Şimdi Ara

general mobile discovery 16gb fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler ben bu telefonu almayı düşünüyorum fakat n11de fiyatı 659tl olarak gözükmekte forumda 2 3 arkadaş bu 16 lıgı 550civarı 4gb ligi 400civarına almış nasıl aldılar merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz ve ben bu general mobile yi 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum alayımmı sizce kullananlar memnunmu



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman_empire06

    iyi günler ben bu telefonu almayı düşünüyorum fakat n11de fiyatı 659tl olarak gözükmekte forumda 2 3 arkadaş bu 16 lıgı 550civarı 4gb ligi 400civarına almış nasıl aldılar merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz ve ben bu general mobile yi 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum alayımmı sizce kullananlar memnunmu

    bence alabilirisn bir sıkıntı olabileceğini sanmıyorum git media markt yada vatancomputer dan falan al hiç olmazsa bir muhattabın olur karşında en fazla 100-150 lira fazla verirsin şahsen internetten telefon almanı tavsiye etmiyorum herkes dürüst satıcı olamayabiliyor. imei numarası vs bir sıkıntı çıkarsa sonra çok uğraşırsın




  • ottoman_empire06 O kullanıcısına yanıt
    öncelikle netten satın aldığında 7 gün iade süren olduğunu biliyosun umarım. aldığın yer kesinlikle iade almam derse bile ipleme, git iade prosedürünü uygula, müşteri heyetine başvur, paşa paşa ya seve seve ya da seve seve(!) iade alacaklar. (bi sıkıntı çıkarsa hani iade mevzusu önemlidir ondan yazdım)

    4-5 yıl kullanacaksan, donanım olarak iade edebilir, sade kullanırsın hiçbişey olmaz ama malzeme kalitesi kötü olduğu bilinen bi telefon seni nasıl 4-5 yıl götürür bilmiyorum.

    aslında bana sorsan ben de yıllarca kullanmayı planlıyorum bi sıkıntı çıkmadıkça, ama bu telefon çok ince, zarif, şık ama bi okadar da dayanıksız görünen bi yapıysa sahip.

    eğer malzeme kalitesi senin için önemli ise sony den şaşma. ama bu fiyata alacağın sony hantal olur.
    malzeme kalitesi nedeniyle gmd den vazgeçip, aynı fiyat majında farklı marka bakacak olursan htc ye bak, sansung dan kaç, htc telefonları çok daha akıcı ve kullanılabilir oluyor çünkü. samsung yüksek donanımda bile sıkıntılı iken düşük donanımda çekilmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bygamer

    şahsen internetten telefon almanı tavsiye etmiyorum herkes dürüst satıcı olamayabiliyor. imei numarası vs bir sıkıntı çıkarsa sonra çok uğraşırsın

    ben yukarıda internetten al derken mağazaları falan kastettim, yoksa arkadaşın dediği doğrudur, sahısdan ya da bilğinmedik bi siteden satın almak başınıza dert açabilir. türkiye dolandırıcı kaynayan bi ülke.

    ben mesela 580TL ya satan site varken 650tl verip HB dan aldım, sırf iade de sıkıntı çıkmasın diye (HB iade de asla sıkıntı çıkarmıyo, direk alıyo) ha, 580tl lık siteden almış olsam ve iade etmek istediğimde adam iade almam dese ne olacaktı? gidip üşteri heyeti falan illa ki paşa paşa iade edecektim, ama uğraşmak istemedim, 70tl için değmez.

    böyle bir dolandırıcı kaynayan ülkede güvenli satıcı önemli benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Aralık 2013; 10:58:48 >




  • hm arkadaşlar peki general mobile discovery imi tavsiye edersiniz s3 ümü yoksa lumia 620 yada 625 yada 520 mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman_empire06

    hm arkadaşlar peki general mobile discovery imi tavsiye edersiniz s3 ümü yoksa lumia 620 yada 625 yada 520 mi?

    nexus 4
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman_empire06

    hm arkadaşlar peki general mobile discovery imi tavsiye edersiniz s3 ümü yoksa lumia 620 yada 625 yada 520 mi?

    S3 önermem, görmeden-uzun uzun incelemeden asa alma. bende S3 olmasına rağmen gmd aldım S3 ü kardeşime verdim, bıktım çüknü çok hantal bi telefon, akıcılık sıfır, programalr arası geçişler çok ağır, azcık zorlasan kasmaya başlar, lanet bişey. pentile dizilimden dolayı ekranı da çöp. S3 hayatımın en büyük teknolojik hayal kırıklığıdır, kolay kolay bi telefon hakkında böyle konuşmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.