Şimdi Ara

Gelişmiş Sanal Mağaza - 24 Saatte Teslim Ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Girişimcilere hazır iş fırsatı sunuyoruz, sizin belirleyeceğiniz isimde, tescil hakları tamamen size ait sanal mağaza sahibi yapıyoruz.


    Ürünler bizden, ödeme sistemi, kargo, müşteri desteği, fatura, vergi bizden.. Şirket bile olmanıza gerek yok.

    İçerisinde yaklaşık 20.000 kaliteli ve orjinal ürünün bulunduğu sanal mağazanız oluyor. Sistemimizde bulunan tüm ürünler sitenize otomatik olarak ekleniyor,

    Bütün katagoriler sitenize ekleniyor. Size verilecek kontrol panelinden isteğiniz katagoriyi kaldırıp istediğiniz açabiliyorsunuz. isterseniz tek bir katagoride mağaza kurabilirsiniz (önerilen): Sadece gözlük satabilirsiniz ya da sadece gözlük yada saat satan bir siteniz olabilir. 

    Kendi ürünlerinizi de kendi sitenizde satabilme imkanınız da bulunmaktadır. Sitenizin vitrinini kendiniz düzenleyebiliyorsunuz, istediğiniz 15 ürünün fiyatını değiştirip kampanya vb. yapabiliyorsunuz. Vb...Vb.. Bütün işlemler için web tasarımcısı olmanız, programlama bilmeniz gerekmiyor.

    Size düşen görev sadece sitenizi tanıtmak; reklam, forum, blog vb. bütün broker çalışmaları size ait. Facebook, twiter gibi sosyal ağlarda ücretsiz reklam ve sitenize üye kazandırmak gibi işler size kalıyor. 

    Sitenizden bir ürün satıldığında yapmanız gereken sadece kazancınızı takip etmek:  Aylık satış miktarınız, kazancınız, üyeleriniz artıyor mu, artış oranı nedir, hangi siteden ne kadar hit alıyorsunuz; onları izlemek. 

    Sitenizden satılan ürünü biz paketleyip müşteriye gönderiyoruz. iadelerle, şikayetlerle uğraşmıyorsunuz. Bütün kargo vb. işlemleri biz yapıyoruz.

    Network Ağı
    2. 3. 4... seviye alt mağaza(network) oluşturup kazançlarınızı katlayabilirsiniz. 

    Broker'imiz olduğunuzda mağaza satış hakkınız olacak, satacağınız her mağazadan 1. seviye primi (500tl), ikinci, üçüncü... seviye mağazalarınızın mağaza satışından primler, bir de bütün alt mağazalarınızın perakente satışlarından sitenize yansıyacak komisyon kazanıyorsunuz. Üstelik tamamen helal kazançlar olduğundan emin olabilirsiniz. 
    Kazançlarınız:
    1-) 1. Seviye Ekip Primi
    Just and Fast T-UP versiyon ile kendi sanal mağaza zincirinizi kurarken Ekibinize birinci sıradan kaydedeceğiniz yani direk kendi altınıza kaydedeceğiniz her bir yeni broker için şirket size 500 TL brüt 1. seviye ekip primi öder.
    2-) 2-7. Seviye Ekip Primi
    2. seviyeden 7. Seviyeye kadar ( 7. Seviye dahil ) ekibinize katılacak her bir broker için şirket size 20 TL brüt prim öder.
    3-) Sanal Mağaza Satış Primi
    Sistemdeki her ürünün bir broker fiyatı ( Bayi fiyatı ) ve bir de satış fiyatı bulunmaktadır. Size verilecek olan yönetim panelinde tün ürünlerin fiyatları detaylı olarak görünmektedir. Sanal mağazanızda satışı gerçekleşen ürünlerin satış fiyatı ile broker fiyatı arasındaki farkın, yani satış kazancının %60'ı sizin brüt kazancınızı teşkil etmketedir. Sanal mağazanızdan yapılan tüm satışlardan bu şekilde Satış primi hak edersiniz.
    4-) 1. Seviye Sanal Mağazalar Satış Primi
    Just and Fast T-UP versiyon ile kendi sanal mağaza zincirinizi kurduğunuzda size direk bağlı olan yani 1. sıranızdaki tüm sanal mağazaların satış kazançlarından %10 brüt prim alırsınız.
    5-) 2. Seviye Sanal Mağazalar Satış Primi
    Just and Fast T-UP versiyon ile kendi sanal mağaza zincirinizi kurduğunuzda sizin 2. sıranızdaki tüm sanal mağazaların satış kazançlarından %10 brüt prim alırsınız.
    6-) 3. Seviye Sanal Mağazalar Satış Primi
    Just and Fast T-UP versiyon ile kendi sanal mağaza zincirinizi kurduğunuzda sizin 3. sıranızdaki tüm sanal mağazaların satış kazançlarından %10 brüt prim alırsınız.
    7-) Ciro Primi
    Şirket tarafından belirlenmiş özel kategorilerden kendi sanal mağazanızda aylık 5.000 TL ve üzeri ciro yapmanız neticesinde o kategoriden yaptığınız cironun %10'u kadar brüt Ciro Primi almaya hak kazanırsınız.

    <<<<<<<<<<<<

    Sitenizde istediğiniz 15 ürünün fiyatını değiştirebiliyorsunuz. Fiyatlara göre değişik reklam kampanyaları düzenleyip sitenize daha çok kişi ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. 

    Siteniz ilk açıldığında her üyesine 35 TL otomatik alışveriş çeki yüklüyor. Ayrıca 10, 20, 35, 50 TL'lik 2 bine yakın çek size gönderiliyor.

    Kargo ücreti tercihi size bırakılıyor, isterseniz 100 TL ve üzeri ücretsiz kargo seçeneğini ayarlayabiliyorsunuz. Böylece ilk aşamada sitenize daha çok müşteri kitlesi çekebilirsiniz.

    Fazla çalışmadan, ilerleyen zamanlarda sürekli getirisi olabilecek bir sistemden bahsediyoruz. Hemen kazanmaya başlayacaksınız diye vaatler vermiyoruz ama mutlaka bir gün kendiliğinden para kazanan bir mağazanız olacağı söylenebilir. Üzerinde iyi çalışıp tabii vakit ayırabiliyorsanız hemen kazanmaya da başlayabilirsiniz. Her şey sizin ne kadar istekli-kararlı olmanıza bağlı. 

    Aşağıda verilen iletişim adresinden arayıp detayları sorabilirsiniz. 

    Siz de kendi mağazanızı açabilirsiniz. 

    Uzun vadede mevcut işinizi bırakıp geleceğin mesleklerinden olan bir internet brokerı olup, bol kazançlı ticaret yapabilirsiniz. 
    Piyasada 100.000$ cıvarında olan bu hizmet bu sistemde 1950 TL. ye tam donanımlı size teslim ediliyor. (Aşağıdaki kuponlardan birini kullandığınızda 1850 TL ye alabilirsiniz.

    Başta tek seferlik ödeyeceğiniz katılım payına siteniz için gerekli olan hosting ve güvenlik uygulamaları da dahil edilmiştir. Hizmeti aldıktan sonra müşteri hizmetleri sizinle irtibata geçecek. Kullanmayı düşündüğünüz bir domain adınız varsa kullanabiliyorsunuz.

    Not: Domain'inizi kendiniz alırsanız bütün tescil hakları da sizin olur.

    "Eticaret yazılımları bile 2-3 bin liraya satılırken önerdiğimiz bu sistem bütün angaryaları üstlenmiş, anahtar teslim site satıyor. Neredeyse 100 Bin Lira masraftan ve sorumluluktan kurtarıyor. Siz ne dersiniz?" Ürünler bizden, ödeme sistemi, kargo, müşteri desteği, fatura, vergi bizden.. Şirket bile olmanıza gerek yok. Sınırlı sayıda satılacaktır, Son kuponlarımız, bu fırsatı kaçırmayın..



    Eğer siz de böyle bir sisteme dahil olmak istiyorsanız aşağıda verilen indirim kuponlarından bir tanesini kullanarak,  0002511 referans müşteri koduyla satın alıp sitenizden satış yapmaya başlayabilirsiniz.

    TEHJKRBANG
    FQKMKKLAVC
    PPSCGAQHEQ
    SVRJJGIQAI
    KXTKNZZHJM
    TSHSBIVRKW
    HWECJSYJMH
    ASBXNEIHFL
    XNFYPPIMBI
    XCMGSNPGFS
    (Son tarih 31.12.2014)

    Satış Sayfamız:
    http://goo.gl/X4GUgG

    iletişim: 
    E-Mail: goktepe.memet@gmail.com
    TEL: 0536 836 87 85

    ŞEHİR FARK ETMEZ. NEREDE OLURSANIZ OLUN İNTERNETİNİZ VARSA BU İŞİ YAPABİLİRSİNİZ. 
    ÖĞRENİM DÜZEYİ FARK ETMEZ. İNTERNETİ KULLANABİLECEK SEVİYEDE İSENİZ YETERLİ.

    Daha detaylı bilgiler için intert sitemizi ziyeret edebilirsiniz. :http://ticaretsiteleri.blogspot.com.tr/
    Örnek siteleri de ziyaret etmek isterseniz:https://www.limoncicegi.com, yeni üyelerine 35 TL indirim kuponu veriyor.
    "Bu sisteme broker olarak kayıt olan herkese bedava otel rezervasyon sistemi açılacaktır. İsterseniz otel rezervasyon sisteminden de para kazanabilirsiniz. Yaz tatilinizi bedavaya getirip hatta arkadaşlarınızı davet edip yüksek komisyonlar kazanabilirsiniz.
    Otel.Org üzerinden yapacağınız otel rezervasyonlarında indirim oranları size alışveriş puanı veya nakit olarak geri ödeniyor.

    Hemen üye olun fırsatları kaçırmayın!!

    http://goo.gl/nC4EUh"
     Gelişmiş Sanal Mağaza - 24 Saatte Teslim Ediyoruz

     Gelişmiş Sanal Mağaza - 24 Saatte Teslim Ediyoruz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.