Şimdi Ara

GeForce 940M vs GTX 950M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki kart arasında çok büyük fark var mıdır arkadaşlar? Ben pek anlamıyorum bu işlerden. Bazılar 940M in de çok kötü bir kart olmadığını güncel oyunları yüksek ayarlarda çalıştırabildiğini söylemiş. Üstüne daha fazla para vererek 950m almaya değer mi?



  • Gddr5 gtx950m ile arasında çok fark var ama gddr3 950m ile pek fark yok sanırım.
    Ben olsam gddr5 950m olanı tercih ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanları pek birbirine yakın kartlar. Benimde şahsi görüşüm aralarında çok fazla bariz bir fark olmadığı. Alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDR3 olan versiyonunu alacağım alırsam hocam. Eğer çok fark yoksa dediğiniz gibi 940M'e yaslarım, daha ucuz ve işimi görecekse
  • GTX 950M Tabiki Hocam

    İyi forumlar...
  • Tabii ki de bariz performans farkı var,az var diyenler yanılıyor
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-950M.138026.0.html

    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940M.138027.0.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre43922 -- 18 Nisan 2016; 17:06:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre43922

    Tabii ki de bariz performans farkı var,az var diyenler yanılıyor
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-950M.138026.0.html

    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940M.138027.0.html

    DDR3 versiyonu ilede çok fark var mıdır ki?




  • değer arada büyük fark var gt ve gtx serisi karsılastırılmaz.
  • Kesinlikle büyük fark var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam GT İle GTX Arasında nasıl performans farkı yok ? Bunu kim saçmalıyor ? GT Modeli ile GTX Modelleri tamamen ayrı zaten GT ' Nin aynı ürünü değilki pek fazla performans farkı olmasın . GTX Modelleri oyun için optimize edilmiş çok çok farklı ve üst dizey bi ekran kartı . Fazla performans farkı yok diyen hangi bilgisine güvenerek bunu yazıyor bende anlamış değilim .

    Yani arkadaşım anlayacağın GTX Modeli daha iyi konu kapatılmalı bence...

    İyi Forumlar...
  • İki kartın ddr versiyonlarına bakarak tavsiye verdim. Eğer iki kartta ddr3 ise ikisinin arasında bariz bir fark yok. Burda sivri zeka arkadaşlar gelip ddr3 lu modelle gddr5 li modelin karşılaştırmasını veriyor bana ya fikri yok zikri var bu arkadaşların yada komik olmaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcellentB -- 24 Nisan 2016; 13:43:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz bir fark yok mu Bence komik olmaya çalışan sensin eğer bu konulardan pek anlamıyorsan ( anlamadığın da belli ) hiç yönelme arkadaşım milletin kafasını karıştırma . Neye göre yorum yapıyorsun hocam . 2 Si de tamamen ayrı donanımlara sahip ekran kartı . GTX Model ekran kartı oyunlar için optimize edilmiş yepyeni bir güncel ekran kartı iken , GT ( GeForce ) Günlük kullanım , internette gezinenler için sabit bir ekran kartı . Komik olan kişiyi tekrar düşün .

    İyi forumlar...
  • Hocam sırf gtx yazıyor diye 950m gözünde büyüttüğün kadar iyi bir kart değil. Gtx serisi benim için 960 tan başlar. Gt940m ile gtx950m arasında çoğu oyunda max. 10 fps fark oluyor bak max. Diyorum. Bildiğimden söylüyorum. Kaldı ki gtx950m ile high da 30 fps alacağına gt940m ile mediumda 40-45 fps almak fiyat performans olarak ta mantıklı olandır. Her çıkan oyunu hard oynayacağım demiyorsan gt940m öneririm arkadaşım. Kaldı ki gtx950m ile de öyle her çıkan oyunu hard oynaman mümkün değil. Bugün gt940m li laptoplarla gtx950m li laptopların arasında 1000 liradan fazla fark var. Değmez. İlla gtx alacağım diyen adam gidip gtx960m alsın en kötü. Gtx950m e verilen paraya yazık. İkisinin de verdiği değerleri incelemiş, görmüş ve bu işi bilen biri olarak söylüyorum. İnternetten bakıp değerleri 3-5 fazla diye bu bundan iyidir diyenlerden değilim. Fiyat performans açısından söylüyorum. Vereceğin fiyat farkına değecek hiçbir şey yok kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok fark var konu kilit üye ban
  • Evet bende rakamlara bakınca "ulan ne kadar güzel bir kart" diyordum ancak işin iç yüzü rakamlardaki kadar güzel değil malesef. Dediğim gibi hard oyun oynayacak biri gtx950m zaten gidip almaz. Tercih etmez yani. E tam bilmeyeni de bilgilendirmek gerek. Arada tabii ki fark var. Ama emin ol 1000 liralık bir fark yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden E kullanıcısına yanıt
    GT 940M piyasadaki oyunları düşük - orta ayarlar arasında rahatlıkla oynatabilecek bir karttır yüksek ayarlarda kesinlike çok düşük fps alırsınız.
    GTX 950M ile yüksek ayarlarda sorun yaşamazsınız.
  • 940m ile x950m arasında fark var lakin siz bu farkı oyun oynarken fark edemezsiniz. Zira 940m de piyasada bulunan mevcut oyunları orta yuksek ayarda sorunsuz oynatacaktır. x950m uzun vaade de daha tercih edilebilir bi kart. Aksini söyleyen putperesttir, yalançıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.