Şimdi Ara

Generali Kasko Aracımı Yetkili Servis Dışı Onarıma Zorluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaldırıma çarpma sonucu arka torsiyon aksında yamulma meydana geldi. 2 Ekim tarihinden beri aracım yetkili servistedir. Aracım garantisi devam eden daha önce yetkili servis dışı işlem görmemiş bir araçtır. Yetkili servis arka aks emniyet parçası olduğundan onarım uygun değildir ve onarım konusunda sorumluluk kabul etmeyiz diyor. Eksper raporunda aksın onarılabileceğini yazdığı için Generali aracımı RS Serviste onarım yapmak istedi. Poliçemde istediğim servisi seçme hakkım olmasına rağmen ve aracımı yetkili servis dışı işleme zorluyorlar. Parça değişimi istersem kendi cebimden karşılamam istendi. Kaporta parçası olsa hiç düşünmeyeceğim yapılsın yeter ki ama emniyet parçası olunca bu işin içinde olan bir mühendis olarak onarım hiç içime sinmiyor. Kaç hafta geçti uğraşıp duruyorum. 3-5 Bin TL hasar için bile bu kadar sorun çıkaran firma aracım daha büyük bir hasar aldığında ne yapar bilemiyorum. Defalarca yazışma ve telefon görüşmelerine rağmen sonuç alamadım. Sigorta Tahkime gitsem nasıl sonuçlanır ve kaç gün sürer? Kendim parça değişimini ödeyip avukat ile mahkeme yoluna mı gitsem acaba? Eksper değişimi olursa ücreti ben mi ödeyeceğim? 2Bin TL kasko parası verdim bu kadar az hasarda bile kaç haftadır uğraşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscreamt -- 20 Ekim 2017; 15:52:21 >







  • Acenteniz kim hangi acenteden yaptırdınız?
  • Generali'nin internet sitesinden yaptırmıştım. Yani acente de generali oluyor sanırım ama bir daha ki sefer mutlaka hakkımı savunacak sağlam bir acenteye yaptıracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscreamt -- 22 Ekim 2017; 23:13:58 >
  • Öncelikle geçmiş olsun...ne yazık ki sigorta şirketleri maliyetleri düşürmek için ilk etapta bazı parçaları onarıma yönlendirmek istiyor ve bazı parçalarda teknik açıdan onarılabilecek parçalar olabileceğinden kaynaklı olsa gerek ki eksper parçayı onarıma göndermek istemekte servisle eksper arasında sorun oluşmuş anladığım kadarıyla bazen parça(araç) gitse de olumsuz olabiliyor daha sonra parçayı yeniyle değiştiriyorlar ayrıca aracı orada yaptırmak değil de bence o parçayı onarıp tekrar servise yönlendirecek aracı en kötü ihtimali tahminim torsiyon gibi parça olduğundan araç gider onarım olmaz(yapılamaz) kararını ilgili firma verdikten sonra parça değişime gidebilir tabi onarıladabilir servis kendi üzerindeki mesuliyeti doğal olarak atmakta bir sorun olursa şayet sigorta üstlenecektir diye düşünüyorum şahsi fikrim de onarılabilecek pozisyonda ise parça sorun çıkacağını sanmam tabi sizin fikriniz de önemli acentenizle görüşün ilgili dosyanın dosya sorumlusuyla iletişime geçsin orta yol bulunur diye düşünüyorum.

    Tekrar geçmiş olsun.




  • Merhabalar
    Öncelikle geçmiş olsun yaptırmış olduğunuz poliçenizi umaysigorta2@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz poliçenizi kontrol etmek istiyorum 05352888216 telefon numaram maalesef call center ler anlattıkları gibi poliçeler düzenlemiyor gönderirseniz poliçenizi onun üzerinden elimden gelenide yapmaya çalışırım adınıza.
    saygılarımla
  • MERHABA, geçmiş olsun öncelikle son durum hakkında bilgi verebelir misiniz? Şu an bende aracımın lastik aksanını yaptırtmak için uğraşıyorum hatta jant kırıldı benim, kaza ile ilgisi yok diyor, eksper görüntülere baktı tamam dedi ama hala işleme koymamış.
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Hocam acenteniz ile görüşüp, eksper ile görüşmesini sağlamanız gerekmektedir.

    Ağzı iyi laf yapan acente sahibi işi koparır hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Acentem yok ki =) İnternetten yaptırmıştım. Sanırım benimde ağzım iyi laf yapıyor. Çünkü jantlarla beraber lastikleri de değiştirecekler :) Teşekkür ederim
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Herkes sizin kadar kabiliyetli değil hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.