Şimdi Ara

gelid wing 12 VS Akasa Viper S-flow 12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bu iki fan arasında tercih yapmakta zorlanıyorum.

    Yan kapağa 4 ve kasa içinede 4 adet toplamda 8 tane fan alacağım.

    http://www.sanalmarketim.com/urun/d776308580d32d46af176110093879a1/GELID-120-MM-Kasa-fani-WING-12-UV-Blue

    http://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html

    viper biraz daha ekonomik, fakat ledsiz - hava akışı daha yüksek ama yorumlarda bu havayı dümdüz üflemediğini söyleyenler var.

    gelid ise pahalı ve onun performansıyla alakalı pek fikrim yok.

    ses - havayı düz üflemeleri bakımından incelersek tercih hangisi olmalı ?







  • Yan kapağa 4 tane 12cm fan takmak yerine 20+ cm bir fan taksanız daha iyi olur muhtemel ses ve titreşim sıkıntısı minimuma indirilmiş olur.
    Ayrıca kasa içinde düzgün bir hava akımı sağlamak için sadece hava girişi değil aynı oranda çıkışı da önemli ona göre değerlendirin
  • cevaplar için teşekkürler. kasayı yeni değiştirdim haf 932 advanced aldım. yan kapaktan çıkan fan bozuk çıktı şansıma. 4'lü fan çok gürültü yaparsa tepedekini yana alıp bunları eksoz ve kasa içi fan duvarı olarak kullanacağım.

    air penetrator düz üflüyor fakat onun hava akımının düşük olduğu için, aynı fiyata gelid wing 12 daha iyidir diyenler var.
  • Gelid fan kullanmadım bilmiyorum ama viper fanlardan 3 tane aldım arkadaşımın bilgisayarı için fan kontrolcü ile kullanıyor kendisi ve gayet performanslı bir fan. En düşük devirde viper daha sessiz görünüyor özelliklere bakınca.
    Kasayı sıfır mı aldınız ikinci el mi?
  • @ Darkness~ kasayı sıfır aldım. kablo kısmındaki kapak yamuk ve iç kısımdaki 23cm'lik fan yamuk çıktı. planlarımda o fanı satmak vardı - elimde patladı..

    viperdan 4 tane sipariş ettim 2 tane gelid wing 12 sipariş edeceğim bakalım nasıl olacak. başta 1 air penetrator 1 apache 1 viper diye fantezi yapıyordum sonra hepsini aynı fana çevirdim. bunlar keşke ledli olsaydı kocaman kasada ışıklandırma diye birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aofd -- 5 Mart 2012; 12:11:02 >
  • Kenarlara led şerit çekebilirsiniz güzel olur. Birde Gelid fanlar uv duyarlı onun için uv ışık almanız gerekiyor sanırım.
    Eğer kasa sıfır ise görüşüp kasayı geri gönderin derim ben. Sadece fan olsa gönderirler ama kapakta yamuk diyorsanız eğer direk iletişime geçin.
  • kasanın resmini gönderin demişler - az sonra video çekip youtube'a koyacağım zaten link veririm oradan izlesinler. fanla alakalı birşey yazmamışlar, video'ya fanın sesinide dahil edeceğim.

    Gelid'in uv duyarlılığı tam olarak nedir ? mavi led'li olduğu yazıyor bunu takar takmaz ışıklar yanmayacakmı yani ?
  • led li değil gelidler.. uv duyarlı.. yani uv ışık almanız gerekiyor. uv ışık altında parlar o kanatlar. led li değil yani.. uv ışık olmazsa da parlamaz..

    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3140 bunlardan..
  • @saintroyo

    tesekkurler hocam. uv ışıkda dahil amazondan sipariş edeceğim yakında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.