Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en hızlı bağlantıyı görün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Gelmiş geçmiş en hızlı bağlantıyı görün

    servis sağlayıcı : ttnet / 8 mb
    sorun: İgili sorun son 2 -3 haftadır süre gelmektedir günde bir çok defa kendini tekrarlamaktadır.Bir çok etken değerlendirilmiştir modem vesaire kontrol edildi sorun yok sorun sağlayıcada malum sorun benden kaynaklanmıyor süreklilik arz etmesi gerekirdi ne hikmetse dun 10 saat boyunca bağlantıda sıkıntı yoktu yine başladı. Komşularimda da var böyle tipik şikayetler. isin ozu internete girmek marifet ister.

    gelelim olaya servis sağlayıcımda arıza kaydı oluşturdum.Ertesi gün dönüş yapıldı. Telefonda detaylıca dillendirdim. Teknik destekteki eleman= kotanız dolmuş ayın 1 inde düzelir demezmi :-) kafamdan kaynar sular döküldü adeta defalarca anlatmama rahmen eleman dedığim dedik çaldığım düdük hesabi ayni seyi tekrarlamaya devam etti siz olsanız ne yapardınız yahu? sinirden yuzune kapattim. Arkadaşlar sizlerinde bilgisi olmasi amacıyla buraya açıyorum konuyu söz sizde. Bir müşterisine ttnet efendi bukadarmı değer veriyor avrupada 50mb hızlara bizim odediklerimizin yarisini odeyenler ayni dertlerden muzdaripmidir bilmiyorum artik. Paramizla rezil olmak boyle bir sey olsa gerek. İnternetten nefret ettim kendileri yuzunden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csms -- 21 Ocak 2013; 21:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • büyük ihtimalle çevrenizdeki bir daireden yeni abone almak için sizi bozuk bir porta aktardılar.
    benimde başıma geldi, baya kavga etmem sonucu teknik servis elemanı olayı düzeltti.
  • komsulardada ayni sorun:-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorun var sadece gece saatlerinde hız değerlerim normale dönüyor yoğunlukla alakalı bak eğer saha dolabı 202 numaralı saha dolabı ise(Saha dolabının üstünde yazar) sorunun saha dolabındandır şikayet et farklı bir saha dolabına geçirsinler . Bu saha dolabına gelen hız 8 ve o saha dolabına bağlı kişilere paylaşılan hız 8 yani demek istediğim saha dolabı ortak modem gibi kullanılıyor .Benim şikayetimde saha dolabını değiştiremeyiz mecbursun dediler bende Elazığda tek el olduğu için 500 ping li ve 0.09 luk interneti kullanıyorum mecburu olarak .
  • bulundugum yer kasaba saha dolabi bulunmuyor mahallelerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santral var ise santral ile görüş müşteri hizmetlerinde fayda gelmze akk var adil kulanı sınırsız diye satıkları paketlerde tabi bir tanesi haric 106 tl lira mıydı neydi
  • arkadaşlar yeni sorun adil k.k. aktif olmamasina rahmen ayni sorunlar seyrek bir sekilde de olsa devam ettiği gibi birde üstune hat değerlerim düsürulup defalarca aramama rahmen hıç bir çözume kavuşturulmuyor. Ttnetin herzamanki gibi bunlar keriz bal gibi yeriz görüşü bariz bir şekilde bellidir. İnsanlari oyalayip hiz testlerinin hıç bir şekilde doğru bir netice vermediğı idda eden ve sonradan bilmis bilgeclerden oluşan bir müşteri hizmetleri takimindan ne beklenirki. Bu gidişte hattımı farkli bir firmaya taşımak zorunda kalacağım neticede ekmeğimi sanal alemden çıkariyorum .Ttnet gibi önerebileceğiniz bir firma varmıdır arkadaşlar?

    hat degerlerim gayet normal
    noise margin upstream: 16.9 db
    output power downstream: 16.5 dbm
    maksimum 6 mb/sn goruyorum arkadaslar Allah razi olsun kendileri ariza kaydi sonucunda hizimi 8000 sabitlediler. hatti ilk actirdigimda hizimi layigiyla almak istedigim i belirtmistim ve buna uygun olarak 12000 e sabitlenmisti ve bu sabitte 8mb rahat aliyordum ancak tekrarki aramamda ayni degerlere sabitlemeyeceklerini soylediler. (ttnet tarafindan belirtilen sabitler teoriktir ve maksimum ulasabileceginiz hiz degeridir. kayiplar ve diger sorunlar buna eklendigi taktirde uygun olarak sabit belirlenmeli kanimca.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csms -- 3 Şubat 2013; 14:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.