Şimdi Ara

gelin bizler de alkışlayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaw kim demiş Fenerlilerden alkışlasınlar diye.2-3 spor yazarı alkışlarsa iyi olur dedi Chelsea falan dedi hemen gaza gelip alkış istyorlar vs vs...
    Alkışlarsan jest olur,alkışlamaz isen birşey olmaz.Şampiyon belli sonuçta sizin alkışlamanız,alkışlamamanız birşey değiştirmeyecek.İsteyen alkışlasın eywallah,istemeyen de alkışlamasın ona da eywallah.Çıkıp Fenerliler böyle böyle yaptı şimdi alkış bekliyorlar diye uydurmayın bir taraflarınızdan onu bekleyen yok.İsterseniz sahaya yanınızdaki taraftarı atın değişen birşey olmayacak.Şampiyon belli 2.kim ikinici???
  • Gelin sizler de alkışlayın
  • Ne biz Chelsea ne de onlar Man. Utd. sezon başından bu yana yapılan ağlama politikasından sonra kimse alkış falan beklemesin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emptyrean

    Bugünkü Vatan Gazetesi'nden iki yazı:

    1-ŞAMPİYON F.Bahçe, cumartesi günü 19.00'da Ali Sami Yen'de son yılların en rahat G.Saray derbisine çıkacak. En büyük merak konusu ise G.Saraylılar'ın F.Bahçe'yi alkışlayıp alkışlamayacağı... Bilindiği gibi geçen çarşamba İngiltere Ligi şampiyonluğunu M.United'e kaptıran Chelsea'li futbolcular, rakipleri sahaya çıkarken, sıraya dizilip alkışlamıştı. 2 yıl önce de aynı jesti M.United futbolcuları, Chelsea'lilere yapmıştı.

    2-Günün Sorusu
    Ligi şampiyon olarak bitirmeyi garantileyen Fenerbahçeliler, Chelsea'nin, şampiyon Manchester United'ı alkışlamasını örnek göstererek Galatasaraylılar'ın da kendilerini alkışlamasını bekliyor...

    İyi de...

    Geçen yılki Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a yenilen ve sahaya çıkıp ikincilik kupasını almayı bile reddeden bir kulübün, böyle bir talepte bulunmaya hakkı olabilir mi?






    kulüp olarak böyle bi istekte bulunmadık bulunmayızda.

    bizi gönülden alkışlayan 30milyonun alkışları yeterlidir




  • Bir yanım GS alkışlarsa iyi olur belki bir şeylerin değişmesine başlamasına yardımcı olur diyor.

    Diğer yanımda ilk maçta yapılanlardan sonra kendimi GS taraftarının yerine koyuyorum. Ben olsaydım bende alkışlamayabilirdim diyorum.


    "Hay ben bu yönetimlerin yöneticilerin spor medyasının, taraftarlığı barbarlık sanan bazı taraftarların"
    diyerek
    sahaları savaş alanına çevirenleri alkışlıyorum. En büüyk alkışı onlar hakediyor(!)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: internetboy

    eğer sen;

    centilmenlik anlayışından yoksun ,
    takımı ligden çekme tahditeleri yapan,
    küfür olmayan stadda şeref tribünün de gelen geçenin 7 ceddine küfreden,
    otoparkında futbolcu dövülen ,
    yayıncı kuruluşun kablolarını kesen
    hiçbir rakibine saygı duymayan ,
    UEFA kupasını rasgele aldınız diyen ,

    takımı mı alkışlayacaksın ?....

    Alkışlamak demek bu yapılanların doğruluğunu tescill etmelk demekdir.

    Ancak hak edenler alkışlanmalı...bence centilmenlik bu ..










    Hakeden görebiliyor musun peki? Biz çok uzun süre daha kimsenin kimseyi alkışladığını göremeyeceğiz, dediklerine bakarsak.. Sürekli geçmiş örnekleriyle yerimizde saymaya devam ederiz bu konuda.. Kısrdöngü çünkü bu birşeylerden fedakarlık etmek gerekir,eğer gerçekten istiyorsak..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cdemir

    Bir yanım GS alkışlarsa iyi olur belki bir şeylerin değişmesine başlamasına yardımcı olur diyor.

    Diğer yanımda ilk maçta yapılanlardan sonra kendimi GS taraftarının yerine koyuyorum. Ben olsaydım bende alkışlamayabilirdim diyorum.


    "Hay ben bu yönetimlerin yöneticilerin spor medyasının, taraftarlığı barbarlık sanan bazı taraftarların"
    diyerek
    sahaları savaş alanına çevirenleri alkışlıyorum. En büüyk alkışı onlar hakediyor(!)





  • işini iyi yapanlar alkışı hak eder mesela ben cem yılmaz' ı alkışlarım şahsen..
  • amma da sıktı bu konu..biri böle bi laf attı ortaya maç öncesi gündemi oluşturdu yoksa konuşulacak bir halt'ta yoktu...bence yapılmasın sonra ingilizler bizden esinlendiler falan derler hem bizim takımında bu sezon alkışlanacak bir performans sergilemedi..biz buna kötünün en iyisi kazandı diyelim...normal taşkınlık olmaması bile bir gelişme sayılacaktır...zaten yönetimin böle bir isteği olmaz olamaz alıkışlama konusunda..içten geliniyorsa demeden yapılır...ayrıca fenerbahçe taraftarıda ne alisamiyende kupa kaldırmaya nede alkışlanmaya meraklı değildir...bu sene böle denk gelmiştir...alisamiyende as kadromuzla çıkıp maçımızı da yaparız 1hafta sonra evimize gelir kupamızıda kaldırırız...ne kimseyi kırmadan nede kimseyle alay etmeden...her senenin bir şampiyonu vardır...bu sene biz galip gelmişizdir.

    neyse şu haftasonu gelsede bitse şu maç..artık cılkı çıktı alkışlama mevzusunun..

    şunuda söleyim kendimizi gs nin yerine koyalım.onlar şampiyon olsalardı kadıköye gelselerdi biz alkışlarmıydık..hiç sanmıyorum bizim yönetimimiz ve taraftarımızın hepsinin yapacağını...

    gslilere saygı göstermek onlarıda anlamak lazım...




  •  gelin bizler de alkışlayalım


     gelin bizler de alkışlayalım


     gelin bizler de alkışlayalım
  • alkışa falan gerek yok ya çekişmeli maç olsun fark olmasın 32 pas olmasın yeter alkış yerine geçer zaten...
  • aman alkışlasınlar yoksa şampiyonluk kupasını vermezler dinime küfreden müslüman olsa sanki geçen seneki kupa maçında 3-2 lik maçta çok centilmendiniz 1.5 metrelik kereste bile atıldı denizin gözüne bozuk para toplamda 414 çeşit madde 1600 yakın toplam madde
  • Selamlar ;

    Ne güzel körüklüyorlar şu meseleyi.Taraftar olan kesim zaten çok az, gerisi tirübünlerde laylaycı tabir edilen yeni yetmeler.Peki bunca körüklemenin sonucunda ne oldu ? Ben size bir örnek vereyim ne olduğu ile ilgili.Bakırköy Devlet Hastanesi'nin acili çevik kuvvet tarafından sarıldı.Hatanenin acil bölümü sabaha kadar bıçaklanan, dövülen, elinde belinde kalas kırılan Fenerliler'le doldu taştı.Uyanın uyanın, bir kısım kaymak yerken diğer taraf sopa yiyor.
    Ayrıca ben inanmıyorum Fenerbahçe'nin alkışlanması gerektiğine.Kesinliklede karşıyım.Alkışın hasını geçen sene Galatasaray haketti yalansa yalan desin birisi.İnandılar, savaştılar, hakları yendi yılmadılar şampiyon oldular ama ALKIŞLANMADILAR.Utanmasalar ayıplayacaklardı Galatasaray'ın şampiyonluğunu.Bakın size açık yüreklilikle şunu söyleyeyim.Ben bir Galatasaray taraftarı ve futbol severim.Aziz Yıldırım bu kulübün başında kaldığı sürece hiçbir zaman alkışlanmaz bu kulüp.Çünkü Aziz Yıldırım'ın politikası spor ahlakı ile uyuşmuyor.Kesin olan bir şey var ; Fenerbahçe kesinlikle adil federasyon değil, kendisine çalışan federasyon istiyor.Adalet istenseydi geçen sene olanlara çıkar bir açıklama getirirlerdi, ama sustular.
    Şimdi diyorsunuz ki siz sütten çıkma ak kaşıkmısınız ? Bende diyorum ki çıksın birisi İstanbul kulüplerinden benim kulübüm sütten çıkma ak kaşık desin, diyemez.Derse futbol cahilidir benim gözümde.
    Olay çıkacak Ali Sami Yen'de bu belli.Üzüleceğim elbette, ama işin birde şu boyutu var ; Neden Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılan herşey mübah oluyor, üstü kapatılıyor, basın sağ duyuya davet etmiyorda her sene Galatasaray'dan sağduyu ve misafirseverlik bekleniyor ? Ben bugün Galatasaray Kulübü başkanı olsam Kapıda Fenerbahçe yönetimini usulünca karşılar, ama kesinlikle Aziz Yıldırım'ın elini sıkmam, sıktırmam.
    Kimse beni Aziz Yıldırım düşmanı olarak görüp yorumlamasın.Çünkü ben Aziz Yıldırım'ın değil, onun kafa yapısı ve düşüncelerinin düşmanıyım.

    Saygılarımla.




  • sıktı bu konu artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fabrequaz

    aman alkışlasınlar yoksa şampiyonluk kupasını vermezler dinime küfreden müslüman olsa sanki geçen seneki kupa maçında 3-2 lik maçta çok centilmendiniz 1.5 metrelik kereste bile atıldı denizin gözüne bozuk para toplamda 414 çeşit madde 1600 yakın toplam madde


    Bunlar çabuk unutuldu, herkes olayı kendine yontuyor. Ama sorun orada değil. Geçmişi kurcalayarak bir yere gelemeyiz. Fenerbahçe, Sami Yen'de alkışlanırsa jest olur iyi olur belki dostluk pekişir bir yere gelinir. Yapılmazsa da canları saolsun, tam aksine bir de olay çıkar, kavga çıkarsa asıl o zaman kötü olur ve yine herşey başa döner.

    Türk halkı dosttur dostluğun nasıl olduğunu bilir misafirperverdir. Ama gel gör ki son senelerde kendini bilmez yöneticiler ve rating uğruna savaşan medya mensupları yüzünden bu hale geldik. İnsanları galeyana getirip tatsızlık ve huzursuzluk çıkarıyorlar. Her klupte var bu yöneticilerden.

    Eskiden derbi maçlarında 2 tarafın taraftarı arasında 2 elin parmaklarını geçmeyecek kadar polis bulunurdu. Dedem zamanında ise derbi maçlarında iki takım taraftarları beraber yan yana otururlarmış. Şimdi her 7 kişiye 1 Polis düşüyor. Ayıptır bu utanılacak bişeydir. Ne kız arakadaşımızı ne eşimizi ne çocuğumuzu maça götüremiyoruz. Hem malı hem canı tehlike altında diye. Küfürleri, dönen 1001 ahlaksızlığı söylemeye bile gerek yok.

    Benim, sizin, hepimizin, herkesin diğer takımı tutan arkadaşları akrabaları eşi dostu var. Ne yapalım yani bu olaylar yaşandı bilmem kaç tane çapulsuz insan bu olayları çıkardı, kendini bilmez yöneticiler bunları söyledi diye biz de birbirimizi mi dövelim? birbirimizi mi kıralım? Eşimizi çocuğumuzu neden karşı takımı tutuyosun bak sizin taraftar bunu yapıyor diye eşimizi çöcuğumuzu mu suçlayalım? Ne yapalım hee....

    Mantıklı düşünme ve objektif olma vakti gelmiştir.Buna bir son verme vakti gelmiştir. Belki bu maçta belki değil ama büyük bir organizasyon ile bu savaşlara bu kavgaya son vermeliyiz. Töre cinayeti mantığıyla nereye kadar gidecek bu? Soruyorum size...




  • arkadaşlar bu gün haberleri izledim bu olay daha şimdiden anahaberlere kadar taşınmış yani milletin beynini yıkamaya başlamışlar bile insanların beynine yavaş yavaş bunun yapılması gerektiğini sokuyorlar işte medyanın maskesi tekrar düşüyor lütfen maça gelicekler böyle bir eylemde bulunmayınız kendi yararınıza
  • TR de malesef bir çok kişi FUTBOLU bir oyun olarak görmüyor, DÜŞMAN İLE HARB olarak görüyor. !!!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chiller

    TR de malesef bir çok kişi FUTBOLU bir oyun olarak görmüyor, DÜŞMAN İLE HARB olarak görüyor. !!!!!



    Herkes fuıtbolu bir spor olarak görüyor alkışlamayı bilen alkışlanacağınıda biliyor.

    sezon başı süper kupada beşiktaş yenilgisinden sonra seronomide beşiktaş nasıl alkışlandı ise hakkeden centilmen olan yaptıklarının yanına kar kalmayacağını bilen herkes alkışlanır ama fener asla niyemi onuda kendinize sorun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: c@neer


    quote:

    Orjinalden alıntı: chiller

    TR de malesef bir çok kişi FUTBOLU bir oyun olarak görmüyor, DÜŞMAN İLE HARB olarak görüyor. !!!!!



    Herkes fuıtbolu bir spor olarak görüyor alkışlamayı bilen alkışlanacağınıda biliyor.

    sezon başı süper kupada beşiktaş yenilgisinden sonra seronomide beşiktaş nasıl alkışlandı ise hakkeden centilmen olan yaptıklarının yanına kar kalmayacağını bilen herkes alkışlanır ama fener asla niyemi onuda kendinize sorun.

    ben ne diyorum sen ne diyorsun..
    Bak yine biz suçluyuz dimi, yine tek taraflı yorumlar.......
    Çokmu zor geliyor evet bu işte bizim hepimizin suçu var demek !!




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.