana 150 usd iade edeceklerdi. Sonunda iade ettiler de. Ama 18 gün sonra bi daha iade ettiler yani iki kez üst üste 150 usd fazladan. Ticket açtım fazla göndermişsiniz dedim. Yok biz bir kez iade ettik dediler. Paypal ı aradım onlarda 2 kez olduğunu söylüyor. Paypal ile ödemiştim ama itiraz vs açmadım hiç. Adamlar çok yoğun birazda bundan kaynaklanıyor bana göre. Banggood gibisi yok yalnız, öncelikle banggood a yönelmek lazım.




  • Hahahh oda iyimiş biz 2 kez yatırmadık felan :))

    ya aslında iade istemıyorum, indirimdeyken 36 $ drone aldım şimdi 50$ aynı drone. 28 şubatta ödeme yaptım, ürünü gönderseler diye beklemek ten gına geldi. göya son yazısmada 13 martta gönderi yapılacaktı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 17 Mart 2016; 20:27:29 >
  • magancı kullanıcısına yanıt
    Geç gönderim işine takılmamak lazım eğer gerabestten alışveriş yapıyorsanız, bu konuda sözlerinin eri değiller kesinlikle. gearbestte bir şeyler dönüyor ama üç kağıtttan ziyade başka bi şey gibi. 15 gün önce gamepad sipariş verdim ertesi gün kargoya verdiler.3 gün önce Cube iwork11 sipariş verdim, hala kargoya vermediler. Mesaj attım 7-15 gün bekleyin ya da başka bir ürün seçin gibi birşeyler yazdılar.Halbuki bugün bile sitede ürün stokta gözüküyor. Siparişi iptal edeyim diyorum ama aynı ürün banggood da 256 usd, ben indirimdeyken 219 usd sipariş vermiştim. 36 usd artı point olayı nerdeyse 40 usd fark edecek banggood la. o yüzden siparşimdeki ürünü bekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 17 Mart 2016; 20:55:37 >
  • Ula ula hakkimizda hayırlısı.. Gearbeste nereden bulaştik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip no yoksa bekleyin. kargolandıktan itibaren 40-45 gün bile sürebilir.
  • magancı kullanıcısına yanıt
    sonuç ne oldu kargoya verildi mi
  • 11 mart gecesi ip kamera siparisi verdim gunduzunde kargoya teslim edildi. Dun itibariyle de ptt teslim etti. Gearbestten ilk alisverisimdi. Yani gearbestten alisveriste herseye hazirlikli olunmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magancı kullanıcısına yanıt
    Benim de PostNl kargo takipte "pre-advised" diye donup kalan ürün bugün teslim edildi. Madem takip edemiycez, niye ödedik 2$?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.