Şimdi Ara

Genç Oyuncu-Şampiyonluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Takip etmiyorsan benim suçum ne? Adı bizle anıldığında talipleri nedeniyle gelmesinin imkânsız olduğunu söyledim birçok kez. Fener'e gelişi Alman basınında olay oldu. Kariyer değil parayı seçti dediler.

    Bugün transfer olmaması da bizle yaşadığı sıkıntı yüzünden. Union Berlin bu fırsat karşımıza çıktı diyip almış. Kimse davalık olma riskine girmek istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    "-Eljif hazır hale gelene kadar ne kadar rezil oynuyordu hatırlamıyorsun. Kupada bile orta saha delik deşik oluyordu. 1.5 yılda geldi Napoli'nin aldığı hale...."

    adam hem genç oyuncuya karşı değilim diyo, hem de 11 kişilik takımda alınan bütün kötü sonuçları eljifin yüzünden oldu eljif yüzünden kupada delik deşik olduk diyo... ya insan şunu yazarken utanır azıcık, eljif belkide kaybeden takımda iyi oynayan 1-2 adamdan biriydi. zaten o yüzden napoliye gitti
    -Ben ne zaman öyle bir şey dedim? Bak alıntı var yukarıda okuyamıyorsun herhalde. Ben Eljif yüzünden kaybettik demedim. İlk maçlarında kötüydü. İlk sezonunda 2 kupa maçı oynadı. Birinde batırdı diğerinde asist yaptı. Asist yaptığı maç da on numara oynadığı maçtı. Eljif kötü bir merkez orta saha oyuncusuydu. Birçok kez bu çocuk bu pozisyon bilgisiyle 10 numara veya kanattan başka bir yerde oynayamaz dedim. Parlayıp 11 oynamaya başlaması da ileri 3lüye geçmesiyle oldu.

    Sanki Eljif İtalya Ligi'ni kasıp kavuruyor. Şu an basit bir rotasyon oyuncusu. Bugün gelse ne Fenerbahçe'nin kanadında oynar ne de 10 numarasında. Ferdi'yi kesmesine imkan yok. Merkez orta saha oynamak için de pozisyon bilgisi orada gelişmediyse eksik. Şimdi sen 11 tane böyle adamla doldurmak istiyorsun takımı. 7-8 kaliteli oyuncunun olduğu takımda 3-4 tane böyle adam olur ama senin istediğini yapsak hepten küme düşeriz. Ha bu 3-4 adamdan kastım Ferdi ve Altay değil mesela. Onlar 7-8'in içinde.

    Bu da sana yazdığım son mesajdı. Strawman oluşturup ona saldırman, mesajlarına tahrik edici şekilde "ha ha ha" eklemen, sırf muhalif olmak için sahte argümanlar yaratman seninle tartışmayı imkansız hale getiriyor. Attığım 4 kişilik kadronun yaş ortalaması 23.3 olmasına rağmen genç düşmanlığına kadar vardı iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Ağustos 2020; 14:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Eljif hazır hale gelene kadar ne kadar rezil oynuyordu hatırlamıyorsun. Kupada bile orta saha delik deşik oluyordu."

    bu tam olarak genç oyuncunun üzerine kötü giden takımı yıkmaktır. bu ligde 15 inciliğe inen takımın günahını eljife çıkarmaktır. bu genç oyuncuyla hedef kovalayamıyosun algısı kasmaktır.

    yani kimse yüzünden değil eljif yüzünden ortasaha delik deşik olmuş diyosun işte. üstelik eljif rezil değil takım rezildi. ve eljif takımın elle tutulur tek oyuncusuydu senin o beğenmediğin dönemde bile.

    siz gençler üzerinden algı kasmaya devam edin... ferdi yarım sezonda takımın en iyisi oldu... bak thiam garry deniz ve mert hakan falan hepsi dahil olarak söylüyorum.

    1m aldığımız adam yarım sezonda takımın en kaliteli oyuncusu oldu. sen sezon içinde ferdinin takımı delik deşik ettirdiği maçları ara şimdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 23 Ağustos 2020; 14:56:53 >
  • dortmundun Mönchengladbach 11

    haaland (2000)
    Jadon Sancho (2000)
    Giovanni Reyna (2002)
    Jude Bellingham (2003)

    dortmund bugün senin fenerbahçe olarak hayalini kurduğun her adamı parası neyse verip alır.. bak istediğin adamı alır demiyorum hayalini kurduğun adamı alır..

    geçen sene haaland yerine senin çok uzak ihtimal gördüğün cavaniyi de parasını basıp alırdı hatta

    cavaniyi niye almadılar mis gibi sıfır risk, ünlü golcü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 23 Eylül 2020; 13:47:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.