Şimdi Ara

Gelecekte Üç Kişi Siyasete Öncülük Yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekrem İmamoğlu Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'dır.




  • AKP seçmeninin büyük kısmı bu 3 ismin peşinden gitmez. Fatih Erbakan vb isimler siyasete yön verir ne yazık ki. Üstelik Erdoğan hayatta olursa 2030'a kadar yolu var bu işin.

  • medya destek verirse ümit özdağın geleceği parlak

    bu mülteci işi can yakmaya çoktan başladı
  • Gelecekte Üç Kişi Siyasete Öncülük Yapacak
  • Muharrem Ince balon. Hic bir karsiligi da yok halkta, Kilicdar'in adayligina nasil kendi kendine birileri gaza geldiyse ayni oyle gaza geliyorsunuz. Herifin 50 tane falsosu var. Su son secimde bile. Allah akil fikir versin.

    Imamoglu olabilir bir sey diyemem. Olsa guzel olur yani sevinirim. Seviyorum sahsen.

    Ozdag da genel olarak iyi gibi. Ama biraz daha mutevazi olsa daha iyi olur. Cunku tek basina iktidar olacak maddi ve insan gucu yok. Imamoglu desek ki yanina alacak, abi adam fevri direk kafasina gore is yapiyor. Ben olsam istemem yani. Ama ufak ama herkesin cok da uzaklastirmak istemeyecegi bir guc olarak kalabilir.

    Ben en cok Yavuz Agiralioglu'nu merak ediyorum. Benim hosuma gitmedi ama siyasi kariyeri acisindan dogru olani yapti. Bakalim mhp olmasa da bir bbp liderligi gelecek mi. Baya iyi olur olursa.
  • AKP seçmeni kime seçerse o öncülük yapar.

  • İçiniz rahat olsun chpdeki tosuncuklar ne yapar eder 10-20 milyona yine satarlar seçimi.

    2028 de Dedem♥️ gümbür gümbür geliyor.
  • Berat Albayrak ta potansiyel var, gözündeki tik işi düzelirse, partiyi alır götürür, ekonomi beceresi kötü değil.

    Muharrem İnce kendini bitirdi, bir şansı vardı, güzel de götürdü ama sonunda kaybetse de ortalığı toparlaması lazımdı, orada hatalar yapınca, seçmenin gözünde işi bitti.

    İlerde, en şanslı isim Ekrem başkan, adam rahat, özgüvenli, halk la diyaloğu, hitabeti 10 numara, en önemlisi kadınların, özellikle anaların gönlünü fethediyor.
  • Muharrem İnce ve Ümit Özdağ o treni kaçırdılar. Tek olursa İmamoğlu olabilir. (Ama ondada cesur adımlar atamama sorunu var. Çok garantici oynuyor. )


    Çünkü Muharrem İnce 5 dönem CHP'de vekillik yaptı. ( 16 yıldan fazla. ) Üstüne 2 kere KK'ye karşı aday oldu kurultayda kazanamadı. Yetmedi Cumhurbaşkanı adayı oldu kazanamadı. Yani o tren kaçtı. Bu kadar daybettikten sonra olmaz. ( Memleket partisini kapatıp CHP'ye katılmaması büyük hata bence. Yüzde kaç oy alacakta belediye kazanacak Memleket partisi !)


    Ümit Özdağ'da öyle. Yıllarca MHP'de milletvekilliği yap iktidar yüzü görme. Ve MHP'den kovul. Sonra İYİ partiyi kur orada başarı göstereme ve İYİ partiden kovul. Sonra Zafer partisini kur seçime gir ve yüzde 3 barajını bile geçeme. 2005 lerden beri siyasetin içinde hiç bir başarısı yok. Artık umut vermez. Üstüne herkese ters giderek herkes ile kavga ederek herkese saldırarak kimden oy alacak !!!


    Ama İmamoğlu daha mantıken seçim kaybetmedi. Beylikdüzünü al sonra 2 kere İstanbul'u al sonra KK'ye inat ona karşı İstanbul delegelerini ve İl başkanlığını al. Yetmesin yılların KK'sini devirecek kurultayı kazan. ( Arada kaybediler Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve Cesaret edip aday olmadığı genel başkanlığı saymazsak başarısızlığı yok. Üstüne şurada sadece 2019'dan beri ülke gündeminde çok yıpranmadı. )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Kasım 2023; 0:2:44 >




  • Akp secmeni onceligi Turk milleti olanlara destek vermez. Onlara suriyeli lider falan uygun olur.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    Mansur başkanın belediye dışında hiçbir makamı yönetesi yok. Bu sene bu durum net görüldü. Liderlik başka birşey. Ama imkan olsa 10 numara devlet adamı olur, istemedi.
  • Bence 3 isimde olamaz.


    İnce yanlız adam ve destekçisi yok. Partisini ve kadrolarını güçlendirmesi için çok büyük paraya ihtiyacı var, onu bulmasıda çok zor. İnce CHP'de başkan olsa çok daha farklı bir siyasi kariyeri olurdu.


    Özdağ'ın ise nüfus ettiği kesim kısıtlı. Zafer partisi son seçimlerde aday gösterdiği Oğan'ın AKP'ye kaymasıda esasen partinin imajınıda düşürdü. Seçim döneminde Kılıçdaroğluna demediğini bırakmayan Özdağ 2.turda Kılıçdaroğlu ile gizli anlaşmalar yaparak seçime girmeside hiç hoş görülmedi. Zafer partisinin teşkilatlarıda ülke genelinde çok zayıf. Doğuda oy alamayan hiçbir parti zaten seçim kazanamıyor.


    İmamoğlu ise CHP'de adeta 2 başlılık yaratıyor. CHP başkanlığını bırakıp İBB üzerinden devam etmesi değişimcileri çokda memnun etmedi. Özgür Özel'e de emanetçi başkan yaftası çoktan yapıştırıldı. Bu durum ve süreç İmamoğlu'nu yıpratan bir süreç olacak. CHP başına geçemeyen bir İmamoğlu için siyasi başarı zaten olamaz. İmamoğlu ya CHP başına geçmeli yada yeni parti kurmalı. Öteki türlü kumanda edilen adam durumunda siyasi kariyerini sürdürecek.





  • her şey çok güzel olacaktı oysa.Gelecekte Üç Kişi Siyasete Öncülük Yapacak 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.