Şimdi Ara

Genesis, yeni performans markası Magma'yı duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genesis, yeni performans markası Magma'yı duyurdu
    Genesis, yeni performans odaklı alt markası Magma'yı duyurdu. Dikkat çekici görünüme sahip GV60 Magma konseptiyle tanıtılan yeni markanın sürüş deneyimine öncelik vererek "saf hız ve performans" noktasına odaklanacağı belirtildi.



    Markanın duyurusu kapsamında tanıtılan GV60 Magma konseptinin tasarımına baktığımızda standart modele göre gözle görülür derecede alçak ve geniş olduğunu görmekteyiz. 21 inçlik jantlar ise havayı fren disklerine yönlendirmek ve tekrarlanan agresif kullanımda performansı artırmak için tasarlanmış.



    Ayrıca Bkz.1000 km menzil sunan, katı hal bataryalı otomobil geliyor!



    Ön tarafta boydan boya uzanan hava girişleriyle daha agresif bir tampona sahip olan GV60 Magma konseptinin arkasında da benzer bir durum söz konusu. Tavanın arka bölümündeki kanatçıklar, gövde rengi arka spoyler ve yeni arka difüzör, bu alanda dikkat çeken tasarım unsurları arasında. İç mekanda ise Nappa deri ve süet karışımı döşemeye sahip çanak koltuklar bulunuyor.



    Genesis, yeni performans markası Magma'yı duyurdu
    Genesis GV60 Magma'nın batarya ve motor teknolojisi de standart modele göre iyileştirilmiş. 84 kWsa kullanılabilir kapasiteye sahip batarya, toplam 650 beygir güç sunan iki elektrik motoruna güç veriyor. Bu değerler doğrudan Hyundai'nin Ioniq 5 N modeliyle ilişkili ancak Genesis'in alt markasının "konforlu ve akıllı sürüş deneyimine" biraz daha özen göstereceği belirtilmiş.



    Genesis'ten yapılan açıklamada, ürün gamındaki her modelin dikkat çekici turuncu gövde rengine sahip Magma versiyonuna sahip olacağı belirtildi.









  • Genesis, Cadillac ve Lincoln Türkiye'ye gelmesini en çok istediğim markalar

  • Bu tür markalar Türkiye'ye gelse ne olur gelmese ne olur. Bizim millet gider Audi, BMW, Mercedes alır gider yine VW kapısında yatar yine de bu saydığınız markaları almaz. Bu markaların sonu Türkiye'de Lexus ile aynı olur

  • i20 WRC bu.

  • Koreli kardeşlerimiz Japonların izlerinden gitmeye devam ediyorlar. Hyundai'nin Genesis markasını yaratmasındaki amaçları da buydu zaten. Şimdi de bu yüzden Genesis'in performans markası Magma'yı duyurdular. Hyundai Grubu (Genesis, Kia, Ioniq) markalarıyla global anlamda büyük bir ses getirdi ve sansosyonel yaratmayı başardı. Magma markasıyla da Audi'nin RS, BMW'nin M ve Mercedes'in AMG'sine rakip olarak yaratmayı başardılar. Son 20 yılda Koreli kardeşlerimiz inanılmaz bir çıkış yarattılar ve yükselen grafiklerini tüm hızıyla devam ettiriyorlar Lexus'un F'i ne ise Genesis'in Magma'sı da odur Toyota'nın nasıl GR varsa Hyundai'nin de N'i yaratmasındaki amaçta oydu yani Koreli kardeşlerimzi Japonların izlerinden gidiyorlar ve doğru yolda ilerliyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.