Şimdi Ara

General Mobile Discovery HIZLIAL VS MAĞDURLARI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım oldu ha
    benim derdim tüm siteleri kapsamaktı ama bakıyorumki tek dert hızlıalmış o sebepten değiştirdim umarım olmuştur..
  • keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt
    telpadan alığın kalsın diğerini iptal et bana söz verdiler ama hiç umudum yok zaten 16sında çıkasın yola siyaha çeviricem ve beklemeye başliyacagım keşke telpadan alsaydımda millete uyduk kaldık ortada düşmanmış arkdaşım bana şimdi elinde telefonla geziyor arıyor hatta hava atıyor lale bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Mustafa

    5 Ağustos Mediamarkt mağduruyum. Bazılarına göre mağdur bile sayılmam ama yine de 2-3 iş günü içinde stoktan kargolanacağı düşünülürse mağdur oldum.

    işte bu sebepten başlığı geniş tutmuştum ama neyse istisna olacak tabiki piyasada mediamarket
  • VE SON DURUM YENİ SİPARİŞ VERENLER HIZLIALDAN YANDILARININ RESMİDİR..

    02.09.2013 Tarihinde Stoklarda
  • yaz benide :(
  • dün aldım artık seneye gelir daha önce hızlıaldan alışveriş yaptım ve ürün gelmişti, sorun olacağını sanmıyorum sıkıntı tedarik sürecinden kaynaklı.
  • siparişinizdeki ürün hakkında cumaya kadar tarafınıza bilgi verilecektir hizlial.com yine ertelediler




  • Off off valla arkadasimdakini aldim bir günlük rom yuklemem icin verdi harika bir tel bir anca gelsede bende hemen costum.mastim kassam tele :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayın hızlıal ile pek alakası yok bence.telpa telefonun bu kadar tutulacağını hesap edemedi ve stok sıkıntısı var genel anlamda.bütün problemler bundan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    olayın hızlıal ile pek alakası yok bence.telpa telefonun bu kadar tutulacağını hesap edemedi ve stok sıkıntısı var genel anlamda.bütün problemler bundan.

    hizlialin salaklığı yüzünden bu kadar bekledik ben sipari verdikten sonra iki kez stok geldi ama hızlıalin daha bunlardan haberi yok sürekli ön sipariş alıyorlar. stoğa göre satış yapsalar bu kadar mağdur olmayacaktık.
  • ben az önce aradım ve siparişi iptal ettirdim yeter param yatınca burdan yada başka adıma fatura kesebilecek ve garantisini tam vericek bir yerden alıcam sıkıldım ayın 2 si ne la resmen dalga geciyorlar :)
    dün aradım ama iptal etmeyin aman aman etmeyin diyenler resmen ses seda yok sesi kesilmiş müşteri hizmetlerinin sanırım çok kişi iptal etmiş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    olayın hızlıal ile pek alakası yok bence.telpa telefonun bu kadar tutulacağını hesap edemedi ve stok sıkıntısı var genel anlamda.bütün problemler bundan.

    alakası yok telpanın bence bu şerefsizli.. çünkü aradım telpayı keşke ordan şipariş vermeseydeniz bizden alsaydınız diye resmen adam dalga gecti benle..
    telpa




  • butun siparişler ayın 2 sıne kalımış.mh oyle dedı.bır bardak su içecez yada ıptal.
  • kimse yanlış anlamasın hiç bir siteden çıkarım yok ama şöyle bir gerçek var bugüne kadar defalarca hızlıal ve hepsiburada sitesinden bir çok kez alışveriş yaptım ..

    hızlıal sitesi gerçekten çok hızlı şekilde siparişleri yolluyorlar o konuda diğer sitelere bence 10 basar...

    hepsiburada sitesi ise adamlar resmen müşterilere hakaret ediyor mesela örenek olarak süper hızlı kargo seçenekleri var bazı ürünlerde 24 saat içinde kargo yazıyor ben onlardan sipariş verdim tam 4 gün bekledi defalarca mail attım tık yok oyalıyıp durdular sonunda siparişi iptal ettim. siparişleri en geç yollayan site hepsiburada.com dur


    bana göre hızlıal.com sitesi herzaman favorimdir



    ayrıca bu telefona gelirsek eminim ilerde çok şikayetler çıkacaktır şimdiden almayın diyenler var



    ben 2 gün önce aldım 1 tane replika telefon emin olum en kral telefonla yarışır durumda okadar iyi yani . :DDD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 15 Ağustos 2013; 13:13:11 >




  • vallaha ozaman tarih vermeden satmaları gerekiyordu hızlıalının bunu
  • Bu mediamarkt adres güncelleme yapmıyor. Ürün kargoya verilmeden adres güncellemek istedim olmuyor dediler. Ürün kargoya verilmiş şimdi. Adreste bulunamazsanız ürün bize geri gelir alışveriş iptal edilir dediler. Ürün size geri gelince tekrar başka adrese gönderin diyorum o sekilde olmuyor diyorlar. Kendi hatalarını müşteriye ödetiyorlar. Mediamarkt'tan son alışverişimdir bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de günlerdir bekliyorum cuma günü telefonun kargolanacağını söylemişlerdi. Sorun olur da teslimat süresi uzarsa telefonla haber vereceklerini de söylemişlerdi. Hiçbir şekilde bir bildirim olmadı. Az önce bu başlığı görünce aradım ithalatçı firmadan kaynaklanan sıkıntı yaşadıklarını ve ürünü hiç bir şekilde 2 eylülden önce gönderemeyeceklerini söylediler. İstersem iptal edebilirmişim. Peki 2 eylülde telefonun kargolanacağının garantisi var mı dedim hayır garanti veremiyorum dedi. Hızlıal.com mağduriyet yaratmaktadır müşteriye. siparişimi iptal ettim. Bunlarla uğraşacağıma gider telefoncudan kendim alırım. Bunların vereceği hizmet olmaz olsun. İsme bak, Hızlıal.com muş!
  • Sorun sadece Hızlıal da değil..kızım da Ereyona verdi siparişi onu da oyalayıp duruyorlar.Bayram sonraı demişler bayram geçti hala haber yok.
    İthalatçısı yaratıyor sıkıntıyı sanki.
  • hızlıal'a sipariş vereli 1 hafta oldu. bugün gelen mesaj ile dumur oldum. bence beklemenin bir anlamı yok. siparişleri iptal etmek gerek. adamlar paramızı aldı kullanıyor biz burda elimiz böğrümüzde koyun gibi bekliyoruz. herkes siparişini iptal etsin. geldiği zaman tekrar bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.