Şimdi Ara

Gelecek Kaygıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize, buraya yazmak istedim çünkü belki de bir yardımlaşma ortamı yakalarız belki de içini döküp rahatlamak isteyenler olur diyerekten düşündüm.
    İnsan yoktur ki yaşı ilerledikçe geleceğe ilişkin kaygıları baş göstermesin. Benimkisi de bir nevi böyle olmaya başladı. İşletme Bölümünde 3. sınıfı bitirmek üzere olan bir genciz genç olmasına, ki yeri gelmişken benden genç kardeşlerim okursa bu mesajı benden onlara uyarı olsun şimdiden eğer İşletme okumak isteyenleri varsa bir kez daha düşünsün. Şöyle bir düzenimiz bulunmakta; tıp okursun doktor olursun, eczacılık okursun eczacı olursun, mühendislik okursun mühendis olursun... Ama gel gelelim İşletme tarzı bölümleri okuyunca biraz kafa bulanıklığı oluşuyor bu konuda, ''Ben ne olacağım ?''. Allah'a şükürler olsun pasif bir insan değilim hatta 2 seneye yakındır aynı firmada part-time olarak çalışmaktayım hatta kariyer imkanları da var ama biraz daha genç işi olduğu için insan geleceğini düşünmeden edemiyor.
    En son dedim ki kendime ticarete atıl olum sen esnaf çocuğusun, memleketime özgü bir kaç şey satmaya karar verdim, hatta instagram üzerinden girişimlerde de bulundum ancak ne yazık ki ulaşamadık istediğimiz düzeye bir türlü.
    Eğer varsa benim gibi düşünen arkadaşlar merak ettim neler düşündüklerini, umarım içini dökmek isteyen olur. Şimdiden iyi geceler herkese, Sahuru bekleyenlere de hayırlı oruçlar.







  • Senin Türkçe hocanın ta dıdısının dıdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desertrose25

    kpss ye girip idari hakim falan olabilirsin oku diger yandan calisabilirsin ama bolumu sakin birakma zaten 3.siniftasin


    Merhaba hocam, yok zaten bırakmak gibi bir durum söz konusu değil, bölümümü olmasa da okulumu seviyorum. İdari hakimlik dediğiniz İktisadi bilimler ile ilgili midir ?
  • offf offff bu yaz tercih donemi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaokul 7.sınıftan beri ingilizce öğretmeni olmak isterdim ve şuan ingilizce öğretmeniyim. ilk senemi geride bıraktım.
    Babam halı yıkama tesisi işletiyor. 2-3 sene içerisinde işi büyüterek babama ortak olmak istiyorum kısmetse bakalım..
  • İşletme oku biraz para bul cafe aç esnaf çocuğusun az çok bilirsin cafeyi de turistlik yere aç dil öğren tercüman ol tursit rehberi kursuna git turist rehberi ol (Üniversitesi de var kursa gidersen aynı kokartı alıyosun).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iktisattayım, ne bok yicem bilmiyorum. Yavşak pazarlamacı gulumsemesi atamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görülüyor ki insnaların bu konuda benzer dertleri bulunmakta, benim görüşüme göre sen zaten ticareti becerebileceksen sermayeni de kendin yaratabilirsin.
  • Hayatok gafip .. Ve bu gibi yazıları okudukça hayatın gelimiş bir similasyon oyunu olduğunu düşünüyorum .. İnsanlar para denen şey için çalışıp hayatta kalmaya çalışıyolar ve şansın veya başarın seni yöneten kişiye bağlı . Sims gibi ama çok daha ileri düzeyde bi oyun .. Aşırı detaylı çok güçlü bi bilgisayarda kurulmuş ve bu oyunun içindekilerin bilinci var kendilerni gerçek sanıyolar ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.