Şimdi Ara

General Mobile Discovery Video kaydında harici mikrofon ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar youtu be dan aratabilir siniz bu samsung s serisi ve iphone telefonlarda harici mikrofon ekledğiniz zamanda en basiti kulaklıklı mikrofon bile eklendiğinde video kaydı sırasında telefonun mikrofonu pasip oluyor ve harici takılan mikrofon devreye giriyor. Bu telefonla kısa film çeken veya müzik videosu çeken arkadaşlar için çok faydalı bir durum,

    * Şimdi ben denedim video kaydında olmuyor, video kaydı sırasında haricen takılan mikrofon aktif olmuyor. ama normal ses kaydı yaptığınızda telefonun mikrofonu pasif , haricen takılan (mesela kulaklıklı mikrofon) aktif oluyor.

    * Acaba ben video kaydı sırasında video ayarlarında bir ayar mı yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. bu konu ile ilgilenen arkadaşlar illaki vardır çünkü bu telefon HD video kaydı yapıyor.

    * Bir de arkadaşlar GM Discovery ile mp4 veya avi video kaydı yapabiliyor muyuz yoksa sadece 3gp mı yapılıyor



  • gigli G kullanıcısına yanıt
    İlk sorunuz için nokia bh-214 kullanıyorum video kayıdını denedim şimdi kulaklık mikrofonundan kayıt yapıyor ikincisi snap camera adlı bir uygulama var mp4 olarak kayıt yapabiliyorsunuz birçok ayarın yanında fotoğraflarda da belirgin bi kalite artışı oluyor denemenizi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle cevapladınız için teşekkür ederim.

    Nokia kulaklığı ile GM Discovery'de video kaydı yaptın ve videoyu harici mikrofon ile mi kaydetti ? eğer öyle ise ben mikrofonu değiştireyim ?
  • gigli G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ama normal kamera uygulaması ile denememiştim şimdi tekrar ona baktım normal kamerada kulaklık mikrofonuna geçmedi haklıymışsınız ama mikrofonu değiştirmenize gerek yok dediğim gibi snap camerayı indirin onda denemiştim harici mikrofon ayarı var onda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın şimdi snap kameranın ayarlarında mikrofon bölümüne harici mikrofonu işaretledim oldu. bu şekilde wireless mikrofon alınıp takılabilir. telefonun yeni bir özelliğini de keşfettik ancak snap kamera programı avi kaydetmiyor bu arada yine 3gp kaydediyor.
  • gigli G kullanıcısına yanıt
    Onun da ayarı var mp4 seçebilirsiniz video bölümünde fazlaca ayar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eet hocam, denetim oldu mp4 olarak kaydediyor çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Bende nokia bh 214 kullanıyorum ama bir türlü video kayıt ederken bluetooth kulaklık tan sesi alamadim snap camera ile jay z ve gigli bana yardımcı olabilirmisimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigli G kullanıcısına yanıt
    3gp çözümü
    http://forum.donanimhaber.com/m_107505491/mpage_98/f_//tm.htm#111563312
  • gigli G kullanıcısına yanıt
    3gp çözümü hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_107505491/mpage_98/f_//tm.htm#111563312
  • bu forumu seviyorum ya, ocakta yazdığım yazıya şimdi bile cevap alıyorum harikasınız
  • gigli G kullanıcısına yanıt
    hocam lütfen bi açıklasanız orijinal sap kamera indirdim ama harici mikrofon seçebeği nasıl aktifleştriliyor anlamadaım yapamadım beceremedim :(
  • ahmet66izmir A kullanıcısına yanıt
    Kardeşimhttps://cloud.mail.ru/public/09e32a6ae239%2FSnap%20v5.4.0%20.rar
    şu adresten indir dosyayı programı aç ayarlarına gir snap cameranin ordan diğer kısmı var ordan da gelişmiş secenekleri gostere tıkla ve sonra da video kısmına gir programın ordan Audi source yazani recorder yap tamamdır. Bu kadarlik iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tekrar canlandırıyorum. Samsung marka telefonum ve jbl marka bluetooth mikrofonlu kulaklığım var. İstediğim şey video çekimlerinde bu kulaklığın mikrofonundan ses kaydetsin. Fakat yukarıda bahsi geçen uygulamalardan tutunda tüm video kayıt uygulamalarını denedim. İçindeki tüm ayarlar sekmesini kurcalayıp ses seçeneklerinden her birini özenle test ettim. Yinede sesi normal telefonun mikrofonundan alıyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba yoksa jbl mikrofonu veya samsung telefon özelliklerinden değiştirilmesi gereken bir şey mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.