Şimdi Ara

Generali Sigorta - RS Servis Mini Onarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Aracımın kaskosu Genarali Sigorta'dan. Mini onarım kapsamında tampondaki 2 noktayı boyatmak istiyorum, mini onarım için RS Servis ile anlaşmalılarmış.

    Generali mini onarım da tramere işliyor mu, 5664'e msj atınca kayıt gelecek mi?
    Bilgisi olan, daha önce Generali mini onarımı kullanan var mı?

    Generali'yi aradım, bir türlü net bilgi alamadım.



  • Yok girmez mini onarımlar bunlar sigorta şirketinin hediyesi gibi birşey olduğu için.
  • bahadirka B kullanıcısına yanıt
    bazı şirketler tramere işliyor mini onarımı.

    cevap olarak da seneye kaskoyu bizden yaparsanız hasarsızlığın bozulmaz gibi kaçamak bir cevap veriyorlar. halbuki tramere işlenmiş ve hasarsızlığınız bozulmuş oluyor.


    generali ve rs anlaşmasında uygulama nedir, bu yüzden sordum.
  • Onu kasko şirketi yapıyor servisle alakası olan bir durum değil bu. O Yüzden sigorta acentenizden sağlıklı bilgi alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bazı hatalı bilgiler var konu içerisinde.

    Generali poliçelerinin bazılarında mini onarım hasarsızlığı bozuyor bazılarında bozmuyor. Bunu değiştireceklerini söylüyorlardı son durumları nedir bilemem.

    Bu nedenle poliçenizdeki mini onarım teminatını iyice okumanızı öneririm. En güzeli acentenize sormak olacaktır o size doğru bilgiyi verecektir.
  • Bu konuda ben de bişey sormak istiyorum. Benimde kasko generaliden. Mini onarımdan 1-2 boyasız düzeltilebilecek göçük var. RS boyasız göçük düzeltme yapıyor mu yapıyorlarsa bu işte iyiler mi?
  • Arkadaşlar merhaba... Park halindeki aracımın sağ ön çamurluğuna geri manevra yapan bir arkadaş çarpmış ve gitmiş. Yani olay faili meçhul. Boyasız düzeltme yaptıklarını duyduğum ANKARA Şaşmazdaki RS servis merkezine aracımı götürdüm. Sağolsunlar servisdeki arkadaşlar çok ilgilendiler. Boyacısı, kaportacısı geldi ve boyanmadan düzeltilebileceğini anlattılar. Uçuk kaçık bir fiatta istemediler. Randevu günü aracı bıraktım ve ertesi gün teslim aldım. Aracı teslim aldığımda çok güzel bir işcilikle göçüğü onardıklarını gördüm. Gayet memnun bir şekilde arkadaşlara teşekkür ederek oradan ayrıldım.
    Yardımlarında dolayı araç kabuldeki Erhan Beye ve özellikle kaporta ustası SEDAT Beye çok teşekkür ederim Ellerine sağlık.
    Aracın hasarlı ve onarım sonrası resimlerini koydum. Kendiniz değerlendirin. Eğer böyle bir probleminiz varsa düşünmeden gidin derim.
    Saygılarımla...https://store.donanimhaber.com/84/1c/83/841c83885d2753da33d65ec63d7c4b1a.jpghttps://store.donanimhaber.com/b8/9a/b6/b89ab695fd89aea0578d9e4dd5ea03b9.jpghttps://store.donanimhaber.com/a9/03/45/a903457c03bb8f9c16e47f47a810c6e4.jpghttps://store.donanimhaber.com/00/75/d6/0075d6b9224604434a0074cd64ca6d5b.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Generali Sigorta - RS Servis Mini Onarım Generali Sigorta - RS Servis Mini Onarım Generali Sigorta - RS Servis Mini Onarım Generali Sigorta - RS Servis Mini Onarım




  • firmadan firmaya değişirmi bilmiyorum ama axa işliyor sisteme mini onarım olarak görünüyor ama hasarsızlığın bozulmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.