Şimdi Ara

General Mobile 4G android one

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • General Mobile Google ile ortak yaptığı android one modelinin lansmanini yapti.
    699 tl son kullanici fiyati olan cihazda deri arka kapak,2500 atl batarya,2gb ram 64 bit Qualcomm islemci,13 arka 5 mp ön kamera,android 5.1.1 yazilim,5inc gorillaglas 4 ekran,16 gb dahili hafiza ve arttirilabilir.ayrica cihaz 4G destekli.
    25 ulkede satisda olacak General Mobile 4G ismi ile.
    Arkasinda android one ve general mobile isimleri yazili.
    Siyah beyaz renk olacak.
    İlk olarak turkcell sonrasinda diger operatorlerde kurguda olacak.
     General Mobile 4G android one

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ayrica
     General Mobile 4G android one General Mobile 4G android one

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel cihaz,

    Samsung'un çöp birçok modelinden güzel bence.

    Zamanında Discovery kullanmıştım çok memnun kalmıştım açıkcası.

    Bana hitap etmiyor ekran ölçüsü dolayısıyla ama diğer özellikleri bence çoğu Muadil Markayı bitirir ( Dark,piranha vs..)
  • ppi'i de iyiyse düşünmeden alırım.
  • hakan1351 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    294 ppi ekran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umero kullanıcısına yanıt
    micro sd alıyordur umarım.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    evet diğer nexus cihazlarından farklı olarak sd takılabiliyor ve bataryası çıkarılabiliyor.
  • işlemci 615 olmalıydı
  • Tam samsung e7 alacaktım 1000 TL'ye bu telefonu gördüm. Yorum yapabilir misiniz?
  • 1000 mi? 700 TL diyor satış fiyatı olarak???

  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    1000 mi? 700 TL diyor satış fiyatı olarak???



    700 TL
  • Bu arada "Güncelleme Hastası" olan güruh için güzel bir cihaz bence.
  • 294 ppi değerini 5 inçlik telefonda ben napiğim arkadaş o kadar hevesliydimki almaya
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    700TL'lik cihaza oldu olacak FullHD ekran koyacaklardı senin için. Kaldı ki iyi ki koymamışlar, bu GPU ile o çözünürlükte oyunların çoğu zorlanırdı, e daha iyi bir GPU ve yüksek çözünürlük ekran koysan bu sefer fiyat olur 1000TL ve üzeri. Adamlar orta noktayı bulmuşlar, özellikler ve fiyat çok iyi.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 4 Eylül 2015; 22:41:40 >
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    350-400 ppi mı olması gerekiyor ? 720p bir ekrana sahip çok fazla ppi hem pikselleri işleyen işlemciyi ısındırır daha fazla yorar hem pil ömrünü kısaltır. Zenfone 5 de 294 ppi değeri var ve hiç bir tanıdığımın ppi değerinden sıkıntısı olduğunu dile getirmedi. Eğer ppi değerine önem veriyorsanız meizu mx4 pro yu almanızı tavsiye ederim 2k ekrana 542ppi değeri ama ekran 5.5inç boyutunda bunuda not düşiyim.
  • Geçen gün 4PDA'da görmüştüm haberi, şaşırdım doğrusu. Android One programına dahil uygun fiyatlı giriş seviyesi bir telefonun Türkiye'de General Mobile firmasının çıkardığı yazıyordu..

    Bence güzel olmuş. Uygun fiyatlı ve beklentisi çok yüksek olmayan kullanıcılar için ideal. Tabi gönül isterdi ki orta seviye bir telefon (SD615/FHD) olsun ama bu paraya bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 15 Mayıs 2015; 0:02:04 >
  • GM yine patlattı bombayı. Çıkardıkları Telefon müthiş... Dolar bukadar yüksek iken bu özelliklerdeki bir telefon bu fiyata gerçekten inanılmaz. 699 TL Snapdragon 410 işlemci, 5-inç HD ekran, 2GB RAM, 16GB depolama, microSD hafıza kartı desteği, 2500mAh kapasiteli pil ve 13MP kamera gibi özellikleri bünyesinde barındıran telefon Android 5.1.1 ve standart Android arayüzü ve iki yıl boyunca, aynı bir Nexus cihaz gibi yazılım güncellemesini doğrudan Google'dan alacak olması Bataryanın çıkabiliyor olması. gerçekten müthiş özellikler.

    Discovery 2'de telefon özellikleri arttırılmaya ekrana Ağırlık verilmeye çalışınca ister iistemez fiyat yükselmişti. Asus piyasaya 720p çözünürlükle girip güzel satışlar yakalayınca GM genel kullanıcının fiyat odaklı oldugunu ve 441 PPI Ekran 1920 x 1080 px full hd vs bunlara çok takılmadıgını gördü. VE discovery 1 İ tavan yapan özelliklerinden yola cıkarak bu telefon ortaya cıkmıs...

    En güncel YAzılım ve arkada dev yazılım desteği GOOGLE... Güzel bir telfon saede şık, genel kullanıcıya hitap eden özellikler ve süper fiyat...

    Eskiden Tek laf söylenebilecek yeri Telpa teknik servisiyken şimdi teknik servistede de çok iyi durumdalar. İnternetten kaydı yaptırıp yoluyosun 3-4 güne geliyor. İstanbuldaysan şansılısın kendin götürürsen saatler içerisinde bile telefonunu tamir ettirip labiliyorsun.
    Yalnız şu 1 gün olayı orda Telpa kendi ayagına kursun sıkıyor:) Diyorki internetteki Vip servis formunu doldurun bize yolayın kargo bize ulastıktan sonra 1 gün içinde tamir edip yollayalım... Telpa vip servis formunu dolduruyosun karsı ödemeli oalrak yurtiçi veya mng kargodan yoluyorsun Kargo ellerine geçiyor 2 gün içinde servis kaydı giriliyor (yolladım ellerine geçti neden hala telefon cihaz takibinde görünmüyor diye düşünmeyin) servis kaydı girildikten sonra 24 saat içinde telefonunuz onarılıp kargoya veriliyor.
    Örnek: pazartesi kargoladınız salı elerinde oldu salı, çarşamba kaydı yapıldı perşembe tamir olup size yollanıyor cuma günü elinizde oluyor...

    Burda telpa 1 gün içinde tamir edip yolluyoruz diyor işte bunun yerine 1 hafta içinde telefonu tamir edip yolluyoruz dese bence kimse ititraz etmez sinir lenmezde. 1 Gün yazınca insanlar bugün yolladık yarın geri gelecek beklentiisyle 3 günde servisten tamir olmus gelmiş servise bile kızıyor... Dediğim gibi aynı gün gibi büyük bir idda yerine 1 hafta ese kimse kızmaz bugün büyük firmalara veriyorsun yolluyorsun garantiye 1 ayda gelirse aşk olsun




  • "snapdragon 410 ile nefes kesen hız" demek sd810 kullansa direkt ölümcül hız falan yazacaklar.gerçi hd ekranda sistemi rahat çalıştırır 410 ama yüksek fps hızlarında tam detaylı oyun falan oynanmaz.
    bu fiyata güzel telefon yinede hele birde android one olunca tadından yenmez.düşük bütçeli kullanıcılar için neredeyse bu fiyat bandında alınacak başka telefon bırakmamış gm.
  • 2 sorum olacak
    1-bazi yazilarda gordum telefonun dokunmatiginde sorun varmis...
    2-telefonun sarji az gidiyormus..
    kullanan arkadaslar yardimci olabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.